- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Benimde kademe altında anladığım bu ama ben Fernandoyu hep merkezde hatırlıyorum. Orada kesti diye hatırlıyorum bir çok topu.
Evet fernando pozisyon başlamadan bitiriyo kademeye gerek kalmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde kademe altında anladığım bu ama ben Fernandoyu hep merkezde hatırlıyorum. Orada kesti diye hatırlıyorum bir çok topu.
Cam tu Fernando yapıyorEvet fernando pozisyon başlamadan bitiriyo kademeye gerek kalmıyor![]()
Ben zaten öylesi hiç yok demedim.O vakit mac icinde kacirmissin bayaga bir. Topu oradan kapip, ileriye oynadigi mac icinde zihine kaydedildigi, cok önemli pozisyonlar var maclarda.
Ercan açık açık soruyorum, bu lafın bana mı?Anlamaz anlatamazsın
Tahtaya anlat ona anlatma
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok yok tartışma çıkarmak için sormuyorum, bana ise cevap vereceğim ayıp olmasın diye, yok bana değil ise zaten mevzu değil.İkili tartışmalara girmeyelim renktaşlar mühim derbi öncesi ceza almanızı istemem
Maicon çıktığında kalmasına sorun yok zaten, burda sana katılıyorum bu doğru. Bizim parmak bastığımız nokta geri çekilip üçüncü stoper olarak oynaması ve Maicon yerinde kaldığında bile bazen orada kalması. Oyuna katkı olayına gelince, bir oyuncu esas pozisyonunda olduğu zaman maksimum katkıyı verebilir, bir başka renktaşımızın dediği gibi, Fernando en fazla vasat bir stoper katkısı verebilir. Oysa orta sahada katkısı maksimuma çıkar.Şimdi size dakika dakika analizmi yapayım
Maicon oyun kuruyor sağ çizgiye iniyor inanılmaz diagonal yerden merkeze paslar veriyor diyorsunuz
Sonra fernando defansın göbeğinde ne işi var diyorsun
Futbolda kayma diye bir tabir vardır domine etkisi şeklinde yaparsın bunu
Bunu yaparken halkalar birbirine bağlıdır
Sahada yapılan her dizilisin kendine gore olmadığını şimdiye çoktan anlamanız lazımdı
Tut maicon stoperde çakılı bu verimin yarısını alamazsın
Biraz kafa yorun bu olaylara
Artık bir oyuncunun basıp götürüp atak olgunlaştırdığı dönemler bitti
Her bölgeyi her pozisyonu degerlendireceksin oyuna katkı anlamında
Renktaş bir sakin ol, daha maç oynanmadı, yarın ola hayrola.Boyle sacma sapan bir hocami olur arkadas, ne diye 3 tane stoperle maca cikiyoruz? Yuru git ya, Fener'e 3 puan hediye mi etmek istiyorsun anlamiyorum.
rezilliktir arkadas ya, kac kere rezil olacagiz 3lu savunma ile daha bu adamin akli yerine gelmesi icin
koskoca derbi'de, 11 puan fark atacagimiz mac'ta, gidiyor yine fantazi yapiyor.
3lu stoperinede sanada, yeter be
Bugün Fernandoyu kes takımdan maicon ile serdar ne anası kalır ne avradıMaicon çıktığında kalmasına sorun yok zaten, burda sana katılıyorum bu doğru. Bizim parmak bastığımız nokta geri çekilip üçüncü stoper olarak oynaması ve Maicon yerinde kaldığında bile bazen orada kalması. Oyuna katkı olayına gelince, bir oyuncu esas pozisyonunda olduğu zaman maksimum katkıyı verebilir, bir başka renktaşımızın dediği gibi, Fernando en fazla vasat bir stoper katkısı verebilir. Oysa orta sahada katkısı maksimuma çıkar.
sinirden kuduruyorum renktas, malayaspor'u yendiler diye Real madrid ilan edildiler, biz geleni geceni dovuyoruz, utanmasalar ptt 1ci lig takimi dicekler, bu sezon 10 tane takim herhalde kume dusecekde konusuyorlar.Renktaş bir sakin ol, daha maç oynanmadı, yarın ola hayrola.
Kimsenin kimseyi kestiği yok zaten. Burada sadece fikir yürütüyoruz. Maçtan önce, maç esnasında ve maç sonrasında. Farklı gözlemleyip farklı değerlendiren var, bu hep olacak. Sen ve bir kaç renktaşımızın ise şöyle bir sorunu var, biz ne söylersek doğrudur, bazısının öyle bir tutumu var ki söylediklerini nerede ise kanun ilan edecekler. Bunun yanında farklı düşünenlerin yazdıklarına karışan, bu da yetmeyip ikide bir zekadan, anlama zorluğundan dem vuranınız var. Yahu çok basit, herkes sizinle aynı fikirde değil, olmak zorunda degil. Bu kadar, gayet anlaşılır ve basit bir denklem. Madem bu kadar futboldan anlıyorsunuz, taktik, diziliş, fizik, kondisyon konularında her söylediğiniz doğru gidin takım çalıştırın burada heba olmayın yahu.Bugün Fernandoyu kes takımdan maicon ile serdar ne anası kalır ne avradı
Sistem zaman içinde oturur kusursuza yakın olur
Bugüne kadar yediğimiz tehlikeli atakların yarısı Fernandoyu ileri attığımız dönemlerde oldu
Kariyer olarak zaten asist ve gol acısından vasat olması bunun göstergesi
Oyun karakterinin bu olması
Maceraya gerek yok bu düzenle işi götürürüz
3 lü oynayacağız mantığı yanlış takımın ıyi ise 2 li bile oynarsın
Bu kalite ile alakalı bir durum
Sonuçta Tsl de aguero messi dybalalar oynamıyor
En babası valbuena Q7
Anlıyorum ama daha ortada fol yok yumurta yok. Ortaya düşen bir haber var sadece, bu haberi verenlerde spor muhabirleri, duyumcu diye bilinen kişiler. Bu duyumcu tayfasının ipi ile kuyuya inilmeyeceğini Asamoah transferinde kabak gibi gördük. Hele bir dur, maç saati gelsin, kadroları görelim, sahaya dizilişi oyun şeklimizi görelim. Ters olan, ters giden bişeyler olursa o zaman beraber söveriz. Şimdilik yapabileceğimiz üzerinde fikir yürütmek, fazlasına gerek yok sinirlerine boşuna zarar. Öyle ise bile sinirlenmen, sövmen bişey değiştirmez.sinirden kuduruyorum renktas, malayaspor'u yendiler diye Real madrid ilan edildiler, biz geleni geceni dovuyoruz, utanmasalar ptt 1ci lig takimi dicekler, bu sezon 10 tane takim herhalde kume dusecekde konusuyorlar.
ezmemiz lazim, kari gibi defansif taktikle ezemeyiz