Ama cidden kendi doğrunuzu kabul ettirmek için bu kadar dar görüşlü olmayalım.
Adam gayet güzel açıklamış.
Madem İngiltere liginin kıstas almayalım. Buna zuper ligden fener ve başakşehiri örnek verebiliriz son yıllarda.
Sözün özü Gençler,Alanya,Akhisar,Malatya,Göztepe'ye takılma. beşiktaş-başakşehir'e yenil yine 7 puan fark ile kapatırsın ilk yarıyı.
Bu ligin kaderini anadolu maçları çiziyor.
Galatasaray - Gençlerbirliği
12. HAFTA
Başakşehir - Galatasaray
13. HAFTA
Galatasaray - Alanyaspor
14. HAFTA
Beşiktaş - Galatasaray
15. HAFTA
Galatasaray - Akhisar Bld
16. HAFTA
Malatyaspor - Galatasaray
17. HAFTA
Galatasaray - Göztepe
Yahu ne kabul ettirmesi, ben sadece benim fikrime göre İngiltere Ligi'nin, özellikle Liverpool takımının kıstas olduğunu düşünmüyorum. Bunun sebeplerini ise açıkladım. Hiç kimse bir şeye katılmak zorunda değil ama kimsenin de sizin verdiğiniz cevapları vermeye hakkı yok. Burası Futbol forumu, insanların huzurunu kaçırma forumu değil. Katılmadığım fikirlere, Sohbet içinde isem ya katılmıyorum yazarım, değilsem ve farklı düşünüyorsam kendi fikriki yazarım, Forum bunun için var, bu olmaz ise kendimiz çalar kendimiz oynarız.
Aynen sen şu anda nasıl benim fikrime katılmıyor isen, bunda bir sorun yok. Senin açından baktığım zaman, sende bana kendi doğrularını kabul ettirmeye çalışıyorsun. Cevap olarak karşıt fikir alınca tuhaf, gereksiz, sadece huzur bozan mesajlara kalkışıyorsunuz, yetmiyor katılmadığınız insanlara doğrularınızı kabul ettirme suçlaması yaparken, aynı cümle içinde kendi fikirlerinizden bir adım geri atmıyorsunuz.
Ne yapacağız şimdi, bende tamamen konu ile alakasız mesajlar, resimler atayım mı? Beyler, hiç birimiz aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama o tür mesajlarınızı kendinize saklayın, ben buraya sizin yüzünüzden huzurumu kaçırmak için gelmiyorum, Futbol hakkında, özellikle Galatasaray hakkında konuşmaya geliyorum.
Sohbetin nereye geldiğine bir bakın, Futbol içinde İngiltere Ligi'ni mi kıstas alıyorsun yazdım, sonra detayları ile açıkladım, Futbol içinde kalacağımıza şu anda neleri konuşuyoruz.