Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genclere karsi

Carrasso
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Gary Belhanda Tolga Yasin
Gomis

Cezalar bittikten sonra

Nando
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Feghouli Belhanda Tolga/Ndiaye Gary/Yasin
Gomis

Yok 3lü, yok Fegh merkezde yok su yok bu birak bu isleri. Kadro seni tasiyor seni becereksiz herif

Belhanda ve Sneijder basligindan sonra yakinda hakli olarak burasi da kilitlenir

Sabah aksam ayni üyeler ayni yorumlari tekrarliyor

bu sevda
7
bitirdi beni​

2 hafta sonra Başakşehir maçından sonra da burada olabilecek misin bakalım Fuat’cım :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ölene dek seninleyim bu kutlu davadan vazgececek değiliz!!!!!!!!!!!!!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Henüz büyük bir maç kazandıramadı nasıl gidiyor Tudor bey takip edemiyorum.

Malesef son iki maç oyun olarak çok kötü. İki maçta toplasan üç şutumuz var, organize atak pek hatırlamıyorum. İki maçın büyük bir bölümünü kendi sahamızda bekleyerek oynadık.

normal sartlarda sampiyon olabilir ama bu ligte cig cig yerler.
ha bu tudor iyi td anlamina gelmez ama bu lige conte gelse sampiyon olamaz.
bu yüzden bunlarin hakkindan ancak fatih terim geliyor.
korkularindan böyle islere katilamiyorlar cünkü bu ligte ne döndügünü iyi biliyor.
oyun tarzi olarak fatih terimi hic istemem cünkü pek güzel oyun oynatamiyor ama en azindan takimin hakkini yedirmiyor.
bu bu ligte önemli olan unsurlardan birtanesi.

Son düzenleme:
Hayy sizin büyük maçınıza ya. Trabzon deplasmanda Fb,Bjk,Başakşehir ile berabere kaldı,bizi yendi. Sonuç; daha 10.haftada bizi yenmesine rağmen 11 puan gerimizde.

Bütün büyük maçları kaybedelim,diğer maçları kazanalım yeter. Bu kadar dert edecek kadar manyak değilim. Sene sonu derbilere değil,sıralamana bakıyorlar.

2013-14 sezonuna bakın 6 büyük maçın 5 tanesini kazandık ama o 6 maçın sadece 2sini(1 tanesi ts-hükmen) kazanan fb açık ara şampiyon oldu. Hangisini istersiniz?

Hayy sizin büyük maçınıza ya. Trabzon deplasmanda Fb,Bjk,Başakşehir ile berabere kaldı,bizi yendi. Sonuç; daha 10.haftada bizi yenmesine rağmen 11 puan gerimizde.

Bütün büyük maçları kaybedelim,diğer maçları kazanalım yeter. Bu kadar dert edecek kadar manyak değilim. Sene sonu derbilere değil,sıralamana bakıyorlar.

2013-14 sezonuna bakın 6 büyük maçın 5 tanesini kazandık ama o 6 maçın sadece 2sini(1 tanesi ts-hükmen) kazanan fb açık ara şampiyon oldu. Hangisini istersiniz?

Burada sana katıldığım ve katılmadığım noktalar var,büyük maç derken bu ligin son periyodunda kritik maç kazanamamaya da evrilebilir.Geçen sene Kayseri'yi yensek belki de yarışı sonuna kadar kovalayacaktık,2 duran top golüyle kaybettik ve koptuk.Sonraki hafta Rize'de yine kayıbız.Yani sadece büyük maç değil,Anadolu takımlarıyla yapılan kritik maçlarda da sıkıntı var 2015-2016'dan beri.

Burada sana katıldığım ve katılmadığım noktalar var,büyük maç derken bu ligin son periyodunda kritik maç kazanamamaya da evrilebilir.Geçen sene Kayseri'yi yensek belki de yarışı sonuna kadar kovalayacaktık,2 duran top golüyle kaybettik ve koptuk.Sonraki hafta Rize'de yine kayıbız.Yani sadece büyük maç değil,Anadolu takımlarıyla yapılan kritik maçlarda da sıkıntı var 2015-2016'dan beri.

tamam da ben Tudor'dan bahsediyorum. Herkes tutturmuş büyük maç kazanamıyor vs. Mart'tan sonra kritik maçlar başlar, o zaman görürüz. Medya algıyı o kadar iyi yapıyor ki, TS ve Başakşehir'i büyük maçtan sayıyor. Bursa'nın Ts'den farkı ne? bu sene çok daha iyi takımlar üstelik.

Malesef medyanın bu algısına taraftarlar da düşüyor. Başakşehir'i büyük takım yapıyor adamlar ama Kayseri'yi yapmıyor mesela,neden? Geçen sene son dakika golüyle Antalya'yı yenmeseymiş demek ki, Antalya'yı da büyükten sayacaklarmış. Neyse ki geçen sene yendik.

tamam da ben Tudor'dan bahsediyorum. Herkes tutturmuş büyük maç kazanamıyor vs. Mart'tan sonra kritik maçlar başlar, o zaman görürüz. Medya algıyı o kadar iyi yapıyor ki, TS ve Başakşehir'i büyük maçtan sayıyor. Bursa'nın Ts'den farkı ne? bu sene çok daha iyi takımlar üstelik.

Malesef medyanın bu algısına taraftarlar da düşüyor. Başakşehir'i büyük takım yapıyor adamlar ama Kayseri'yi yapmıyor mesela,neden? Geçen sene son dakika golüyle Antalya'yı yenmeseymiş demek ki, Antalya'yı da büyükten sayacaklarmış. Neyse ki geçen sene yendik.

Ona katılıyorum.Tudor'dan önce de vardı bu sorun,ona da katılıyorum.Ama 'kritik maç' sorunumuz 2.5 senedir var,bu görmezden gelinecek bir sorun değil.

Ne medya algısı yahu. Bu bahsettiğin büyük maç "algısı" oluşmadan aylar önce ben burada hep dile getirdim benim için ölçü olan maçlar büyük maçlar derbiler diye.

Yine genelleme yapıyorsun.

Ve bu maçlarda (şimdiye kadar 3 maç = Antalya, Fenerbahçe, Trabzon) sıçıp batırdı resmen. Ne algısından bahsediyorsun hâlâ.

Marttan sonra kritik maçlar başlar diyorsun da şu an Fener maçı ile girdiğimiz periyot kritik değil mi?? Bu periyotta büyük takımlara karşı hiç bir galibiyet alamayan hiç bir ışık vermeyen adam sana göre Mart'taki "kritik periyotta" mı coşacak?

Ayrıca Antalya yı büyük den sayan yok gerek kadro gerek yapılanması olarak güçlü rakip zor deplasman olarak sayan var aynı benim gibi. Hatırlatmak isterim sezon öncesi burada herkes Antalya yı gizli "favori" takım olarak görüyordu kadrosundan dolayı.

Hâlâ saçmasapan saptırmalar yapıyorsun Tudor'a "artı puan" yazabilmek için.

sent via GSC

Günlerdir papagan gibi ayni konulari tartismaktan bikmadan ve usanmadan zevk almak büyük basari

Ben artık güvenmiyorum. Bir yol olmayacağı çok açık, güven vermiyor bana

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt