Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onlara da de bunu diyorum ben de.Hata olsa da sallasak diyenlerin olduğu bir yerde karşıtı olacak tabii ki bu normal.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bak bu değil mesele.Başarılı olur adam övülür,başarısız olur sövülür bu ülkenin realitesi bu maalesef.Bunlara bakmadan sırf kendi egoları için,veya kendi tuttuğu taraf için sallayanlar var.Bundan bahsediyoruz.
Bende diyorum ki, öyle yapanlari tespit ettiniz madem, yanlisa yanlis ile cevap vermeyin.
Kavga cikiyor, sinirler geriliyor, gerek yok bence.
Iki tarafta ayni cizgide devam ediyor haftalardir ve sadece bu konuda degil, bir cok konuda.
Ayni eski yüz yillarda olan burun buruna savaslar gibi, iki tarafta ayni yerinde sayiyor.
Egosunu tatmin etmek istedigini düsündügünüz kisiye verilebilecek en güzel cevap o kisiyi ignore etmektir.
Zaten ego tatmini dikkate alindiginda olan bisey.

Östersunds maçları esnasında ve sonrasında ne söylendiyse sonuna kadar hak etti.

Bugünkü konumumuz ve durumumuz bunu değiştirmez. O gün öyleydi.

sent via GSC

Ama hep bir tarafa yazıyorsun bu tepki mesajlarını.
Yahu konuda yaziyorum, acik ve net bir dil ile.
Senden alinti yaptim diye fikrim degismez ki Sarper.
Senden alinti yapmamin sebebi sadece seni kast etmedi bölümü dikkatimi cekti, yani senin özelinde bisey bile degil aslinda.

Aynisini mesela Ismail Cakir icin yazabilirim, mention atamiyorum türkce harfler yok klavyemde, yada @Ahmed Arif Kesen.
Ilk aklima gelen arkadaslar bunlar, yaptiklarini dogru bulmuyorum, net bir argümanlari yok.

Misal senin belki duymak istedigin isim @Can BÜYÜK, evet Östersunds maclarinin oldugu dönemlerde Tudora bazi kelimeler etti.
Belki dogru degildi ama o günlerin sinirleri ile edilmis, ondan sonra bir daha pek görmedim.
Su anda yaptigi benim icin ölcü önümüzde ki bes alti hafta diyor, ben olayin bu kisminda bir art niyet göremiyorum.
Aynisini söyleyen bir cok kisi var, özellikle gecen sezondan kalan bir büyük mac sendromu var bir cok kiside ve hocanin kendisini bu maclarda kanitlamasini bekliyorlar.
Mac konusuna bakarsan renktaslarimizin bir cogu net ifade etmiyorlar ama cok gerginler, cünkü mac kapiya dayandi artik, renktaslarin icinde bir acaba var. Bu maclar kötü gecer ise Can yine ayni profile dönebilir mi, olabilir, sahsen dogru bulmuyorum, yine kavga cikacak cünkü.

Bende mesela Bursa macina kadar güvenemiyordum, yine mesela Antalya maci benim icin hayal kirikligi olmustu.
Ama Bursa macinda yaptigi degisiklikler her ne kadar isim olarak yanlis olsa bile güvenimi tazeledi.
Bana o macta maci kazanmak icin herseyi yapabilecegini gösterdi.

Son düzenleme:
Östersunds maçları esnasında ve sonrasında ne söylendiyse sonuna kadar hak etti.

Bugünkü konumumuz ve durumumuz bunu değiştirmez. O gün öyleydi.

sent via GSC

Etmedi,skor olarak yorumlamak doğru değil bazı şeyleri.Hem kadroya sövülüyor hem de hocaya kızılıyor hem futbolcuya dayalı düzenden şikayet ediliyor hem de iletişim de olsun,futbolcuyu şöyle böyle yapsın gibi süslü laflarla alenen futbolcuların disiplinsizliğini gözardı etsin ima ediliyor.Kocaman bir çelişki yani.Bizim o geçen yılki kadrodan hiçbir bok olmazdı,senle bile konuşuyorduk öneleme faciası gelecek diye,geldi de.

Yahu konuda yaziyorum, acik ve net bir dil ile.
Senden alinti yaptim diye fikrim degismez ki Sarper.
Senden alinti yapmamin sebebi sadece seni kast etmedi bölümü dikkatimi cekti, yani senin özelinde bisey bile degil aslinda.

Aynisini mesela Ismail Cakir icin yazabilirim, mention atamiyorum türkce harfler yok klavyemde, yada @Ahmed Arif Kesen.
Ilk aklima gelen arkadaslar bunlar, yaptiklarini dogru bulmuyorum, net bir argümanlari yok.

Misal senin belki duymak istedigin isim @Can BÜYÜK, evet Östersunds maclarinin oldugu dönemlerde Tudora bazi kelimeler etti.
Belki dogru degildi ama o günlerin sinirleri ile edilmis, ondan sonra bir daha pek görmedim.
Su anda yaptigi benim icin ölcü önümüzde ki bes alti hafta diyor, ben olayin bu kisminda bir art niyet göremiyorum.
Aynisini söyleyen bir cok kisi var, özellikle gecen sezondan kalan bir büyük mac sendromu var bir cok kiside ve hocanin kendisini bu maclarda kanitlamasini bekliyorlar.
Mac konusuna bakarsan renktaslarimizin bir cogu net ifade etmiyorlar ama cok gerginler, cünkü mac kapiya dayandi artik, renktaslarin icinde bir acaba var.
Bu maclar kötü gecer ise Can yine ayni profile dönebilir mi, olabilir, sahsen dogru bulmuyorum, yine kavga cikacak cünkü.

Yok,Can değildi bu sefer.

İşte o saydığın kişilere de şu an yaptığın gibi açık açık desen sana sözüm yok,haklısın.

Yok,Can değildi bu sefer.

İşte o saydığın kişilere de şu an yaptığın gibi açık açık desen sana sözüm yok,haklısın.
Sarper, birine Mention atabildim, digerine atamiyorum türkce harfler yok.
Senin hatrin icin özelden telefon numaralarini isteyeyim mi :D
Ben fikrimi yaziyorum, bire bir yazilmasi gerektigini düsünüyor isen denk geldiginde onu da yaparim.

Sarper, birine Mention atabildim, digerine atamiyorum türkce harfler yok.
Senin hatrin icin özelden telefon numaralarini isteyeyim mi :D
Ben fikrimi yaziyorum, bire bir yazilmasi gerektigini düsünüyor isen denk geldiginde onu da yaparim.

Aman aman kalsın. :asd22:

Yok sadece benimkisi bir tespit,madem kavgadan şikayetçisin o zaman iki tarafa da aynısını yapmak lazım.

Niye bu kadar takintilisin

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu ne takintisi, alti üstü surada iki kelam sohbet ediyoruz.
Ama senin bu takinti lafin bu konu ile alakali degil biliyorum.
Senin aklin anlasilan Feghouli´de kalmis.
Istersen ona aciklik getireyim, ben orada bunca zaman sonra hazir olmadigina inanmiyorum dedim, üc dört hafta daha sürecek olmasini mantikli bulmuyorum dedim.
Sen bunu demem sebebi ile altinda devamli biseyler aradin.
Halbuki ne demek istedigim bir hafta sonra ki macta ortaya cikti, hazir olmadigi söylenen adam, üc dört hafta daha sürecek denen adam ertesi hafta 90 dakika top oynadi.
Fikirleri takinti olarak görüyorsan senin bilecegin bisey, bu konuda sana yardimci olamam.
Ama su kadarini, yine sahsi fikrim olarak söyleye bilirim, bence görmemelisin, sonucta fikir bu, sohbet amacli, laf olsun torba dolsun.
Olaya bence böyle bak, katilmadigin fikirlere katilmiyorum deyip gec, devamli altinda biseyler arama.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Aman aman kalsın. :asd22:

Yok sadece benimkisi bir tespit,madem kavgadan şikayetçisin o zaman iki tarafa da aynısını yapmak lazım.
Denk geldigim zaman, konu ve taraflardan bagimsiz bunu yapiyorum.

Son düzenleme:
Fener maçı Tudor için çok önemli.
Büyük T.D. olma yolunda derbi galibiyetlerine ihtiyacı var.

Etmedi,skor olarak yorumlamak doğru değil bazı şeyleri.Hem kadroya sövülüyor hem de hocaya kızılıyor hem futbolcuya dayalı düzenden şikayet ediliyor hem de iletişim de olsun,futbolcuyu şöyle böyle yapsın gibi süslü laflarla alenen futbolcuların disiplinsizliğini gözardı etsin ima ediliyor.Kocaman bir çelişki yani.Bizim o geçen yılki kadrodan hiçbir bok olmazdı,senle bile konuşuyorduk öneleme faciası gelecek diye,geldi de.
Etti. "Eleyecegiz" deyip sonradan dalga gecer gibi "Belhanda, Gomis hazir degil. Siz olsaniz ne yapardiniz?" diyerek baya baya hak etti. Ha onceden "eleyecegiz" demis olmasa, mac sonrasinda "eldeki malzeme bu" dese yine bi nebze anlasilir, hak verilir. Hocanin Ostersund eslesmesindeki performansi her acidan skandal kisaca.

SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Etti. "Eleyecegiz" deyip sonradan dalga gecer gibi "Belhanda, Gomis hazir degil. Siz olsaniz ne yapardiniz?" diyerek baya baya hak etti. Ha onceden "eleyecegiz" demis olmasa, mac sonrasinda "eldeki malzeme bu" dese yine bi nebze anlasilir, hak verilir. Hocanin Ostersund eslesmesindeki performansi her acidan skandal kisaca.

Maçtan önce eleniriz dese sence mantıklı olur muydu? :asd: Yerine göre politik olmak yerine göre açık olmak zorunda.

Maçtan önce eleniriz dese sence mantıklı olur muydu? :asd: Yerine göre politik olmak yerine göre açık olmak zorunda.
"Eleriz" demesi mantikli mi peki? "Zor mac, OFK'nin ligi basladi, bizim oyuncular halen calisiyor, transferler adapte olacak. Favori biziz ama zor mac" demek varken neden "Eleyecegiz"?

Ha tamam dedin madem. Mac sonu aciklamalari nedir? Adama "hani eleyecektin" demezler mi? Basin mensuplarina "siz napardiniz" diye sorarak da sivadi ayrica. Seni senin silahinla vurayim. Ismi Roberto Mancini olsa hak verir miydin?

Bana acik acik de ki "mac sonu aciklamasi da mac oncesi aciklamasi da yanlis degil", susayim. "Eleniriz demeliydi" falan demedim ben zira, ne dedigim gayet acik ve net.

"Eleriz" demesi mantikli mi peki? "Zor mac, OFK'nin ligi basladi, bizim oyuncular halen calisiyor, transferler adapte olacak. Favori biziz ama zor mac" demek varken neden "Eleyecegiz"?

Ha tamam dedin madem. Mac sonu aciklamalari nedir? Adama "hani eleyecektin" demezler mi? Basin mensuplarina "siz napardiniz" diye sorarak da sivadi ayrica. Seni senin silahinla vurayim. Ismi Roberto Mancini olsa hak verir miydin?

Bana acik acik de ki "mac sonu aciklamasi da mac oncesi aciklamasi da yanlis degil", susayim. "Eleniriz demeliydi" falan demedim ben zira, ne dedigim gayet acik ve net.

Mantıklı tabi,hocası olduğu takım hakkında öyle konuşacak.Eleniriz derse maç başlamadan pes etmiş olur ki daha büyük tepki alırdı her türlü.Maç sonunda da eksiklerden bahsetti ama bunları kesinlikle bahane olarak algılamayın diye de üstüne basa basa söyledi.

Terim gittikten sonra Mancini'ye hatta Aysal'a dahi o konuda laf atılmamasını savunan üyelerden biriyim,isteyen o dönemdeki mesajlarıma bakabilir.Yani o konuda isim kaygım yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt