Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hocam ektedir;

V30oPy.png

Ilk gunden beri soyledigim seyi tekrar soyluyorum asla Galatasarayin hocasi değiilll!!!

o degilde ayhan akman ne boka yariyor

ulan sen orda süs olarakmi duruyorsun

Galatasaray 0 - 1 Beşiktaş
Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
Başakşehir 4 - 0 Galatasaray
Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe
Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe... 5.büyük maç atılan gol 0 (Sıfır)...
Fener bu sezon 2.kez gol yememiş, düşünün. Söylenecek ne var bilmiyorum.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

küçük maçların küçük hocası olduğunu bikez daha kanıtladı. bu arada 3 lü savunmanı öpeyim

Buyuk maclari kaldiramiyor. Bughn ligi bitirebilirdik abartısız. Devre arasi fatih hoca gelse keske

Ulan Hamza'yi bile özler oldum senin yüzünden.

Bu hallere düsürdün beni.

Büyük yada bizim için önemli hiç bir maçı kazanamayacağız. Tudor'u hep söyledim yine söylüyorum. Ancak kondisyon hocası olarak tutmak gerekir. Teknik direktör değil ancak antrenör olur. Bu maçın sorumlusu Tudor'dur. Maalesef ki bizim başımıza Tudor'dan hoca olmaz. Akıp giden takımı bozdu. Deneme tahtası değil ki Galatasaray takımı, yazık oldu.

seni t. direktör yapanın:mad: tazminatı 1 milyon euroydu herhalde verin yollayın fatih terim gelsin bu heriften bin kat iyidir.

Galatasaray 0 - 1 Beşiktaş
Trabzonspor 2 - 0 Galatasaray
Başakşehir 4 - 0 Galatasaray
Galatasaray 0 - 1 Fenerbahçe
Galatasaray 0 - 0 Fenerbahçe... 5.büyük maç atılan gol 0 (Sıfır)...
Fener bu sezon 2.kez gol yememiş, düşünün. Söylenecek ne var bilmiyorum.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tek kelimeyle rezillikmustafa sarplı sezonlarda bile böyle derbi karnesi yok. bi de sıradaki 3 büyük maç da deplasmanda yandık

Oraya "Sözde" ifadesinin eklenmesini talep ediyorum

Bu korkaktan anca idman çalıştırıcısı olur gitsin sivası, osmanlıyı yensin bu takım seneye avrupaya bunla giderse her maç 5 defans çıkarız benden söylemesi

Takimi les gibi hazirlamis bir kere.Hepsi barut gibiydi.Ilk başta 3lu defansi bir yerinden uydurdu.Sonra Linnes yerine Lato'yu aldı.2. yari Belhanda'yi çıkarıp Selçuk veya Garry'i almalıydı Belhanda kırmızı yemeden.Belhanda kirmizi yedikten sonra da değişikliği çok geç yaptı.Aslinda yapmasa daha iyiydi.topu ileri taşıyacak garry ve yasin varken gitti ereni aldı.Ahmet Çalık hamlesiyle de çapını belli etti.

Ekibimizin refahi icin Igor Tümör'den acilen kurtulmaliyiz.

Adamın hic bir hücum planı yok. Derbilerde sıfır gol normal. Tek bildiği baskı yapıp topu kapabilirsen o anda işte oyuncular doğaçlama ne yaparlarsa hücum planı o. Rakip pasla çıkabiliyorsa geçmiş olsun. Ciddi diyorum başakşehir ve bjk maçlarında hiç bir şansımız yok. Özellikle bjk bizi mundar eder.

Tolga tek başına sol kanat sonrasında Latovlevici değişikliği enough said

Bu adamın kapasitesi bu, eşeğe altın semer vursan da eşektir yapacak bir şey yok. Şahsen ben Tudor'a kızmam, ona güvenene veya göndermeyene kızarım. En geç devrearası şutlanmalı, ne kadar geç kalınırsa o kadar sıkıntı yaşarız.

Evet Tudor gitsin başkası gelsin ne bileyim Riekerink bey diyeceksiniz olabilir ya da Mancini

Bunlar bizi ultra seviyelere taşımıştı çünkü

Anlık tepkilerle bir yere varılmaz hala anlayamadınız mı ? Geçen senede aynı hata bu sene de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt