Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor'u savunan ne kadar forum üyesi varsa bu akşam kına yaksın bir yerlerine

Hala suçu bu herifte arıyoruz.asıl suç östere elendikten sonra bunu kovmayan yönetimde

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Lan zor tutuyorum kendimi adama hakaret edip ceza almamak için.Bi insan bu kadar saçma işler yapmaz 2 haftada ya inanılır gibi değil.Herşeyi geçtim şu salak trabzona yenilmeyin bari ya.Ulan akhisar'ın alanya'nın 4 attığı takıma pozisyona giremiyoruz kafayı yiyecem.

1-0 mağlupsün.Takımın gol yada gollere ihtiyacı var.Maçın başından beri kaleyi tutan şutun yok.Takımın en golcü oyuncusunu oyundan alıyorsun yerine bir kazma dikiyorsun.Yallah köyüne.

Tudorun kovulacagi tarih vodafondaki besiktas maci olur. En az 3 farkli kazanir besiktas o maci

Çok geç olmadan, hemen bu akşam kovulması gerekiyor. Bu çomarla Başakşehir ve Beşiktaş deplasmanlarına çıkılmaz.

8 puanla lider olan bir takımın TD bu kadar eleştiri alıyorsa hakediyordur ve son derece yetersizdir.

9 maçta 22 gol yiyen bi takım var karşımızda ve bu herifin oynattığı aptalca takım yüzünden pozisyona giremedik.aferin tudor lig 13.süne karşı korkak oynat.şu salaklara karşı düştüğümüz hallere bak herifler dalga geçiyo ya.

3 haftadır kurcalaya kurcalaya içine etti takımın rahatlamıştır mal

Yazıklar olsun lan senin teknik direktörlüğüne. Sen git antreman yaptır takıma. Bu takım şu Trabzona nasıl şut bile çekemez. Allah senin bin belanı versin.

Lan zor tutuyorum kendimi adama hakaret edip ceza almamak için.Bi insan bu kadar saçma işler yapmaz 2 haftada ya inanılır gibi değil.Herşeyi geçtim şu salak trabzona yenilmeyin bari ya.Ulan akhisar'ın alanya'nın 4 attığı takıma pozisyona giremiyoruz kafayı yiyecem.

akhisar 6 attı.

Cenk Ergün Fatih Terim bosda olduğunu sen bizden daha iyi biliyorsun biraksu korkak herifi abv takım ilk hafta demek ki kendi bildiğini oynuyormuş her geçen gün takım kotuye gitti tudorun mentalitesi yüzünden abv su TS sutumuz yok abv ..

Korkak oğlu korkak

GALATASARAY tarihinde hangi maça 4 defansif ortasaha ile çıkmış?

Korkak herif
Anadolu takımında bile hocalık yapmayı becerememiş hırvata ülkenin en büyük futbol kulübünü emanet etti iş bilmezler

Gerçek Kaptan NANDO!

Buna zamanında hoca değil demiştik. Troller ve bebeler kuşlukla suçlayıp üzerimize çullandı. Şimdi koyunlarına alsınlar Tudorlarını. Futbolu okumaktan aciz koyun sürüsüne fazla bile böyle hırvat köylüsü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt