- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Kime sordunuz da böyle birşey yaptınız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sana sormamakla büyük hata yapmışım renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kime sordunuz da böyle birşey yaptınız
Özür dile HidayetSana sormamakla büyük hata yapmışım renktaş
Ben sevmem böyle işleriAdam bir espri yapmış. Kocaman adamsın, şu kadarcık bir espriyi kaldıramıyor musun? Yapma Allah aşkına Ercan, like ver gül geç.
Bekliyoruz o postu ve etiketi ErcanBen sevmem böyle işleri
Yapacaksa kendi ile alakalı yapsın
Şimdi bende bir etiket yaparım altından kalkamaz
Yorum yaparken kimseden icazet alacak değiliz
Beğenmeyen görmezden gelir yorumları
Ben sevmem böyle işleri
Böyle düşünüyor isen bundan sonra sadece Teknik ekip ve oyuncular hakkında yorum yapmalısın. Senin de bazen üyeler hakkında yorumlarını okuyoruz, o üyelere sormadan yaptığın yorumlar.Ben sevmem böyle işleri
Mesela kimin hakkında yapmışımBöyle düşünüyor isen bundan sonra sadece Teknik ekip ve oyuncular hakkında yorum yapmalısın. Senin de bazen üyeler hakkında yorumlarını okuyoruz, o üyelere sormadan yaptığın yorumlar.
Yapıyorsun Ercan, yaptıkların espri de değil üstelik. Senin fikrine uymayan üyeler hakkında attığın mesajlar var, alaycı olsun, taraftarlığa kadar varan olsun.Mesela kimin hakkında yapmışım
Adam bir espri yapmış. Kocaman adamsın, şu kadarcık bir espriyi kaldıramıyor musun? Yapma Allah aşkına Ercan, like ver gül geç.
Sarper, senin bahsettiğin konu bazı taraftarların etmiş oldukları küfürler ile alakalı bana mention atıp, Kenan Ünal bu yaptıkları yanlarına kalsın öyle değil mi, ne de olsa taraftar ne yapsa yeridir mesajı idi. Burada bir espri var, senin Mention olarak gönderdiğin de ise küfür ve hakareti savunuyor muşum intibası. Bu iki olayın benzer olduğunu düşünmen gerçekten ilginç.Birebir aynı olmasa da benzerleri sana yapılınca iftira atma diyorsun ama.
Sarper, senin bahsettiğin konu bazı taraftarların etmiş oldukları küfürler ile alakalı bana mention atıp, Kenan Ünal bu yaptıkları yanlarına kalsın öyle değil mi, ne de olsa taraftar ne yapsa yeridir mesajı idi. Burada bir espri var, senin Mention olarak gönderdiğin de ise küfür ve hakareti savunuyor muşum intibası.
Sarper tekrar ediyorum, bir tarafta yapılan bir espri, hiç bir hakaret yok, küfür yok, aşağılama yok, diğer tarafta küfür ve hakareti savunduğum, taraftarlar yaptığı için haklı gördüğüm iddiası. Eğer bu iki durumu benzer görüyor isen zaten sana ne anlatsam boşa uğraş olur.E tamam ben de sana aynısını demiştim,şu kadarcık lafları bile kaldıramıyorsun diye.Pekala aynısını Ercan da diyebilir şimdi aynısını,hakkıdır.
Sarper tekrar ediyorum, bir tarafta yapılan bir espri, hiç bir hakaret yok, küfür yok, aşağılama yok, diğer tarafta küfür ve hakareti savunduğum, taraftarlar yaptığı için haklı gördüğüm iddiası. Eğer bu iki durumu benzer görüyor isen zaten sana ne anlatsam boşa uğraş olur.
Sana o zaman da anlatmaya çalıştım, küfür, hakaret ve şiddet, hiç birini meşrulaştırdığım yok. Benim savunduğum taraftarlar bunları yapanlar değil, olmadı da. Böylesini savunmadığımı daha önce, sen o mentionı atmadan önce defalarca forumda dile getirdim. Yine defalarca dile getirdiğim bir nokta ise, bunları yapanlar ile tek derdi takımına destek olmak olanları bir çırpıda aynı kefeye koymayın idi, yani beni, seni, forumda küfür etmeden hakaret etmeden takımına destek olanları, yeri geldiğinde eleştirenleri.Ben onu iddia etmedim ki.Asıl senin yaptığın iftira bak şu an.Ben sadece bu tavrınla onları normalleştiriyorsun meşrulaştırıyorsun onların ekmeğine yağ sürüyorsun dedim.Bu da benim düşüncem,iftira diyemezsin buna.