Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belhanda kırmızı görene kadar skoru almak için çaba sarf ettik. kaç defa da yaklaştık . ancak kırmızıdan sonra çekilmemiz doğru karardı.
İkinci yarının başından atılana kadar evet. İlk yarı ise ilk on dakika, oradan ortaya çıkan pozisyonlardan bir veya ikisi yine karambol. İlk on dakika sonrası geri çekildik. Belhanda atıldıktan sonra geri çekilmemiz taktik açıdan doğru ama gözden kaçırılan bişey var, fenerin pili bitmişti o kadar geri çekilmesek ve bunu yapılan değişiklikler ile abartmasak kazana bilirdik.

Son düzenleme:
KORKAK. Standard 11den niye vazgectin 3lüye döndün???

İlk yarı 13 faul yapmışız rakibe basmak, rakibe kontrolsüz girmek değildir. Büyük maçlara takımı hazırlamasını bilmiyor resmen futbolcular maçın başından beri fazla stresliydi. Taktik bilgisi olmayınca oyuncuları gazlayarak bir yerlere varacağını düşünüyor

Hocam sampiyon olsan bile gelecegini garantilemen zor

Onumuzdeki maclarda guven tazeledin tazeledin, yoksa sene sonunda Imparator bekliyor

Işler tahmin ettigim gibi giderse kendisini devre arasında uğurlarız.

Yatsın kalksın Allah'a dua etsin de şu fikstürle lige başladı.Yoksa çoktan pılısını pırtısını toplayıp defolup gitmişti.Adamın derbilerde bildiği tek taktik korkak,pısırık ve ödlekçe bir oyun oynatmak.Herşeyi anlarım da kaç tane derbi oynayıp takımına 1 gol bile attıramamak nedir?Biliç deniliyor da Biliç bile kafa kafaya oynatıp gol attıran bir takım yapabiliyordu.Bunun tek bildiği rakibe önlem almak.Git Fatih Terim'den 11-12 sezonunda derbide rakip nasıl ezilir konulu konferans al.Yazık şu kadronun emanet edildiği adama bak.Haftaya Trabzon maçına da 3 lü çık.Ahmet Çalık var ne de olsa,onu koyarsın 11'e

Son düzenleme:
Fatih Terim süper kupa finalinde maç 2-2 iken orta saha çıkarıp forvet sokar,bu korkakta ileride ne kadar adam varsa dışarı alıp kadrodaki son stoperi de oyuna sokar.İşte sen bu yüzden küçük adamsın Tudor.Boy,kalıp var ama yürek yok

Bu değişiklik mevzusu yine gereksiz abartılıyor

Son dakikalara 1 kişi eksik girmişsin.Skoru korumak istemesi kadar doğal birşey yok

Ne yapsaydı çılgınlık yapıp hücum oyuncusu mu alsaydı ?

O zamanda tam tersini savunacaktınız skora göre konuşmak kolay

Tudor'un 3lü ve Tolgayı sol kanatta oynatma sevdası bize daha çok puan kaybettirir. Sol tarafın işlemediği o kadar barizdi ki bunda hem Tolga'nın asıl mevkisi olmaması hem de Lato'nun yeteneksizliğinin payı vardı. Diğer kanada bakıyorum Mariano ve Feghouli gibi sağ tarafı otoban yapabilecek kapasitede adamlar varken sen gidip Feghouli'yi forvet arkasında oynatıyorsun. Bu durumda hem Feghouli'nin hem de Mariano'nun etkinliğini düşürüyorsun.

Geçtiğimiz iki sezon şampiyon olan takımın oynadığı taktiğe bakıyorum Şenol denen adam bir kere bile 4lü savunmadan vazgeçmemiş, macera aramamış. Bu ligde şampiyon olmak için taktik dehası olmaya da gerek yok zaten. Oyuncuları doğru yerlere dizip çıkın oynayın desen zaten bu kadro kalitesi bu akşam feneri yenerdi. Ön liberoyu sol kanat, stoperi sol bek, sağ kanadı forvet arkası oynatıp bakın bunu ben icat ettim deyip kendini ispatlamaya çalışmanın bir faydası yok.

Bu değişiklik mevzusu yine gereksiz abartılıyor

Son dakikalara 1 kişi eksik girmişsin.Skoru korumak istemesi kadar doğal birşey yok

Ne yapsaydı çılgınlık yapıp hücum oyuncusu mu alsaydı ?

O zamanda tam tersini savunacaktınız skora göre konuşmak kolay
Ödlek olmasın yeter.Ben hoca yerine ödlek bir adam görmek istemiyorum kenarda.Feguliyi çıkarıyorsan en kötü rodrigezi sok oyuna ki bu kadar ödlek olduğun belli olmasın.Aynı haltı geçen sene rize maçında yedi,herkesin şamar oğlanına çevirdiği rizeyle 1-1 berabere kaldık.Yine Ahmeti sokmuştu oyuna

Son düzenleme:
Ödlek olmasın yeter.Ben hoca yerine ödlek bir adam görmek istemiyorum kenarda.Feguliyi çıkarıyorsan en kötü rodrigezi sok oyuna ki bu kadar ödlek olduğun belli olmasın.Aynı haltı geçen sene rize maçında yedi,herkesin şamar oğlanına çevirdiği rizeyle 1-1 berabera kaldık.Yine Ahmeti sokmuştu oyuna

Mesela kim gelmeli sana göre ?

Yani o adam gelirse yüzde yüz başarılı olacağız diyebilir misin ?

Mesela kim gelmeli sana göre ?

Yani o adam gelirse yüzde yüz başarılı olacağız diyebilir misin ?
Şu kadroya adam gibi hücum yaptıracak birisi gelsin.Hoca adı vermiyorum ama takımı yap boz tahtası yapmayacak ve korkak olmayan her hoca bu takımla iş yapar.Bu lig için diyorsan Şenol Güneş veya Fatih Terim başımızda olsa iddaa ediyorum en az 10 puan farkla şampiyon olur bu takım

Hic begenmedim hicbir zamanda begenmeyecegim. sampiyon yapsada begenmeyecegim. Hamzada yapti hali ortada.

Şu kadroya adam gibi hücum yaptıracak birisi gelsin.Hoca adı vermiyorum ama takımı yap boz tahtası yapmayacak ve korkak olmayan her hoca bu takımla iş yapar.Bu lig için diyorsan Şenol Güneş veya Fatih Terim başımızda olsa iddaa ediyorum en az 10 puan farkla şampiyon olur bu takım

2011-2013 Fatih Terim
2013-2014 Roberto Mancini - İtalya
2014 Cesare Prandelli - İtalya
2014 - Hamza Hamzaoğlu
2015-2016 Mustafa Denizli
2016-2017 Jan Olde Riekerink
2017 Igor Tudor

Bak Tudor'a kadar olan kısım hep bu şekilde yollandı.

Terim Lise hocası bize üniv hocası lazım,Mancini deplasman maçı kazanamıyor,Hamza yabancı düşmanı,Denizli futbolu unutmuş vs

Şu tabloya baktığında Fatih hocadan sonra gelen adam bizi ileriye taşıyabilmiş mi ?

Yani ben anlamıyorum bir insan hiç mi ders almaz

bu herif hiç derbi kazanamadı ve ilerde de kazanamaz.korkak orta sıra takımı hocasını takımın başına getirdik böyle oldu.riekerink bile daha iyi oynatırdı bu kadroyu.iyi kadroyu yönetecek kadar çapı yok bu adamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt