Igor Tudor | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başak ve Bjk'ye yenilme berabere kal tamam ben fitim ama hiç ümidim yok sadece bunları yapsın ben tek kelime dahi etmeyeceğim zaten şampiyon oluruz ama o 2 maçı da ezik bir oyunla kaybedersek lütfen git.

İkisinden de 1’er puan müthiş olur. 2. yarı da kendi sahanda yenip işi bitir, mantıklı olan budur. Ama yine saçmalayacak, 2 hafta sonra göreceğiz zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başakşehir maçının gidişatına göre 4-4-2 deneyebilir. Serdar’ın yokluğunu Fernando kapatsın. Ofans anında 3-5-2 ye döneriz.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Başakşehir ve Beşiktaş'ı deplasmanda yenecek kadro kalitesi yok biz de.
Galatasaray karşısında ekstra motive olacak bu rakipler ayrıca.

Herkesin aksine ben Başakşehir maçı için o kadar ümitsiz değilim. Özellikle Fener ve Trabzon maçı için haftalar önce puan bırakacağımızı düşünüyordum. Eğer bir hakem ve Tudor faciası olmazsa bu maç bizim.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sebebini bilmiyorum ama taa en başından beri Başak maçı konusunda içim çok rahat, beraberlik falan değil yeneceğiz bence.

Kalli'nin istifa etmesinden ötürü lig sampiyonlugu kazanan son yabanci teknik direktörümüz Gerets, 10 sene öncesi.

Artik zamani geldi. Tudor ;););)

Tudorcular türemiş yine onlara büyük bir iddia sunuyorum.Bana göre tudor başakşehir ve beşiktaş maçlarında berabere dahi kalamaz.Aksini savunana beraberlikde dahil istediği hakkı veriyorum.Varmıdır iddia ya girecek forumda giyim olur,elektronik olur.Her türlü iddiasına girmeye hazırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt