Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DMj5YG6XUAAwN7I.jpg

3lu ile oyniyacaksan, bugun istifa et.

Olmuyor iste olmuyor, kac kere denedin, kepaze olduk, yeter artik arkadas yeter.

bi 3lu savunma belasi cikti basimiza, tovbe tovbe

Son düzenleme:
Biatspor falan yanlis isler bunlar gecin bunlari

Bazi üyeler var mesela art niyetli mesajlar atiyorlar,Sneijder-belhanda-tudor konulari disinda Mesaj yazmiyorlar ortami germek icin

Biatspor tarzinda mesajlar yazinca onlardan farkiniz kalmiyor

Östersunds mağlubiyeti için bahane aramaya gerek yok

Kötü hazırlandık ve kaybettik.

Hangi lig´de oynuyor Furkan bu Biatspor?
Ne kadar kolay kullaniyorsunuz böyle kelimeleri, gercekten sasiriyorum bazen.
Gerekliligini cok merak ediyorum dogrusu böyle hic bir sey ifade etmeyen kelimelerin.
Bu bildigin insanlarin taraftarligini sorgulamak.

Takım başarılıyken oyuncusuna TD sine aptal muamelesi yapan , hakaret vari sözler yazan herkesin taraftarlığı sorgulanabilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım başarılıyken oyuncusuna TD sine aptal muamelesi yapan , hakaret vari sözler yazan herkesin taraftarlığı sorgulanabilir.

Peki kimin sorgulanip, kimin sorgulanamayacagini kim belirliyor, sen mi?
Hakaret vari oldugunu kim belirliyor mesela, bunlarin kriterleri neler?
Bu konuda herkesin kriteri aynimidir, yoksa senin kriterlerini mi gecerli saymaliyiz?
Yahu elinize ne geciyor? Size mi ediliyor o laflar, ananiz mi, babaniz mi?
Sizin sevdiginizi herkes sevmek zorunda mi?
Bunu sana yazmamin sebebi, bunu özellikle senin yapman.

Son düzenleme:
Peki kimin sorgulanip, kimin sorgulanamayacagini kim belirliyor, sen mi?
Hakaret vari oldugunu kim belirliyor mesela, bunlarin kriterleri neler?
Bu konuda herkesin kriteri aynimidir, yoksa senin kriterlerin mi gecerli?

Bunlar öznel konular. İstediğim kriteri koyarım, isim vermeden istediğim gibi sorgularım. İsteyen de beni sorgulayabilir kendi bakış açısıylaKi yapıyorlar da zaten.

hocam antrenmanda sadece ayak tenisi oynatmak nedir ya bu ne rehavet !!!!

Biliyorum herkes kızgın ama bir şeyler yazmak istiyorum.

Tudor'a her şeye ve herkese rağmen hala güveniyorum. Bu takım Terim gittiğinden beri sürekli teknik adam değiştirdi. Bu kadar istikrarsızlık ancak alt lig takımlarında olur. Bu kadar amatörce yönetilen bir üst seviye takım olabilir mi? Olursa bizim gibi olur işte. Kulüpte açık şekilde yönetilememe sorunu var.

Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem Gerets'i riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.

Dursun'dan elbette böyle şey beklenemez. Dursun her zamanki gibi kendini kurtarmak için yine hocayı kovar. Hatta sırf taraftar istedi diye fosilleşmiş Lucescu falan gelir. Büyük ihtimal yine başarılı olunmaz. Kim ne derse desin, ben hala Tudor'cuyum. Anlık tepkilerle bir yere gelinmez.

2-0 yenildiğimiz Östersunds maçı sonrası mesajım. Gerets-Tromsö örneği ve Daha Milli Takım'ın başına geçmemiş olan Lucescu hakkında yazdıklarım.

Spor yazarı olsam her gün TV'de bu yazımı gösterirdim sanırım. :DD Ülkede herkes gitsin derken hala güvenen nadir kişilerden biriydim.

..
8bace4b4b72637dc5c0939a866e05113.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk sinan carole oynatmayıp ısrarla transfer istese yada bu haysiyetsizlerin yerine alt yapıdan gençlere şans verse tamam tudorcu ol kardeşimde
Sahada yürüyen adama 85 dk tahammül eden bi insanı nasıl desteklersin.

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2-0 yenildiğimiz Östersunds maçı sonrası mesajım. Gerets-Tromsö örneği ve Daha Milli Takım'ın başına geçmemiş olan Lucescu hakkında yazdıklarım.

Spor yazarı olsam her gün TV'de bu yazımı gösterirdim sanırım. :DD Ülkede herkes gitsin derken hala güvenen nadir kişilerden biriydim.

Ilk alintilayan ben olmusum ozaman vizyon kokan bir postum :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt