Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DM4VvyaWAAE_N38.jpg

Delph ile Sane'yi karistirmisim ikinci formasyonda

Delph sol bek ile DM arasi gidip geldikce formasyon degisiyor

Takim sekli resmi bulursam anlarim
Tamamdır şimdi oldu. :D
Stones----Otamendi
Walker-------Fernandinho-Delph------
----Bernardo----KDB------------------
----------------------Silva-------
----------------Aguero----------Sane
Şu şekil desek pek yanlış olmaz sanki. Walker öne daha yakın Delph'ten tabi. Aslında böyle yazmak da zor, sürekli yer değiştiriyorlar ama ortalama böyle bişeydir.

Futbol Arena

ÖZEL - Galatasaray'da Igor Tudor'dan Cenk Ergün'e: "Derbiye üçlü defans ile çıktığım için hiç pişman değilim. Doğru olan buydu."

:red:

Hatasından ders çıkarıyor evet.

sent via GSC

Ben sahsen bu tür haberlere itibar etmeyelim, önümüzde ki maclari bekleyelim derim.
Sadece Trabzon macini degil, bir sonra ki derbi maci, hatta Basaksehir maci.
Ben dün demiştim zaten IBB ve Trabzon maçları son şansı benim için.

sent via GSC

adam bir mac hakemin çikko kararlarindan dolayi berabere kaldı hemen başladı istifa cart curt. Enteresan bir taraftar profili oluştu son zamanlarda. Allah yar ve yardımcımiz olsun

tudorla ilgili yorum yaparken zor maçlarda yorum yapmamız gerektiğini belirmiştim ve fener maçı ile başladık önümüzde 5 hafta var ve bu 5 haftada takımın gerçek durumunu göreceğiz.

Tamamdır şimdi oldu. :D
Stones----Otamendi
Walker-------Fernandinho-Delph------
----Bernardo----KDB------------------
----------------------Silva-------
----------------Aguero----------Sane
Şu şekil desek pek yanlış olmaz sanki. Walker öne daha yakın Delph'ten tabi. Aslında böyle yazmak da zor, sürekli yer değiştiriyorlar ama ortalama böyle bişeydir.

Ben de aynen tam olarak "Su futbolcu su mevkidedir" demekte zorlaniyorum cunku gercekten surekli olarak sekil ve yer degistiren bir takim.

Guardiola'nin taktikte yeni bir cigir actigini, onun da bu tarz gecisli dizilisler oldugunu dusunuyorum. Hatta bu yuzden sene basinda bu kadar bek transferi yapti.

Bizim futbolcularin cogu boyle bir sistemde oynayabilecek teknik ve taktik kapasitede degil ne yazik ki. Yine de Tudor'un kafasinda benzer bir sistem var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt