Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bugün Rodrigues, Belhanda, Ndiaye gibi adamlarda Milli Takım yorgunluğu vardı. Neden bu kadar etkileniyorlar açıkçası bilmiyorum. Yolculuktan mıdır yoksa bizim tempolu antrenmanlar mı yoruyor bu adamları bilmiyorum. Sahada ayaklarını kaldıramıyorlardı.

Hayır 2. yarı 4'lü defansa döndük Latovlevici ve Mariano kanat gibi oynamadı çünkü. İlk yarıda 3'lü savunma oynadığımız için Latovlevici ve Mariano sürekli sol açık ve sağ açık gibi oynuyordu.

Attigim resim 2. Yaridan bir görüntü

Neyse bunlara takilmamak lazim sonuc olarak galip geldik

Kanatsız oyun hiç bir zaman kalıcı çözüm olmamalı. Herzaman iki kanat işlemeli, yoksa bugün olduğu gibi sorun yaşarız. Karabük maçında iki kanat işledi ve ne kadar etkili olduk, sadece son kararlarımız doğru değildi. Bugün Selçuk oyuna girdikten sonra orta sahanın toparlanması bile Fernandonun çok fazla stoperlerin arasında olmasının etkilerini gösterdi. Fernando olması gerektiği yerde olsaydı ve kanatlar çok fazla merkeze girmeseydi bu kadar zorlamazdık.

Yalnız bugün Rodrigues, Belhanda, Ndiaye gibi adamlarda Milli Takım yorgunluğu vardı. Neden bu kadar etkileniyorlar açıkçası bilmiyorum. Yolculuktan mıdır yoksa bizim tempolu antrenmanlar mı yoruyor bu adamları bilmiyorum. Sahada ayaklarını kaldıramıyorlardı.
Yolculuklar insanı çok yoruyor kendine gelmen 2 günü bulabiliyor. Bunlar bir de Afrikanın en uç noktalarına gidiyorlar mesafeler artınca daha da çok yoruluyorlar kanımca.

Igor Tudor: "Umarım maç öncesi stadyumdan giden Lucescu, Selçuk İnan'ın enfes futbolunu izleme şansını elde etmiştir."

ZUAHAHAHAHAH

IMPARATUDOR!

Cok ezbere rastgele yorumlar var Tudor bugun bursa macindan daha buyuk bir degisiklik yapmistir ve benim gozumde degeri bir degil birkac kademe artmistir...
Soyle ki konya maca inanilmaz dar alanda oynayarak basladi biz ise bursa maci ikinci yarisi gibi oynamak istedik ve beklerle kanadi kullanmak iceride de gomisin yanina adam sokarak kalabalik olmak istedik

Plan tutardi fakat konyanin savunma anlayisi kendileri icin risk olusturmadi cunku defans arkasina ne cizgiden ne de ortadan sarkamadik

Daha ilk yaridan bunu gorup selcugu oyuna almak ustelik taraftara ragmen buyuk istir

Golden once selcuk once saga marianoya savunma arkasina atiyor tehlike
Ardindan latoleviciye atiyor orta gecmiyor
Hepsinde konya geriye kosup yaslanmaya basliyor
En son gomise atiyor o topu ve gol geliyor

Allah askina yorum yaparken seviyeyi erman ve ridvan seviyesinin de altina cekmeyin teknik ve taktik acisindan

Detayli tudor analizi sart bu taraftara cunku anlamadiginiz adam buyuk ihtimal bizden sonra buyuk bir transfer yapacak

bu konuyu herkes es geciyor ama bende merak ettim acıkcası bence tek bir sebebi var tudorun antrenmanları gercekten pestillerini cıkarıyor

cünkü bizdeki adamların hepsi yıllarca üst düzey oynamıs senede 40 mac yapmıs adamlar 1-2 milli mac veya ucak yolculugu gibi seyler sanmam asıletken olsun

DMH5yQBW4AIgmTC.jpg:large

bu foto beni sırılsıklam etti!!

Bu takimin sorununu kökten cözdü, ve simdi yeniden 4 sene önce nerede biraktiysak, devam ediyoruz.

Bu kadar paraya iyi oyun ve başarı getiremek zorunda.. Üstelik Bruma'yı göndertti, Sneijder'i de göndertmek istiyor(nasıl bir toshack varsa anlamadım gitti)..
Bu adam 10. haftayı göremez... İkinci sınıf bir teknik direktöre böyle paralar ve yetkiler vermekte Dursun gibi salağa has bir husus heralde.

5GY8aD.gif

Takıma okadar güveniyorum ki köşe vuruşu duran toplarda kadeh kaldırıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riekerink m.topal ve lens gibi 2 adamın oynamadığı ve rezalet ötesi bir futbolla 2-0 yenildiğimiz fenerbahçe maçından sonra gidecekti ama

içeride bursa
dışarıda kasımpaşa
içeride alanya
dışarıda osmanlı
içeride antep

gibi bulabileceği en iyi fikstürlerden birini buldu ve buradan 13 puan çıkararak görevde kaldı.

Bu maçların çoğunda bir sürü pozisyon verildi ama bir şekilde kazanıldı ve çoğu kişi de bunu toparlanma sinyali sandı.Sonra 2.yarı balon patladı.

Tudor ise geldiğinde önünde

ç.rize dışarıda
beşiktaş içeride
antalya dışarıda
gençlerbirliği içeride
başakşehir dışarıda
adana içeride
trabzonspor dışarıda
fenerbahçe içeride
bursaspor dışarıda

gibi çok çok zor bir fikstür buldu.Şu anda başarısız gibi duruyor.

Yani sonuçlara bakarken oynanan rakiplere,fikstüre de bakmak gerek.

Riekerink kalmış olsa bu çok çok zor fikstürde muhtemelen çok daha büyük yıkım yaşanacaktı emin olun.Her maç yan toplardan sadece 3 pozisyon veriliyordu zaten.

Ç.rize deplasmanında pozisyon vermedi takım.Saçma sapan bir şekilde ciğercinin yaptığı faulle frikikten yenen gol 2 puana mal oldu.

İçerideki beşiktaş maçında rakibin tek pozisyonu yok yine.Frikikten yenen tek gol var yine.Maçın başında yasinin verimeyen penaltısı ve son anlarda kaçan goller var.

Dışarıda antalyapor gibi zor bir deplasmanda kazaılan 3-2'lik maç.İlk yarı gayet iyi giden ve 2-0 olan ve çok rahat giden maç chedjou'nun yaptığı saçma sapan hatayla yenilen golle zora girdi ve 10 kişi kalınmasına rağmen kazanıldı.

Gençlerbirliği maçı maçın başında yenilen gole rağmen kazanıldı.Yine saçma sapan bir şekilde ciğercinin yaptığı penaltıya rağmen.

Trabzonspor maçında takım maçın başında yediği golle hemen teslim oldu.Hiçbir şey üretilmedi.

Adanaspor maçı rahat kazanıldı.

Başakşehir maçını zaten konuş.maya gerek yok.Felaket...

Fenerbahçe maçında pzosiyonlar bulan taraftık,rakibe verilen tek pozisyon gol oldu kaybedildi.

Bursa maçı rahat kazanıldı.

Tudor gelmeden önce bu takım savunmada çok çok kötü durumdaydı.Konyaspor gibi çok çok az üreten bir rakibe karşı bile tek devrede 4 net pozisyon verebilen bir takım vardı.Tudor geldikten sonra takım savunmasında çok net toparlanma var.

Tudor ile çıkılan 9 maçın 5 tanesinde

Beşiktaş
fenerbahçe
ç.rize
adana
bursa

maçlarında toplamda sadece 1 pozisyon verdi takım.O da fenerbahçe maçında yenilen son dakika golü...

Bu savunma oyuncuları ve yumuşacık takımla bile bunu yapabildi tudor.Ben önümüzdeki sene eğer istediği kadro kurulur ve karışılmazsa gerçekten taş gibi bir takım kuracağına inanıyorum.

Geçen sene fenerbahçe mağlubiyetinden sonra yazdığım yazı.. nisan-eylül arası 5 aylık dönemde hemen herkes sövdü.Kimse ne elindeki yasin,selçuk,cavanda'lı leş kadroya baktı ne de elinde bu leş kadroyla karşısına çıkan çok çok zor fikstüre.

Bunu niye yazıyorum İllaki puan kaybedeceğiz,illaki düşüş olacak ama yıllar sonra galatasaray maçlarını iple çektiren bir kadro ve oyun felsefesi oluştırduğu için bile bu adama sahip çıkmak gerek.

Ali Sami Yen Sokak‏ @ASYSokakOrg 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Muhabir: “Lucescu sizin ilk 11'inize bakıp stadyumu terk etti?”

Igor Tudor: “Bana ne?”

Soylemeye dilim varmiyor ama Fenerbahce'yi Kadikoy'de yenecek hocam

Ve o zaman son Tudor dusmani da magarasina girecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt