Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.371
- 3.140
- 1.168
Şu rezil Fener maç fazlasıyla önümüze geçtiyse tek sorumlusu bu Hırvattır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahpece 1 caps
Sarperin Tudor sevdasi ile ilgili ne dusunuyorsun ?
Asian olduğunu bilmiyodum reyiz ? Ercan Kinay
O tshirt cok iyiymis ya hem Dursun hem Tudor versiyonu. Türkiye de yasasam ikisinden yaptirip degismeli olarak giyerdim sokaklar da.
Ama simdi burada yapsam sokakta gezsem Almanlar bana mal mal bakacak.
O tshirt cok iyiymis ya hem Dursun hem Tudor versiyonu. Türkiye de yasasam ikisinden yaptirip degismeli olarak giyerdim sokaklar da.
Ama simdi burada yapsam sokakta gezsem Almanlar bana mal mal bakacak.
Sarper Yıldırım ve Sinan Bilgin hala like atmadınız ayıp , o kadar aday arasından sizi lâyık gördüm olmaz ki böyle.
) yilin bidon mesaji olarak degistirilirse kesinlikle Hidayet kardesimin bu resmini yilin mesaji olarak göstermek isterim.
Hahahaha cok iyi bu
Onur Yücel'i unutmussun. Tudor'un en büyük fedaisi o.
Kime sordunuz da böyle birşey yaptınızSarper Yıldırım ve Sinan Bilgin hala like atmadınız ayıp , o kadar aday arasından sizi lâyık gördüm olmaz ki böyle.
Sen yüzde yüz her fikre saygı duyduğunu düşünüyor musun?İnsanların fikirlerine saygı duyalım.
Kime sordunuz da böyle birşey yaptınız
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aklımda güzel bir fikir oluştu arkadaş hakkindasana sormadilar mi heis.
Aklımda güzel bir fikir oluştu arkadaş hakkinda
Küfür yükleniyor cevap alamadım hala
Adam bir espri yapmış. Kocaman adamsın, şu kadarcık bir espriyi kaldıramıyor musun? Yapma Allah aşkına Ercan, like ver gül geç.Kime sordunuz da böyle birşey yaptınız