Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heryerinden öpüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Heryerinden öpüyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

V3YDnZ.jpg

Şimdiye kadar yanılttı, geçen seneki leş derbi performanslarından sonra benim için son sınavı Fenerbahçe karşısında olacak. Ayrıca her maç öncesi ve sonrası röportajları da çok iyi.

Büyük bölümü kuyruk acısı yaşayan sneijderciler ve anadolu kulüpten geldi diye beğenmeyen zatlar

Sneijder hayranı ve destekçisi olarak bu iddianı kabul etmeyeceğim. Evet Östersunds yenilgisi sonrası uçak bileti bile hazırladım kendisine ama lig başladıktan sonra bu kadroyla neler yapabildiğini gördükten sonra eleştirilerimi minimize ettim. Hatta övdüğüm hamleleri bile var. Sneijder ile karşılaştırmayalım. Her insan yanılabilir. Önemli olan kötü niyetli olmamak. Varsın olsun ben haksız olayım - ki eleştirilerimde haksız olduğum her geçen hafta daha da ortaya çıkıyor - Önemli olan Galatasaray'ın başarısı. Bu ülkede binlerce lira alan yorumcular bile dün dediğiyle bugün dedikleri tutmuyor. Biz duygusal taraftarlar tabi ki çok çelişiriz.

Sneijder hayranı ve destekçisi olarak bu iddianı kabul etmeyeceğim. Evet Östersunds yenilgisi sonrası uçak bileti bile hazırladım kendisine ama lig başladıktan sonra bu kadroyla neler yapabildiğini gördükten sonra eleştirilerimi minimize ettim. Hatta övdüğüm hamleleri bile var. Sneijder ile karşılaştırmayalım. Her insan yanılabilir. Önemli olan kötü niyetli olmamak. Varsın olsun ben haksız olayım - ki eleştirilerimde haksız olduğum her geçen hafta daha da ortaya çıkıyor - Önemli olan Galatasaray'ın başarısı. Bu ülkede binlerce lira alan yorumcular bile dün dediğiyle bugün dedikleri tutmuyor. Biz duygusal taraftarlar tabi ki çok çelişiriz.

Zaten büyük bölümü demiş,seni kastetmemiş belli ki şahsi bir durum yok ortada.Mesele eleştiri yapmak da değil aslında,hatta şu an sallamak da değil.Sallarsın ama başarısız oldu diye sallarsın. Onur Yücel'in dediği gibi adamın hatasını bekleyenler var,bu sıkıntı.Amaç önemli burada.

Zaten büyük bölümü demiş,seni kastetmemiş belli ki şahsi bir durum yok ortada.Mesele eleştiri yapmak da değil aslında,hatta şu an sallamak da değil.Sallarsın ama başarısız oldu diye sallarsın. @Onur Yücel'in dediği gibi adamın hatasını bekleyenler var,bu sıkıntı.Amaç önemli burada.
Bunun tanimini kim yapiyor?

Şükrü öyle demiş.
Onu biliyorum ama kimin kast edildigi tanimini kim yapiyor?
Büyük bölümü benim icin mesela 10 kisiden sekizi demektir, bu sekiz kisiyi kim neye göre belirliyor?
Ben sana simdi sirf surda bir kac isim yazarim Tudoru savunan, sonra gitmesi gerektigini dile getiren ve simdi yine savunan.

Son düzenleme:
Zaten büyük bölümü demiş,seni kastetmemiş belli ki şahsi bir durum yok ortada.Mesele eleştiri yapmak da değil aslında,hatta şu an sallamak da değil.Sallarsın ama başarısız oldu diye sallarsın. Onur Yücel'in dediği gibi adamın hatasını bekleyenler var,bu sıkıntı.Amaç önemli burada.

Bazı hatalar yüzümüze çarpsın diye bir çok yenilgimize sevindiğimiz olmuştur.. Ancak Tudor'un; dolayısıyla Galatasaray'ın başarısızlığını sırf egosu için isteyenler zaten "Ben Galatasaraylıyım" demesin.

Büyük bölümü benim icin mesela 10 kisiden sekizi demektir, bu sekiz kisiyi kim neye göre belirliyor?

Bence kimi/kimleri kastettiği çok açık,lafın detayına takılmamak lazım.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ancak Tudor'un; dolayısıyla Galatasaray'ın başarısızlığını sırf egosu için isteyenler zaten "Ben Galatasaraylıyım" demesin.

Kesinlikle,en baştan beri söylediğimiz bu.

Valla bizi yanıltıyor Tudor inşallah böyle de devam eder bu ...

Bence kimi/kimleri kastettiği çok açık,lafın detayına takılmamak lazım.
Detayindan ziyade benim derdim böyle seyleri hic yapmamak lazim.
Yoksa mesajimi editledigim bölümde dedigim gibi, Tudoru önce savunan, Östersunds sonrasi olmayacak bu is diyen ve simdi tekrar savunan bir cok kisi gördüm ben.
Insaniz, taraftariz, yanilabiliriz, takintilarimiz yüzünden bazi seylerden vazgecemeye biliriz, bu yüzden böyle seylere gerek yok bence.
Dikkat ediyorum bunu yapanlar asagi yukari hep ayni renktaslarimiz, ne gerek var.

Ben sana simdi sirf surda bir kac isim yazarim Tudoru savunan, sonra gitmesi gerektigini dile getiren ve simdi yine savunan.

Kenan üzülmezsen; samimiyetine güvenerek bir şey demek istiyorum. Bazen yazdıklarını okurken çok yoruluyorum. Ya iki üç seferde anlıyorum ya da hiç anlamıyorum :asd22: Gurbetçi misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt