Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mentionlayıp ekleme yaptım yukardaki mesaja,okudun mu onu?

Dediklerinin tamamına katılıyorum,yönetimin de bu parayı Tudor'a harcaması enteresan.

Yönetimin yaptiklarinda cok fazla mantik aramamak lazim. Karambole hamleler bunlar hep.

Ali Dürüst, Ok. Albayrak ve Tudor cok iyi olur mu, o konuda emin degilim. Cok iyi bir karisim da olabilir, ama sorun da cikabilir. Albayrak oyunculari fazla poh pohlayip, rahat etmelerini sagliyor. Tudor cok farkli bu konuda, kimya tutmayabilir.

Terim'de olan Tudor'da olmayan veya gösteremediği şey tam olarak bu şu ana kadar,boldladığım kısım.Terim'i bu yüzden istemiştim yazın ismi geçtiğinde.

@Adem Çakar Tudor'un yanında Albayrak-Dürüst olsaydı sonuca gitmesi kesin gibi bir şeydi,Hamza'da da aynısı oldu Tudor'da da olurdu.Tudor'un o eksiğini kesin olarak kapatacak yöntem buydu bence.

Hamza'ya bu transferleri yapmak istesen cevabı şu olurdu;

Ne gerek var israfa? Dengeleri koruyalım, öz evlatlarımıza sahip çıkalım. Külübün borcu var yapmayın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimin yaptiklarinda cok fazla mantik aramamak lazim. Karambole hamleler bunlar hep.

Ali Dürüst, Ok. Albayrak ve Tudor cok iyi olur mu, o konuda emin degilim. Cok iyi bir karisim da olabilir, ama sorun da cikabilir. Albayrak oyunculari fazla poh pohlayip, rahat etmelerini sagliyor. Tudor cok farkli bu konuda, kimya tutmayabilir.

Haklısın,bu da tehlikeli bir olasılık.Ancak Terim'in o sonuca giden yapısını takıma verebilirler.Bunu Hamza'da çok iyi gördük.Kafamız rahat olurdu yani.

Tudor şampiyon yaparsa sezon sonu kime gider muhtemelen
Duygusal biri değil karabük ten ayrılırken karabük hakkında hiç tanımadığı bir klüp gibi konuşuyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamza'ya bu transferleri yapmak istesen cevabı şu olurdu;

Ne gerek var israfa? Dengeleri koruyalım, öz evlatlarımıza sahip çıkalım. Külübün borcu var yapmayın.

O ayrı bir konu,Hamza da sonuca gitmekte bir şeyler gösterememişti Tudor gibi.Ama sonuca vardı.Bunda sadece kendisinin payı olduğunu düşünmek en hafif tabirle saflıktır. :)

Riekerink ile konuşulmuş yukarıda
Gerçekten rieenkink ile sezon bitirebilecegimize inanan varmıydı

Tudor şampiyon yaparsa sezon sonu kime gider muhtemelen
Duygusal biri değil karabük ten ayrılırken karabük hakkında hiç tanımadığı bir klüp gibi konuşuyordu

Uzun yıllar burda başarılı olmak istiyorum dedi, önce şampiyonluk sonra şampiyonlar ligi hayalim var diye devam etti.

Karabük sadece bi basamak hedefe gitmek için, aynısı bizim içinde geçerli olacak. Galatasaray'da 2-3 sene şampiyonlar liginde başarılı olsun hayali zaten juventus bunu saklamıyo. Bizi iyi yerlere getirsinde sonrasını düşünürüz

TapaTalK

Durum biraz farkli... Galatasaray her daim albenesi olan bir takim. Bütcesi, stadi, taraftarlari, parasi var. Büyük kulüpler ile gücümüz kiyaslanamaz belki, ama bir hoca burada huzuru ve basarisi varken de, asla birakmak istemez. Karabük´de hic birsey yoktu, gelecek de yok, dogru dürüst stad da yok, potansiyal yok. Kariyerini düsündü adam orada. Gittiginde, geride özleyebilecegi, kafasina duvara vurmasini saglayabilecek, hic birsey birakmadi.

Yani öyle direk teklif geldi, ve ucmuasi zor. Ki zaten bunun icin biraz daha uzun süreli basariya ihtiyaci olur. Ve iyi paralari kazanip, iyi basarilar da kazandirdiysa, artik bir doygunluk basladiysa da, kendisini o vakit pasa pasa ugraliriz büyük bir kulübe.

Uzun yıllar burda başarılı olmak istiyorum dedi, önce şampiyonluk sonra şampiyonlar ligi hayalim var diye devam etti.

Karabük sadece bi basamak hedefe gitmek için, aynısı bizim içinde geçerli olacak. Galatasaray'da 2-3 sene şampiyonlar liginde başarılı olsun hayali zaten juventus bunu saklamıyo. Bizi iyi yerlere getirsinde sonrasını düşünürüz

TapaTalK
Oraya gittigindeki aciklamalarida dinlemek lazim
Gerçi bizdeki şampiyonluk avrupadaki klupleri tatmin edermi tudora yürümek için

Simdiye kadar yaptigi cogu sey dogru. Ama ligin dinamikleri, tecrübesi, ve deneyimi, sonuca gidebilecegi konusunda pozitif bir ip ucu vermiyor. Hersey iyi basladi, ama önemli olan sonuctur...

Ama sonuca giderse, büyük is basarmis olur. Emin degilim, ama lig tarihinin en genc sampiyon hoca olabilir. Ve yillar sonra sampiyon olan ilk yabanci hoca. Büyük bütce ile sacmalayan cok hoca gördük, ve bunlar tudordan da deneyimliydi. Ama yapamaz ise, bu bütce de her hocayi altinda ezer.

İşte işler kötü gitmeye fırsat vermeden çok iyi yerlere gelmemiz lazım yoksa bu hain medya ve tff el ele hem Galatasaray 'ı hem Tudor 'u harcarlar ...

Bu riskler var diye Tudor yerin dibine sokmanın manası varmı? Şuan TD değiştirme lüksümüz varmı? Zaten endişeleri dile getirmek normal. Bende düşünüyorum acaba derbide ne yapar? Avrupa'ya gitsek başarı yakalarmı? Ama sonuna kadarsa destek ve güven var.

Ben öyle bişey demedim reis bir sakin ol mesajımı çok yanlış yere çekiyorsun ...

Ben ne Tudor 'u yerin dibine sokuyorum ne şu an Td değiştirelim diye bir kaygım var

Derdin kiminle ise git onunla hallet meseleni ...

Ben buraya adam akıllı Tudor 'un kariyeri geçen 2 senemize bakarak derbilerde başarısız olabiliriz yine diyorum sadece

Oraya gittigindeki aciklamalarida dinlemek lazim
Gerçi bizdeki şampiyonluk avrupadaki klupleri tatmin edermi tudora yürümek için

Juventus için yeterlidir kanaatindeyim.
Ama içinizi ferah tutun bu sene şampiyon yaparsa 2-3 sene daha bizimle

TapaTalK

bizim taraftardan firsat kalmaz ^^

Birde öyle bir şey var tabi ki reis ...

Ne olursa olsun çok sıkı sıkıya takımın her elemanını desteklemek gerekiyor zaten Türk futbolunda yeterince düşmanımız varken taraftar bile kendi arasına bölünürse işimiz var çok iyi bir başarı yakalandı taraftar ve takım birlik olmaya başladı ama henüz hiçbir şey bitmedi daha yolumuz uzun zorluklar çok ...

DLRrXGOW4AA4XWk.jpg

YouTube

"Tudor gibi bir insan azmani geldi, büyük bir karizma ile, hepsinin kafasini catir catir catir kopardi"

tudor-640.jpg

Hocaya güvenim tam. Karabük'te bile büyük maçlarda kök söktürüyordu. Bu iyi kadroyla yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah

YouTube

"Tudor gibi bir insan azmani geldi, büyük bir karizma ile, hepsinin kafasini catir catir catir kopardi"

tudor-640.jpg

Bu kavganın medyada çok konu edilmemesi spor medyası adına utanç resmidir. Melo'nun Riera'yı odaya kapatıp tekme tokat dövdüğü o olay Türkiye gündemine bomba gibi düşmüş uzun süre tartışılmıştı. Bu mevzu neden konuşulmuyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt