Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde kademe altında anladığım bu ama ben Fernandoyu hep merkezde hatırlıyorum. Orada kesti diye hatırlıyorum bir çok topu.

O vakit mac icinde kacirmissin bayaga bir. Topu oradan kapip, ileriye oynadigi mac icinde zihine kaydedildigi, cok önemli pozisyonlar var maclarda.

Anlamaz anlatamazsın
Tahtaya anlat ona anlatma

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkili tartışmalara girmeyelim renktaşlar mühim derbi öncesi ceza almanızı istemem

Şimdi size dakika dakika analizmi yapayım
Maicon oyun kuruyor sağ çizgiye iniyor inanılmaz diagonal yerden merkeze paslar veriyor diyorsunuz
Sonra fernando defansın göbeğinde ne işi var diyorsun
Futbolda kayma diye bir tabir vardır domine etkisi şeklinde yaparsın bunu
Bunu yaparken halkalar birbirine bağlıdır
Sahada yapılan her dizilisin kendine gore olmadığını şimdiye çoktan anlamanız lazımdı
Tut maicon stoperde çakılı bu verimin yarısını alamazsın
Biraz kafa yorun bu olaylara
Artık bir oyuncunun basıp götürüp atak olgunlaştırdığı dönemler bitti
Her bölgeyi her pozisyonu degerlendireceksin oyuna katkı anlamında

Şimdi size dakika dakika analizmi yapayım
Maicon oyun kuruyor sağ çizgiye iniyor inanılmaz diagonal yerden merkeze paslar veriyor diyorsunuz
Sonra fernando defansın göbeğinde ne işi var diyorsun
Futbolda kayma diye bir tabir vardır domine etkisi şeklinde yaparsın bunu
Bunu yaparken halkalar birbirine bağlıdır
Sahada yapılan her dizilisin kendine gore olmadığını şimdiye çoktan anlamanız lazımdı
Tut maicon stoperde çakılı bu verimin yarısını alamazsın
Biraz kafa yorun bu olaylara
Artık bir oyuncunun basıp götürüp atak olgunlaştırdığı dönemler bitti
Her bölgeyi her pozisyonu degerlendireceksin oyuna katkı anlamında

Maicon çıktığında kalmasına sorun yok zaten, burda sana katılıyorum bu doğru. Bizim parmak bastığımız nokta geri çekilip üçüncü stoper olarak oynaması ve Maicon yerinde kaldığında bile bazen orada kalması. Oyuna katkı olayına gelince, bir oyuncu esas pozisyonunda olduğu zaman maksimum katkıyı verebilir, bir başka renktaşımızın dediği gibi, Fernando en fazla vasat bir stoper katkısı verebilir. Oysa orta sahada katkısı maksimuma çıkar.

Birde burada fikir yürütüyoruz, benim yazdıklarım kesinlikle doğru diye bişey yok. Ama sen dahil forumda bir kaç kişi de öyle bir tutum var ki her yazdığınız doğru, hatta kanun olarak kabul edilmeli gibi davranıyorsunuz. Bunu birde bazılarınız iki de bir milletin aklına zekasına laf atarak yapıyorsunuz. Bir kendinize gelin yahu, fikirlere saygı göstermeyi öğrenin. En fazla kendi fikrinizi ortaya koyma hakkınız var, bunun dışına çıkıp milletin aklına zekasına laf atma, bunu değerlendirme hakkına sahip değilsiniz haddinizi ikide bir aşıp durmayın.

Son düzenleme:
Boyle sacma sapan bir hocami olur arkadas, ne diye 3 tane stoperle maca cikiyoruz? Yuru git ya, Fener'e 3 puan hediye mi etmek istiyorsun anlamiyorum.

rezilliktir arkadas ya, kac kere rezil olacagiz 3lu savunma ile daha bu adamin akli yerine gelmesi icin

koskoca derbi'de, 11 puan fark atacagimiz mac'ta, gidiyor yine fantazi yapiyor.

3lu stoperinede sanada, yeter be

basican, ofansif oyniyacan, ezeceksin feneri, gidiyorsun sacma salak fantazi taktigi ile oynatiyorsun takimi, ileri bile cikamicaz senin fantazin yuzunden, bakin gorun.

Boyle sacma sapan bir hocami olur arkadas, ne diye 3 tane stoperle maca cikiyoruz? Yuru git ya, Fener'e 3 puan hediye mi etmek istiyorsun anlamiyorum.

rezilliktir arkadas ya, kac kere rezil olacagiz 3lu savunma ile daha bu adamin akli yerine gelmesi icin

koskoca derbi'de, 11 puan fark atacagimiz mac'ta, gidiyor yine fantazi yapiyor.

3lu stoperinede sanada, yeter be
Renktaş bir sakin ol, daha maç oynanmadı, yarın ola hayrola.

Maicon çıktığında kalmasına sorun yok zaten, burda sana katılıyorum bu doğru. Bizim parmak bastığımız nokta geri çekilip üçüncü stoper olarak oynaması ve Maicon yerinde kaldığında bile bazen orada kalması. Oyuna katkı olayına gelince, bir oyuncu esas pozisyonunda olduğu zaman maksimum katkıyı verebilir, bir başka renktaşımızın dediği gibi, Fernando en fazla vasat bir stoper katkısı verebilir. Oysa orta sahada katkısı maksimuma çıkar.
Bugün Fernandoyu kes takımdan maicon ile serdar ne anası kalır ne avradı
Sistem zaman içinde oturur kusursuza yakın olur
Bugüne kadar yediğimiz tehlikeli atakların yarısı Fernandoyu ileri attığımız dönemlerde oldu
Kariyer olarak zaten asist ve gol acısından vasat olması bunun göstergesi
Oyun karakterinin bu olması
Maceraya gerek yok bu düzenle işi götürürüz

3 lü oynayacağız mantığı yanlış takımın ıyi ise 2 li bile oynarsın
Bu kalite ile alakalı bir durum
Sonuçta Tsl de aguero messi dybalalar oynamıyor
En babası valbuena Q7

Ya arkadas, ben istiyorumki, fenerbahce denilen serefsizlerin camiasinin agzina sicalim, vuralim dovelim 6 tane gol atip kerhanelerine geri gonderelim, neyin korkusu bu hoca, fenerbahce kimdir arkadas? fenerbahcenin en iyi oyuncusu 1.50 boyundaki Valbuena'dir. Adamlarin sag kanatta sag bek oyniyor, biz hala 3 4 2 1 oynama derdindeyiz, lanet olsun.

her FB maci oncesi hocalarimizin taktik fantazisi ortaya cikiyor, herzamanda bunun yuzunden mac gidiyor.

cik 4 3 2 1 sicalim agizlarina, kadinkoye 6 golle gonderelim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Renktaş bir sakin ol, daha maç oynanmadı, yarın ola hayrola.
sinirden kuduruyorum renktas, malayaspor'u yendiler diye Real madrid ilan edildiler, biz geleni geceni dovuyoruz, utanmasalar ptt 1ci lig takimi dicekler, bu sezon 10 tane takim herhalde kume dusecekde konusuyorlar.

ezmemiz lazim, kari gibi defansif taktikle ezemeyiz

Tudor'un tahta çıkışı (M.S 2017)

Bugün Fernandoyu kes takımdan maicon ile serdar ne anası kalır ne avradı
Sistem zaman içinde oturur kusursuza yakın olur
Bugüne kadar yediğimiz tehlikeli atakların yarısı Fernandoyu ileri attığımız dönemlerde oldu
Kariyer olarak zaten asist ve gol acısından vasat olması bunun göstergesi
Oyun karakterinin bu olması
Maceraya gerek yok bu düzenle işi götürürüz

3 lü oynayacağız mantığı yanlış takımın ıyi ise 2 li bile oynarsın
Bu kalite ile alakalı bir durum
Sonuçta Tsl de aguero messi dybalalar oynamıyor
En babası valbuena Q7

Kimsenin kimseyi kestiği yok zaten. Burada sadece fikir yürütüyoruz. Maçtan önce, maç esnasında ve maç sonrasında. Farklı gözlemleyip farklı değerlendiren var, bu hep olacak. Sen ve bir kaç renktaşımızın ise şöyle bir sorunu var, biz ne söylersek doğrudur, bazısının öyle bir tutumu var ki söylediklerini nerede ise kanun ilan edecekler. Bunun yanında farklı düşünenlerin yazdıklarına karışan, bu da yetmeyip ikide bir zekadan, anlama zorluğundan dem vuranınız var. Yahu çok basit, herkes sizinle aynı fikirde değil, olmak zorunda degil. Bu kadar, gayet anlaşılır ve basit bir denklem. Madem bu kadar futboldan anlıyorsunuz, taktik, diziliş, fizik, kondisyon konularında her söylediğiniz doğru gidin takım çalıştırın burada heba olmayın yahu.

sinirden kuduruyorum renktas, malayaspor'u yendiler diye Real madrid ilan edildiler, biz geleni geceni dovuyoruz, utanmasalar ptt 1ci lig takimi dicekler, bu sezon 10 tane takim herhalde kume dusecekde konusuyorlar.

ezmemiz lazim, kari gibi defansif taktikle ezemeyiz
Anlıyorum ama daha ortada fol yok yumurta yok. Ortaya düşen bir haber var sadece, bu haberi verenlerde spor muhabirleri, duyumcu diye bilinen kişiler. Bu duyumcu tayfasının ipi ile kuyuya inilmeyeceğini Asamoah transferinde kabak gibi gördük. Hele bir dur, maç saati gelsin, kadroları görelim, sahaya dizilişi oyun şeklimizi görelim. Ters olan, ters giden bişeyler olursa o zaman beraber söveriz. Şimdilik yapabileceğimiz üzerinde fikir yürütmek, fazlasına gerek yok sinirlerine boşuna zarar. Öyle ise bile sinirlenmen, sövmen bişey değiştirmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt