Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.854
- 29.234
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir insan galatasaraylı olup da nasıl tudoru sewmez
Hangi lig´de oynuyor Furkan bu Biatspor?
Hangi lig´de oynuyor Furkan bu Biatspor?
Ne kadar kolay kullaniyorsunuz böyle kelimeleri, gercekten sasiriyorum bazen.
Gerekliligini cok merak ediyorum dogrusu böyle hic bir sey ifade etmeyen kelimelerin.
Bu bildigin insanlarin taraftarligini sorgulamak.
Peki kimin sorgulanip, kimin sorgulanamayacagini kim belirliyor, sen mi?Takım başarılıyken oyuncusuna TD sine aptal muamelesi yapan , hakaret vari sözler yazan herkesin taraftarlığı sorgulanabilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Peki kimin sorgulanip, kimin sorgulanamayacagini kim belirliyor, sen mi?
Hakaret vari oldugunu kim belirliyor mesela, bunlarin kriterleri neler?
Bu konuda herkesin kriteri aynimidir, yoksa senin kriterlerin mi gecerli?
hocam antrenmanda sadece ayak tenisi oynatmak nedir ya bu ne rehavet !!!!
El tenisi mı oynayacaklar dı lanhocam antrenmanda sadece ayak tenisi oynatmak nedir ya bu ne rehavet !!!!
Biliyorum herkes kızgın ama bir şeyler yazmak istiyorum.
Tudor'a her şeye ve herkese rağmen hala güveniyorum. Bu takım Terim gittiğinden beri sürekli teknik adam değiştirdi. Bu kadar istikrarsızlık ancak alt lig takımlarında olur. Bu kadar amatörce yönetilen bir üst seviye takım olabilir mi? Olursa bizim gibi olur işte. Kulüpte açık şekilde yönetilememe sorunu var.
Gelelim Tudor'a; Evet, dün istenilen oyunu sergileyemedik,rezil sonuç aldık. Hepsi kabul ama bir anda her şeyi yıkmak olmaz. Haftaya elensek bile bu böyle. 2005-06 sezonunun başında Tromsö'ye yenildikten sonra ortalık yangın yerine döndü ama Canaydın hem kendini,hem Gerets'i riske attı ve sezon sonunda 83 puan gibi inanılmaz bir puanla efsane şampiyonluk geldi.
Dursun'dan elbette böyle şey beklenemez. Dursun her zamanki gibi kendini kurtarmak için yine hocayı kovar. Hatta sırf taraftar istedi diye fosilleşmiş Lucescu falan gelir. Büyük ihtimal yine başarılı olunmaz. Kim ne derse desin, ben hala Tudor'cuyum. Anlık tepkilerle bir yere gelinmez.
Selçuk sinan carole oynatmayıp ısrarla transfer istese yada bu haysiyetsizlerin yerine alt yapıdan gençlere şans verse tamam tudorcu ol kardeşimde
Sahada yürüyen adama 85 dk tahammül eden bi insanı nasıl desteklersin.
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2-0 yenildiğimiz Östersunds maçı sonrası mesajım. Gerets-Tromsö örneği ve Daha Milli Takım'ın başına geçmemiş olan Lucescu hakkında yazdıklarım.
Spor yazarı olsam her gün TV'de bu yazımı gösterirdim sanırım.D Ülkede herkes gitsin derken hala güvenen nadir kişilerden biriydim.