Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon nasıl rezil bir takım anlamadım
Kafadaki takımların hiçbirine ezilmedi Üstün e galibiyeti kaçıran taraftı
Trabzon defansif olarak kötü birtakım oda savunma tandemi olarak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon nasıl rezil bir takım anlamadım
Kafadaki takımların hiçbirine ezilmedi Üstün e galibiyeti kaçıran taraftı
Trabzon defansif olarak kötü birtakım oda savunma tandemi olarak

f.b. macinda ezilmediler mi renktash

isabetli şutun 1 yahu ts iyi takım olsa kötü takım olsa ne olur 1 şut nedir 1 şut atan takım kötü oynamıştır nokta bitti.

Gomis'i çıkarıp Eren'i alan, elinde Feghouli,Rodrigues ve Yasin gibi kanat oyuncusu varken Tolga dan kanat oyuncusu yapan, geçen hafta Belhanda bu hafta Ndiaye'nin bariz kırmızı kart göreceği belliyken çıkarmayan, iki önemli maç öncesinde kadro dizilişinde anlamsız değişiklikler yapan, maçın gidişatını görüp hamle yapamayan korkak bir adamdan Galatasaray'a hoca olmaz.

Şans filan vermenin anlamı yok, ne kadar erken o kadar iyi.

Bu kadar basit.
Bunlar öyle geçiştirilecek basit hatalar değil. Bu hataları yapan adam çok net yetersizdir.
Bu adamı tutacaklar ve göz göre göre şampiyonluk gidecek.

isabetli şutun 1 yahu ts iyi takım olsa kötü takım olsa ne olur 1 şut nedir 1 şut atan takım kötü oynamıştır nokta bitti.
Kendimizi dev aynasında görmeye devam edip, esas Problemi görmeyip hataları sağda solda aramaya devam ettikçe bir yere varamayız. Bu sadece büyük maçlar için geçerli değil. Ben aynı hatalar devam eder ise önümüzde ki maçın akıbetini bile iyi görmüyorum.

Trabzona leş takım diyorlar bizd e nasıl leş diyoruz
Kenan da kendi takımımıza bakmıyor diyor
Hey Allah ım
Akhisar 6 atmış biz niye atamamışız
Sizin kafadaki futbol bumu

Böyle Futbol matematiğimi olur Allah aşkına. Biz topu topu atıla bilen bir şuttan bahsediyoruz, iki maçta toplasan üç şuttan bahsediyoruz, iki maçın da büyük bölümünü kendi sahamızda oynadığımız dan, tek bir tane dişe dokunur organize atağımız olmadığından bahsediyoruz. Hala daha Trabzon Akhisar'dan altı yedi biz bu kadar atamadığımız için mi eleştiriyorsunuz diyen bir kaç renktaşımız var.

Allah sonumuzu hayır etsin, umarım Teknik direktörümüz olsun bunları, hataları, hatalarını görmüştür.

Son düzenleme:
Böyle Futbol matematiğimi olur Allah aşkına. Biz topu topu atıla bilen bir şuttan bahsediyoruz, iki maçta toplasan üç şuttan bahsediyoruz, iki maçın da büyük bölümünü kendi sahamızda oynadığımız dan bahsediyoruz. Hala daha Trabzon Akhisar'dan altı yedi biz bu kadar atamadığımız için mi eleştiriyorsunuz diyorsunuz.

Allah sonumuzu hayır etsin, umarım Teknik direktörümüz olsun bunları, hataları, hatalarını görmüştür.

Çoğul kullanmasak

tudorla alakasiz
konu acmak istemedim

belhanda
feghouli
n'diaye
garry

bu oyuncularin saha icindeki posyonlari ne olmalidir
goruslerinizi merak etmekteyim

Trabzona leş takım diyorlar bizd e nasıl leş diyoruz
Kenan da kendi takımımıza bakmıyor diyor
Hey Allah ım
Akhisar 6 atmış biz niye atamamışız
Sizin kafadaki futbol bumu

Allah akıl fikir versin. Hâlâ olayı kavrayamamışsın kimsenin derdi 6 atmak falan değil.

Derdimiz adam gibi futbol oynanması, derdimiz korkak korkak oyatacan hoca uyuz uyuz sahada ne yaptığını bilmeyen futbolcuları görmek istemememek. Derdimiz hiç bie oyun planımızın olmaması hele hele hücum anlamında. Derdimiz derbilerde ve Trabzon IBB gibi büyük maçlarda ürkmemek ve normal yani ilk haftalardaki baskılı oyun anlayışından ödün vermemek.

Ama sorun 6 atamamamız mış. Bu kadar basit değil.

sent via GSC

Son düzenleme:
lincolnün frikiğini vermeyince kayış koptu bu maçta. birde dediğim şeyle çok alakası yok bu maçın. ts değil gs özelinde post attım ben gs ve gsnin oynadığı oyun üzerine. :DD

Yok ya ben o maçları savunmak için paylaşmadım zaten

Derbi'nin ne olacağını bilemezsin hangi yıl hatırlamıyorum şampiyonluktan kopmuştuk kimsenin umudu yokken gidip berabere kalmıştık Kadıköy'de.Aynı şekilde bu örnekte olduğu gibi 4 yemiştik felan

Allah akıl fikir versin. Hâlâ olayı kavrayamamışsın kimsenin derdi 6 atmak falan değil.

Derdimiz adam gibi futbol oynanması, derdimiz korkak korkak oyatacan hoca uyuz uyuz sahada ne yaptığını bilmeyen futbolcuları görmek istemememek. Derbilerde ve Trabzon IBB gibi büyük maçlarda ürkmemek ve normal oyun anlayışından ödün vermemek.

Ama sorun 6 atamamamız mış. Bu kadar basit değil.

sent via GSC
Sen niye alınganlık yapıyorsun
Ben çok açık birşey söylüyorum
Trabzon leş gibi takım diyenlere
Bizim.oyunumuz ıyi diye bir ibare çıktımı ağzımdan

Sen niye alınganlık yapıyorsun
Ben çok açık birşey söylüyorum
Trabzon leş gibi takım diyenlere
Bizim.oyunumuz ıyi diye bir ibare çıktımı ağzımdan

Alınganlık yaptığım yok. Üstüme de alınmadım yazdığını. Kimse 6 atalım diye bir beklentiye girmedi ki.

6 yiyen takıma atağımız bile yok diye dertleniyor millet.

sent via GSC

Tudor hem people management olarak hem tactician olarak hic bir sey bilmiyor, ogrenmeye acik bir insan boyle hareketlerde davranman.

Yahu Ercan, rica ediyorum bişey yazıp sonradan insanların aklı ile dalga geçme. Senin yazdığın o mesaj sadece Trabzon üzerine ve savunulan fikir, Trabzon nasıl leş bir takım oluyor, büyük maçlarda hiç ezilmedi. Sonra bir mesaj daha yazıyorsun ve Akhisar'ın altı gol attığını ekleyip, Trabzon büyük maçlarda ezilmedi, Akhisar gibi altı atmadık diye eleştiriyorsunuz noktasına getiriyorsun. Yani Trabzon'a karşı oynadığımız oyun, daha doğrusu hiç bir şey oynamamamız aslında pek yadırganacak bir şey değil, nede olsa büyük maçlarda ezilmemiș. Yahu Trabzonun büyük maçlarından bana ne, ben kendi takımımın hiç bir şey oynamadığını eleştiriyorum, hemde bir maçta değil, iki maçta.

Benim hiç bir zaman huyum değildir, hatanın büyüğü kendimizde iken gidip hatanın büyüğünü başka yerlerde aramak. Sen böyle isen bişey diyemem ama verilen reaksiyonlara bu kadar şaşırman, yahu aslında ben öyle demedim kartını oynaman ilginç. Yoksa buyur olayı istediğin şekilde ele al.

Son düzenleme:
İdeal kadromuzda Garryi sağda Fehuliyi solda Tolgayı kulübede görmek ve takımı 4-2-3-1 şeklinde dizmek makbuldür,Fernando-Ndiaye-Belhanda üçlü şekilde oynamalıdır ve Selçuk-Tolga ile kabızlaştırılmamalıdır arada Tolgayı dinamizm için kullanıp faydalanmak zarüri olabilir,Serdar ve Linnesli ilk haftalardaki defans hattına geçmekte gayet önemli bir husus olacaktır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt