Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2011-2013 Fatih Terim
2013-2014 Roberto Mancini - İtalya
2014 Cesare Prandelli - İtalya
2014 - Hamza Hamzaoğlu
2015-2016 Mustafa Denizli
2016-2017 Jan Olde Riekerink
2017 Igor Tudor

Bak Tudor'a kadar olan kısım hep bu şekilde yollandı.

Terim Lise hocası bize üniv hocası lazım,Mancini deplasman maçı kazanamıyor,Hamza yabancı düşmanı,Denizli futbolu unutmuş vs

Şu tabloya baktığında Fatih hocadan sonra gelen adam bizi ileriye taşıyabilmiş mi ?

Yani ben anlamıyorum bir insan hiç mi ders almaz
Kardeşim bu adamla olmuyor anlamıyo musunuz siz?Anlamanız için ne yapması lazım.Şu kadro kurulmuşsa bu kadronun hakkını veren oyun izleteceksin.Tamam oyun olarak süper oynatır da sabır sabır dersin.Yav 4 derbiye çıkmış 0 gol arkadaş.Geçen sene kadron leşti.Bu sene ne mazeret bulunacak.İte kalka olmaz bu işler.Bu adam varken 10 puan farkta olsa kapanma ihtimali mevcut çünkü takımın bişey oynadığı yok.3-4-3 oynatıp tolgayı sol tarafa koyan adamdan medet umuyorsunuz.Asıl siz ders alın biraz da görün.Bu takım öyle böyle şampiyon olsa bile ilk iş bu adamı yolllamak olmalı

Kardeşim bu adamla olmuyor anlamıyo musunuz siz?Anlamanız için ne yapması lazım.Şu kadro kurulmuşsa bu kadronun hakkını veren oyun izleteceksin.Tamam oyun olarak süper oynatır da sabır sabır dersin.Yav 4 derbiye çıkmış 0 gol arkadaş.Geçen sene kadron leşti.Bu sene ne mazeret bulunacak.İte kalka olmaz bu işler.Bu adam varken 10 puan farkta olsa kapanma ihtimali mevcut çünkü takımın bişey oynadığı yok.3-4-3 oynatıp tolgayı sol tarafa koyan adamdan medet umuyorsunuz.Asıl siz ders alın biraz da görün.Bu takım öyle böyle şampiyon olsa bile ilk iş bu adamı yolllamak olmalı

Ne ders alacağım senden

Kim gelsin diyorum önüme bir argüman koyamıyorsun.Terim olsa farklı olurmuş

Terim gelse ona da farklı bir kılıf bulacaksınız bilmiyoruz sanki

Erkek adamsan bugun istifa edersin lanet olsun.

Kendi elinle mac verdin.

Taktiksel olarak 0, hatta eksi.

1.
3lu stoper oynatilmaz, yeter artik bu fantazin, her 3lu oynamaya kalkismanda rezil olduk, nezaman haddini bileceksin ve 4 2 3 1 oynaticaksin?

2.
Latovu birdaha kadroya almicaksin, ulan adam ya rakibe ya geriye pas atti, 1 tane olumlu hareketi yok, selcuk'tan yavas donuyor boyle sol bek mi olur? LINNES ne yaptida almiyorsun oynatmiyorsun?

3.
Degisiklik yaparken adam gibi yap, ereni ne bokuna oyuna aldin, eren ne katicakti Gomisin katamicagi? Feghouli'yi cikarip Garry'yi alip kontra yapacaktin, belki Garry beyinsizligi ile birsey yapabilirdi, eren hic birsey yapamaz.

4.
Ya akilli ol yada defol git, GS deneme tahtasi degildir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fegholui sağ açığa belhandayi 10 numaraya al yoksa başını yiyecek cahiller

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir cahil olarak sormak isterdim kendisine. Bariz kadro kalite farkı varken, rakipler de boktan haldeyken bırak yenmeyi onları tarumar etmeyeceksen ne zaman edeceksin ?

Tudor Anadolu takımı hocası kafasında. Bu kafa belki bariz kadro üstünlüğümüz varken bizi şamp. da yapar ama önemli maçlardaki performans da ortada.

Adam 3'lü savunma ile oynadı diye topa tutuluyor ama eleştirenler Serdar Aziz beyinsizinin erken sakatlanmasıyla sistemin altüst olduğunu görmezden geliyor. Adam buna rağmen 3'lüden vazgeçmedi. Fenerbahçe pozisyon bulamadı farkında mısınız? Tehlikeli tek bir atağı oldu. 20 Dakika boyunca 10 kişi oynadık (bana göre 90 dakika 10 kişi oynadık; neyse) yine pozisyon bulamadılar.

Biz niye kaybettik? 2 Puan kaybettik. Çünkü hakemin saçma sapan yıldırmaya yönelik sarı kartları bizim dengemizi bozdu. Verilmeyen penaltılarla gardımız ciddi anlamda düştü.

Kısacası Fenerbahçe 11 + Cüneyt Çakır = 12 kişi oynadı.

Galatasaray ise 90 dakika boyunca 11 - Belhanda = 10 kişi oynadık.

Buna rağmen 1 Puan aldık.

Tudor bu saate kadar hep kendi oyununu oynadı,hiç rakibe önlem alma tarzında bir oynamadı.

rakiplerimiz ise hep bize karşı önlem alarak bize oyunumuzu oynatmama üzerine kurulu temel planlarıyla sahaya çıktılar

taktiksel bazı değişiklikler haricinde,oyunculara yönelik biz önlem görmedim ben Tudor un planlarında

Trabzon maçına bakalım ,değişir belki

Madem yaş itibariyle genç ve çalışmaya öğrenmeye azimli bir teknik direktörsün bakalım bundan sonraki maçlarda hala o 3 lü fantezine devam edecek misin? Bazı şeyler olmuyorsa zorlamanın alemi yok. Elindeki kadro hangi sistemde daha iyi işliyorsa onu oynatmak zorundasın. Yok ben bildiğimi yaparım dersen ve ısrar edersen o zaman yolun sonu geldi demektir hırvat bey. İlk devre bitene kadar bakalım hala o korkak tavrını sürdürecek misin yoksa aklını başına devşirip artık zorlu rakipler karşısında da cesur futbol oynatacak mısın göreceğiz

hiç bir mecali olmayan fenere çıkarttığı taktik ve kadro ile neredeyse maçı veriyordu.
sol kanat işlemediği sürece rakipler yakında çözecekler bizi.
henüz çözemediler ama çözecekler.
sadece sağ kanattan atak diye taktik mi olur?
olur da nereye kadar olur?
3lü defans fantezisi nedir zaten anlamak mümkün değil.

fernando tolga
ndiaye

bu şekilde denemesi lazım.

Adam 3'lü savunma ile oynadı diye topa tutuluyor ama eleştirenler Serdar Aziz beyinsizinin erken sakatlanmasıyla sistemin altüst olduğunu görmezden geliyor. Adam buna rağmen 3'lüden vazgeçmedi. Fenerbahçe pozisyon bulamadı farkında mısınız? Tehlikeli tek bir atağı oldu. 20 Dakika boyunca 10 kişi oynadık (bana göre 90 dakika 10 kişi oynadık; neyse) yine pozisyon bulamadılar.

Biz niye kaybettik? 2 Puan kaybettik. Çünkü hakemin saçma sapan yıldırmaya yönelik sarı kartları bizim dengemizi bozdu. Verilmeyen penaltılarla gardımız ciddi anlamda düştü.

Kısacası Fenerbahçe 11 + Cüneyt Çakır = 12 kişi oynadı.

Galatasaray ise 90 dakika boyunca 11 - Belhanda = 10 kişi oynadık.

Buna rağmen 1 Puan aldık.

Nasıl vazgeçmedi üçlüden? İlk 5 dakika takım biraz önde bastı o arada Feghouli'nin şutuyla pozisyon yakaladık. Ondan sonra Serdar çıkana kadar Fener oyunu eline aldı hatta pozisyona da girdi. Oyun olarka çaresiz bir takıma dönüştük o arada. Lato girince 4'lüye döndük ve 35'e kadar tekrar oyunu ele aldık ama üretken olamadık o arada. İlk yarının son 10 dakikası yine Fener oyunu istediği şekle getirdi. İkinci yarı zaten bildiğimiz sistemle oynadık ve oyun bize doğru dönmüştü biraz ki gerekli değişiklikleri yapamadı. Bariz şekilde oyundan kopan forumda bile onlarca kişinin kırmızı göreceğini yazdığı Belhanda'yı oyundan alıp Garry'i sahaya süremedi. Ondan sonrasında da bariz hataları var da artık 10 kişiyiz diye söylemeyelim.

Tudor'un çok büyük 2 hatası var:

1. İnanılmaz takıntılı. 3'lü takıntısı en olmayacak maçlarda nüksediyor. Linnes'e takıntılı ki adamı en iyi oynadığı dönemden sonra düşünmüyor.
2. İsmi büyük maçlarda korkuyor. Derbi kazanılır kaybedilir ama Galatasaray Tudor ile çıktığı son 3-4 derbide doğru düzgün pozisyon üretemiyor. Zaten gol de atamamış. Bu derbilerin hepsi de bizim sahamızda. Kendisinden önce sürekli rakibi düşünüyor. Guliano ve Dirar'ı durduramak için Denayer'i koyuyor önüne de Tolga'yı ekliyor ve diyor ki ben senden korkuyorum ey Fenerbahçe soldan atak yapmayacağım sağ tarafı da kapatırsan bu iş 0-0'a bağlanır. DÜn üçlü oynarken artık Feghouli bile sıkılıp sol tarafa attı kendini dikkatli izlediyseniz.

Başlık değişmeli: Igor Tudor | Kondisyoner

Bu macta dizilis/taktik tam olarak nasil farkliydi simdiye kadarki maclardan?

Takimi cok kotu hazirlamis, degisiklikleri negatif yansidi ve oyuncularin dogru reaksiyon gostermesini saglamadi.

Ama ben bu sonucun 3'lu defansla falan alakasi oldugunu dusunmuyorum.

bence de kadronun ekmeğini yiyor.8 puan öndesin kaliteli kadron var rakibinin kaderi pamuk ipliğine bağlı öldürücü darbeyi vurup adamları 9. haftadan ligin dışına iteceğine korkup 3 stoperle maça çıkıyorsun takım belhanda'nın atılacağı belliyken adamı oyundan almıyorsun, 10 kişi kalmışsın rodriguez'i oyuna alacağına çakılı oynayan pivot santrafor eren'i oyuna alıyorsun..senden anca küme düşme takımlarının hocası olur!

Dizilişi bozma
Rakibi fazla gözünde büyütme
Mantalitenden vazgeçme
Orta saha oyuncularına hücuma katkı vermesi konusunda biraz daha teşvik et
Fegholuyi sağa belhandayi merkeze cek

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mardatone tefankerooo le seri hirrimeeee

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence de kadronun ekmeğini yiyor.8 puan öndesin kaliteli kadron var rakibinin kaderi pamuk ipliğine bağlı öldürücü darbeyi vurup adamları 9. haftadan ligin dışına iteceğine korkup 3 stoperle maça çıkıyorsun takım belhanda'nın atılacağı belliyken adamı oyundan almıyorsun, 10 kişi kalmışsın rodriguez'i oyuna alacağına çakılı oynayan pivot santrafor eren'i oyuna alıyorsun..senden anca küme düşme takımlarının hocası olur!

Hocam şu kısmı anlamadım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt