Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
italyanın karabüküne gitmiş.
emin misin? Udinese 1-2 sene önceye kadar her sene ilk 10 yapan takımdı.
2011 yılında Di Natale,Cuadrado,Alexis Sanchez,Handanovic,Asamoah,Benatia,Gökhan İnler'li kadrosu vardı. O sene 3.olmuşlardı sanırım.
Karabük ile gram alakası yok yani. Bu seneki durumu yanıltır.
espri yaptım yav iyi mücadele veriyorsun ha takdir ediyorum seni.
italyanın karabüküne gitmiş.
Sonlarıda aynı olur umarım
Galatasaray'da görev yapmış emek vermiş isimlere saygı gösterelim.
Yemişim emeğini senin Gs'ye yaptığın emek daha çoktur bizim büyüklüğümüzün farkında olmayan, egosunu kulüpten önde gören, derbilerde paso tokat yediren bir şahısa saygı göstermem ben.
Büyüklüğün farkında olmayan egosunu kulüpten önde gören tartışılır onu anladık da,rahmetli Canaydın niye efsane başkan o zaman?Şimdi efsane değil sadece centilmenliğinden dolayı öyle anıyoruz diyenler çıkabilir de,efsaneye geliyor yani iş eninde sonunda.Onun dönemi kadar Fener'den tokat yediğimiz başka bir dönem var mı?
Canaydın'ın nesi efsane yavBüyüklüğün farkında olmayan egosunu kulüpten önde gören tartışılır onu anladık da,rahmetli Canaydın niye efsane başkan o zaman?Şimdi efsane değil sadece centilmenliğinden dolayı öyle anıyoruz diyenler çıkabilir de,efsaneye geliyor yani iş eninde sonunda.Onun dönemi kadar Fener'den tokat yediğimiz başka bir dönem var mı?
Canaydın'ın nesi efsane yavadam tarihimizin Dursun gelene kadar ki en kötü başkanı.Tartışmaya bile kapalı yani bu konu