Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Periyot olarak diyorum. 9 maçlık periyot. Konya ya berabere kalıp feneri yenseydi de aynı şeyi dicektim. Maç maç bakmıyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ama yapilan elestirilerin cogu bu mac ile ilgili, diger sekiz maca göre hem derbi olmasi, hemde kazansak ortaya cikacak etkileri ile cok daha önemli bir mac.
Yani önem katsayisi diger maclara göre yüzde elli dir, diger sekiz mac geri kalan yüzde elliyi paylasir.
Yine genelleme yapiyorsun, dokuz macin dokuzunu katiyorsun, yani bir mac üzerinden degerlendirip begenmeyenler bile art niyetli oluyor.

Son düzenleme:
Ama yapilan elestirilerin cogu bu mac ile ilgili, diger sekiz maca göre hem derbi olmasi, hemde kazansak ortaya cikacak etkileri ile cok daha önemli bir mac.
Yani önem katsayisi diger maclara göre yüzde allidir, diger sekiz mac geri kalan yüzde elliyi paylasir.
Yine genelleme yapiyorsun, dokuz macin dokuzunu katiyorsun, yani bir mac üzerinden degerlendirip begenmeyenler bile art niyetli oluyor.

Hocam yanlış anlamışsın. Mesajımda 9 maçlık periyottan bahsettim. Konya Bursa Kasımpaşa Karabük maçlarından sonra bile eleştirmek için birşey bulup eleştiren tiplere diyorum. Zaten o yüzden 9 maçlık pperiyottan bahsettim. İsim yada ima da etmedim. 9 maçlık genel halden memnuniyetsizlik duyan arkadaşlara söyledim.

İlk yarıyı 40 puan civarında tamamlarız,bu sezon bizim senemiz olacak Tudor büyük maçlarda zorlanıyor kabul ediyorum ancak bu takımda onu aşacak çok oyuncu var Tudor daha mantıklı hamleler yaparsa çok başarılı sonuçlar alırız

Hocam yanlış anlamışsın. Mesajımda 9 maçlık periyottan bahsettim. Konya Bursa Kasımpaşa Karabük maçlarından sonra bile eleştirmek için birşey bulup eleştiren tiplere diyorum. Zaten o yüzden 9 maçlık pperiyottan bahsettim. İsim yada ima da etmedim. 9 maçlık genel halden memnuniyetsizlik duyan arkadaşlara söyledim.

Her macta elestirilecek bisey vardir Furkan.
Sadece bazi maclarin önem kat sayisi daha fazladir, bak bunu sadece derbi oldugu icin söylemiyorum.
Bu derbinin etkisi arkamiza aldigimiz rpzgari yavas yavas Firtina´ya cevirecekti, rakiplerimizden birini devre disi birakacakti ve dün oynayan rakibimizin´de puan kaybetmesi ile bu etki ikiye katlanacakti. Zaten isim vermemen daha vahim ya, elestiren herkes art niyetli durumuna düsüyor.

Yalnız ben Tudor'un 3'lüden 4'lüye 20. dakikada saktlık osla veya olmasa da (ELinde Ahmet vardı sonuçta) olumsuz birşey olarak görmüyorum. Demek ki gördü hatasını ve değiştirdi. Burada nedne 1 hafta çalıştığın sistemde ısrar etmedin demek yanlış olur.

Afaki konuşuyoruz çünkü söylediklerimizin test edilebilme şansı yok. Tek bir gerçek var, o da bu rezil feneri yenememiş olmamız. Öyle veya böyle bu maçı almalıydık, sorumlu olarak tabiki TD görülecek.

trabzon macında ndiaye yi forvet arkası, selcuk'uda orta sahaya monte edecekmiş. isabetli karar olur. selcuk sever ts maclarını.

