Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
......
6f5176bf3566086160c894b99f260c1c.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer hazır görüyorsa niye oynatmasın ki.Ayrıca yanlışlık bi durum yok.Hazırsa Tolgayla başlaması daha mantıklı.

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Sağlıklı zamanında bile dengesiz bi oyun tarzı var. Maç kaçırmış ve sakatlıktan dönmüş hali facia olur. Mücadeleden bahsetmiyorum, kritik hatalar yapabilecek potansiyelde. Fener'in ilerisi hızlı oynuyor dengesiz yakalanabiliriz.
Tabi bunlar hep varsayım maçı yaşamadan bilemeyeceğimiz şeyler.

Tudor yine en iyi şekilde takımı çıkaracaktır. Maçı yine kazanacağız fakat yine birtakım biatsporlular memnun olmayacaktır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Form durumlarına göre oynatacaktır.

Selçuk'u bile görürsek şaşırmamalıyız

Niye şaşırmıyoruz selçuk 60 dk iyi oynadı diye diğer oyuncuları geçmiş mi oldu yedekten girip 3 4 maç aynı performansı göstermedikçe ilk 11 e giremez buraya yazıyorum.

Tolga sakatlıktan yeni çıktı diye oynatmaz mesela

Ya da rodrigues'in durumu ciddiyse oynatmaz. Hazır selçuk oynar çok şaşırmamak lazım

Tolga sakatlıktan yeni çıktı diye oynatmaz mesela

Ya da rodrigues'in durumu ciddiyse oynatmaz. Hazır selçuk oynar çok şaşırmamak lazım

Tolga geçen hafta ki maçta oynuyacak durumdaydı derbi için saklandı sorun olacağını sanmıyorum , selçuk bu maçta 11 de olursa bide kötü oynarsa işi komple biter tudor o riske girmez deplasman maçlarında hazır hale getirecek selçuku.

Tolga geçen hafta ki maçta oynuyacak durumdaydı derbi için saklandı sorun olacağını sanmıyorum , selçuk bu maçta 11 de olursa bide kötü oynarsa işi komple biter tudor o riske girmez deplasman maçlarında hazır hale getirecek selçuku.

Ben kötü oynayacağını düşünmüyorum ama bakalım saygı duyarım çıkardığı 11'e

Seni hakedecek ne yaptık hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seneler önce Kadıköy’deki bir fener maçında Gerets de sakatlıktan çıkan Saidou’yu, yokluğunda oynayan Volkan’ın formuna rağmen ilk 11’de başlatmış, Saidou da rezalet bir ilk 45 dakikanın ardından ikinci yarının başında kırmızı görüp takımı 10 kişi bırakmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Niyeyse şimdi Tolga tartışması bana bu olayı hatırlattı. Riske gerek yok bence.

Ostersund şov yapıyor şuan avl de
Demekki hocama boşuna yüklemişiz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Östersunds u yenemememizin hocamla ilgisi yokmuş. Hocam affet iyi sövdük.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hala kadroda bulunmasına öfkelendiğim Selçuk' a ilk onbirde yer vereceğini zannediyorum ki takımın mevcut durumunda yadırgamam doğrusu. Belhanda' nın merkezdeki ne yaptığını bilmez halleri, Ndiaye' nin 8 numaraya yeterince adapte olamaması, Rodriguez ve Tolga' nın sakatlık ve sakatlıktan dönmüş oluşlarını göz önüne alarak diyorum bunu.

4-1-4-1...Defansın önünde Fernando, onun önünde (Ndiaye daha ofansif olmak üzere) Selçuk-Ndiaye, Belhanda sol kanat...Burada kritik gördüğüm nokta Selçuk' un enerjisini ekonomik kullanmak adına sorumluluk almaktan kaçınmak yerine varını yoğunu ortaya koyması; 55-60 a kadar katkı versin yeter. Gidişata göre Rodriguez-Yasin-Tolga üçlüsünden birisine yerini bırakır gerekirse. Rodriguez-Yasin ikilisinden biri girerse Belhanda merkeze geçer. Artık Selçuk' un önemli bir 90 dakikayı tam randımanla çıkarabileceğini düşünmüyorum...

Ostersund maçının bahanesi yok

Bu seneye kadar adını bile bilmiyorduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt