Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene şampiyon olsak da tudor hakkında fikirlerim değişmeyecek.. Sene başından beri Transferlerde ki başarıdan bahsediyoruz fakat ndiaye ve belhanda in maliyetlerini göz önüne aldığımızda gösterdikleri performansla bu başari sorgulanmaya başlanır.

Sadece hücum performanslarına bakıp değerlendirirsen ndiaye kötü transfer diyebilirsin , belhandadan da eski tip 10 numaralık yapmasını bekliyorsan yine kötü diyebilirsin + olarak yapılan transferler maliyetli diye hocayı eleştirmekte neyin nesi transferleri hoca yapmaz , yönetim yapar hoca listeyi verir şunları alın der gerisini yönetim halleder.

GSC deki biatsporlular her an tudora nereden vurabilirim diye düşünüyor. Salın adamı işte 10 numara top oynatıyor. Azıcık keyfini çıkarın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biatspor ne yav.

Böyle saçmalık mı olur.

sent via GSC

Programlarda denayer maicon serdar 3lu savunmasiyla cikacagi soyleniyor

Gecen sene büyük maclarda nasil korkak oynattigini tüm camia izlemistir, bknz Besiktas maci evimizde. Denayerin oynamasini isterim ama eger bugün bu ofans gücü vasat olan Fenere karsi 3 stoperle cikarsa, agir sacmalamis olur. Hocaligini sorgularim böyle birsey gerceklesirse. Korkmasi icin bir sebep yok, adamalr zaten hücum yapamiyor.

Gomis
Tolga Belhanda Feghouli
Ndiaye Fernando
Linnes Serdar Maicon Mariano

Hoca çık şu 11le macera arama. Derbiye gelince bi anda 3lü savunmaya dönmek saçmalıktan başka bir şey değil. Geçen sene Beşiktaş maçına da aynı sistemle çıktık. Adamlar biri yarı sahamıza hapsedip pas manyağı yaptı.

Tudor umarım sadece medya maymunlarına yem olsun diye 3'lü savunma işini tuzak atmıştır. Aksini düşünmek istemiyorum keyfimizi kaçıracak herif durup dururken

Boyle sacma sapan bir hocami olur arkadas, ne diye 3 tane stoperle maca cikiyoruz? Yuru git ya, Fener'e 3 puan hediye mi etmek istiyorsun anlamiyorum.

rezilliktir arkadas ya, kac kere rezil olacagiz 3lu savunma ile daha bu adamin akli yerine gelmesi icin

koskoca derbi'de, 11 puan fark atacagimiz mac'ta, gidiyor yine fantazi yapiyor.

3lu stoperinede sanada, yeter be

Yoruma bak hizaya gel

Korkak mış ?

Lan korkak olsa Sneijder'i gönderme cesaretini nerede bulacak kendinde

Kendinizle çelişmeyin

Kadronun açıklanmasını bekliyorum.

tenor.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt