Igor Tudor, Udinese'de!

DbjeG9fWsAE1Br_.jpg

italyanın karabüküne gitmiş.

emin misin? Udinese 1-2 sene önceye kadar her sene ilk 10 yapan takımdı.

2011 yılında Di Natale,Cuadrado,Alexis Sanchez,Handanovic,Asamoah,Benatia,Gökhan İnler'li kadrosu vardı. O sene 3.olmuşlardı sanırım.

Karabük ile gram alakası yok yani. Bu seneki durumu yanıltır.

emin misin? Udinese 1-2 sene önceye kadar her sene ilk 10 yapan takımdı.

2011 yılında Di Natale,Cuadrado,Alexis Sanchez,Handanovic,Asamoah,Benatia,Gökhan İnler'li kadrosu vardı. O sene 3.olmuşlardı sanırım.

Karabük ile gram alakası yok yani. Bu seneki durumu yanıltır.

espri yaptım yav iyi mücadele veriyorsun ha takdir ediyorum seni.

Hayirli olsun

Umarim iyi isler yapar,potansiyeli olan ve gelisime acik bir hoca

Başarilar Tudor bey. Umarım kümede kalırsınız, seneye de iyi yerlere gelirsiniz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Igor Tudor: Beşiktaş, Türkiye'nin en iyi takımı ve yıllardır en iyi oyunculara sahipler"

gönül verdiği renklere başka ülkede olsa da kavuşmuş

Galatasaray'da görev yapmış emek vermiş isimlere saygı gösterelim.

Yemişim emeğini senin Gs'ye yaptığın emek daha çoktur bizim büyüklüğümüzün farkında olmayan, egosunu kulüpten önde gören, derbilerde paso tokat yediren bir şahısa saygı göstermem ben.

Acaba orda da maç kaybedince basın mensuplarına "siz olsanız ne yapardınız" der mi? Veya "kesin yeneceğiz" diyip, kaybettikten sonra bahaneler sıralar mı?.. Görelim.

Eyy Igor Tudor umarim kovulur, Udinese umarim dusen diyen GSCliler

Bu adam basarili olursa ne diyeceksiniz?

Ancak o kalibrede basarili olur, sansli, Basaksehirden 5 Besiktastan 3 yedi mi diyeceksiniz?

Yemişim emeğini senin Gs'ye yaptığın emek daha çoktur bizim büyüklüğümüzün farkında olmayan, egosunu kulüpten önde gören, derbilerde paso tokat yediren bir şahısa saygı göstermem ben.

Büyüklüğün farkında olmayan egosunu kulüpten önde gören tartışılır onu anladık da,rahmetli Canaydın niye efsane başkan o zaman?Şimdi efsane değil sadece centilmenliğinden dolayı öyle anıyoruz diyenler çıkabilir de,efsaneye geliyor yani iş eninde sonunda.Onun dönemi kadar Fener'den tokat yediğimiz başka bir dönem var mı?

Büyüklüğün farkında olmayan egosunu kulüpten önde gören tartışılır onu anladık da,rahmetli Canaydın niye efsane başkan o zaman?Şimdi efsane değil sadece centilmenliğinden dolayı öyle anıyoruz diyenler çıkabilir de,efsaneye geliyor yani iş eninde sonunda.Onun dönemi kadar Fener'den tokat yediğimiz başka bir dönem var mı?

Ben daha öncede söyledim Ali sami yen ve Faruk süren dışında ki başkanlarıda sevmiyorum.

Canaydın'ın nesi efsane yav :D :D adam tarihimizin Dursun gelene kadar ki en kötü başkanı.Tartışmaya bile kapalı yani bu konu

Geri
Üst Alt