Yahu konuda yaziyorum, acik ve net bir dil ile.
Senden alinti yaptim diye fikrim degismez ki Sarper.
Senden alinti yapmamin sebebi sadece seni kast etmedi bölümü dikkatimi cekti, yani senin özelinde bisey bile degil aslinda.
Aynisini mesela Ismail Cakir icin yazabilirim, mention atamiyorum türkce harfler yok klavyemde, yada @
Ahmed Arif Kesen.
Ilk aklima gelen arkadaslar bunlar, yaptiklarini dogru bulmuyorum, net bir argümanlari yok.
Misal senin belki duymak istedigin isim @
Can BÜYÜK, evet Östersunds maclarinin oldugu dönemlerde Tudora bazi kelimeler etti.
Belki dogru degildi ama o günlerin sinirleri ile edilmis, ondan sonra bir daha pek görmedim.
Su anda yaptigi benim icin ölcü önümüzde ki bes alti hafta diyor, ben olayin bu kisminda bir art niyet göremiyorum.
Aynisini söyleyen bir cok kisi var, özellikle gecen sezondan kalan bir büyük mac sendromu var bir cok kiside ve hocanin kendisini bu maclarda kanitlamasini bekliyorlar.
Mac konusuna bakarsan renktaslarimizin bir cogu net ifade etmiyorlar ama cok gerginler, cünkü mac kapiya dayandi artik, renktaslarin icinde bir acaba var.
Bu maclar kötü gecer ise Can yine ayni profile dönebilir mi, olabilir, sahsen dogru bulmuyorum, yine kavga cikacak cünkü.