İlk yarıyı 40 puan civarında tamamlarız,bu sezon bizim senemiz olacak Tudor büyük maçlarda zorlanıyor kabul ediyorum ancak bu takımda onu aşacak çok oyuncu var Tudor daha mantıklı hamleler yaparsa çok başarılı sonuçlar alırız

Trabzonspor (D)-1/3
Gençlerbirliği-1/3
Başakşehir (D)-3
Alanyaspor-3
Beşiktaş (D)-0/1/3
Akhisarspor-3
Yeni Malatyaspor (D)-3
Göztepe-3

Kalan maçlarda minimum 17 puan toplarız bence.40'ı her türlü görürüz gibi duruyor.

Trabzonspor (D)-1/3
Gençlerbirliği-1/3
Başakşehir (D)-3
Alanyaspor-3
Beşiktaş (D)-0/1/3
Akhisarspor-3
Yeni Malatyaspor (D)-3
Göztepe-3

Kalan maçlarda minimum 17 puan toplarız bence.40'ı her türlü görürüz gibi duruyor.
Şu kısım başına bela açabilir :D ama katılıyorum en kötü 40 puan toplayacağımızı düşünüyorum.

ille bişey çıkacak ya işleyen düzeni bozdu adam italyan kafası tam 3-5-2 si batsın vazgeç şundan

Ali Naci Küçük: Tudor şunu söylüyor; Bir taktiğe bağlı kalmak değil genel tüm taktikleri oynayacağız yeri gelince.

Ali Naci Küçük: Tudor maç sonu 2 oyuncuyu uyardı bunlar; Belhanda ve Latovlevici.

Ali Naci Küçük: Tudor, Latovlevici'nin isabetsiz uzun paslarına çok kızdı.

Futbol Arena

ÖZEL - Tudor: "Fenerbahçe'ye karşı 3'lü savunmayla oynamak doğru karardı. Bazen rakibe göre taktik belirlemek gerekir."

Dün Başakşehir'in Bjk'ye karşı oynadığı kadar top oynayabilseydik şu feneri dörtlemiştik adım gibi eminim. Trabzon maçını almadan gözüme gözükmesin.

Ali Naci Küçük: Tudor şunu söylüyor; Bir taktiğe bağlı kalmak değil genel tüm taktikleri oynayacağız yeri gelince.

Ali Naci Küçük: Tudor maç sonu 2 oyuncuyu uyardı bunlar; Belhanda ve Latovlevici.

Ali Naci Küçük: Tudor, Latovlevici'nin isabetsiz uzun paslarına çok kızdı.

Futbol Arena

ÖZEL - Tudor: "Fenerbahçe'ye karşı 3'lü savunmayla oynamak doğru karardı. Bazen rakibe göre taktik belirlemek gerekir."

Eğer bunlar doğruysa Tudor un büyük bir teknik adam olmasının önündeki tek engel gereksiz inatçılık yapmak olur geri kalan her şey tam bence.

Son düzenleme:
Işine bakmalı ağzı olan konuşur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sihirli bir sezon olabilecekken, yeniden buruk bir sezon olacak benim icin, cok büyük hayal kirikligi oldu. Bunu degistirebilecek tek faktörde ya Kadiköy´de galibiyet, yada asiri derecede rekor bir puan farki yaratmaktir. Yoksa bu kulüp cok sampiyonluk yasadi, sampiyon olmamiz da cok önemli, ve cikisimiz illaki devam edecektir, ama gözümde bu sezon özelligini kaybetti.Takimlar arasi, güc konusunda, ve fizik anlamda cok tepe bir fark ve tam Gaz bir Galatasaray takimi varken, yine ve yeniden döküntü bir Fenerbahce´ye karsi puan verdik. Su maci 1:0, yada 2:1 kazansak bile, icimde buruk kalacakti, ama bu Fenerbahce takimina karsi puan kaybi olmamasi gerekiyordu.

Bundan sonra ancak standart bir sampiyonluk olur bu sene. Tudor maalesef takintilarindan asla vazgecmeyecek. Basarili oldugu müddetce büyük bir sorun degil, bunun beterini defalarca yasadik degislige gidip. Ama illaki bu üclü savunmayi oynatmak istiyor, Juventus günlerinden kendisinin kafasinda, en yüce futbol anlayisi olarak kazinmis. Bu tarz bir futbol, derbilerde de, diger maclarda da, bir dezavantaj tescil ediyor. Böyle futbol ancak 2012 Kadiköy gibi, illaki beraberlik gereken bir macta yapilabilir. Tudor bu anlayisin disinda oynuyor Lig takimlarina karsi, ama büyük maclarinda sürekli "futbolun zirvesi" üclü savunmaya gecmeyi uygun görüyor.

Normal oynadigimiz futbolu oynatsa, su macta ilk 20 dakikada 2:0 yapip, maci kopariyor olurduk. Özellik ile deplasmanlarda, bir mac nekadar uzun 0:0 gidiyorsa, her daim deplasman takiminin lehine isler. Gol olmadikca, deplasmanda oynayan büyük motivasyon kazanir. (Kadiköy disinda, ancak orada her müdahalede sari kart cikaracak bir hakem de yok. Kadiköy´de rakibi dövseler dahi, kart cikmaz. Adamlar bu yüzden orada mac kaybetmiyor).

Son düzenleme:
Sihirli bir sezon olabilecekken, yeniden buruk bir sezon olacak benim icin, cok büyük hayal kirikligi oldu. Bunu degistirebilecek tek faktörde ya Kadiköy´de galibiyet, yada asiri derecede rekor bir puan farki yaratmaktir. Yoksa bu kulüp cok sampiyonluk yasadi, sampiyon olmamiz da cok önemli, ve cikisimiz illaki devam edecektir, ama gözümde bu sezon özelligini kaybetti.Takimlar arasi, güc konusunda, ve fizik anlamda cok tepe bir fark ve tam Gaz bir Galatasaray takimi varken, yine ve yeniden döküntü bir Fenerbahce´ye karsi puan verdik. Su maci 1:0, yada 2:1 kazansak bile, icimde buruk kalacakti, ama bu Fenerbahce takimina karsi puan kaybi olmamasi gerekiyordu.

Bundan sonra ancak standart bir sampiyonluk olur bu sene. Tudor maalesef takintilarindan asla vazgecmeyecek. Basarili oldugu müddetce büyük bir sorun degil, bunun beterini defalarca yasadik degislige gidip. Ama illaki bu üclü savunmayi oynatmak istiyor, Juventus günlerinden kendisinin kafasinda, en yüce futbol anlayisi olarak kazinmis. Bu tarz bir futbol, derbilerde de, diger maclarda da, bir dezavantaj tescil ediyor. Böyle futbol ancak 2012 Kadiköy gibi, illaki beraberlik gereken bir macta yapilabilir. Tudor bu anlayisin disinda oynuyor Lig takimlarina karsi, ama büyük maclarinda sürekli "futbolun zirvesi" üclü savunmaya gecmeyi uygun görüyor.

Normal oynadigimiz futbolu oynatsa, su macta ilk 20 dakikada 2:0 yapip, maci kopariyor olurduk. Özellik ile deplasmanlarda, bir mac nekadar uzun 0:0 gidiyorsa, her daim deplasman takiminin lehine isler. Gol olmadikca, deplasmanda oynayan büyük motivasyon kazanir. (Kadiköy disinda, ancak orada her müdahalede sari kart cikaracak bir hakem de yok. Kadiköy´de rakibi dövseler dahi, kart cikmaz. Adamlar bu yüzden orada mac kaybetmiyor).

İlk paragrafta bence gözden kaçırdığın bir nokta var.Fenerbahçe döküntü durabilir ama adamların derbi konsantrasyonu her zaman üst düzey ligde.Diğer maçtaki performanslarıyla bu maçı kıyaslamak teknik/taktik anlamda da mental anlamda da bence doğru değil.Kalite anlamında da Fener'den aşırı üstün olduğumuzu da düşünmüyorum.Farkımız taktik disiplin,fizik gücü/kondisyon.

Normal oynayabildiğimiz futbolu oynayabilir miydik işte,1-2 pozisyon dışında Fb hiç fırsat vermedi bize.

Kadıköy'de yine kazanamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt