- 26 Eylül 2012
- 121.867
- 72.336
- 5.068
ewt biz de kolayla harmanlayip gotururduk eskiden
iyi birsey idi
Bilmiyorum Türkiye de var mi ama burada 0,33 kutu da da satiliyor. Cola+Morgan olarak.
Bi defa almistim Morgan dozu az geldi bana ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewt biz de kolayla harmanlayip gotururduk eskiden
iyi birsey idi
İlk defa duydum. Ben çok marka bilen biri değilim. Türkiye’de bulunur mu bu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu herif maç öncesi oyunculara hayvan gibi koşmaları dışında ne taktik veriyor çok merak ediyorum.
Açıkçası çantada keklik bir maç değil. İyigüncüler bile söver bu maçAkhisara fark atarız iyi güncüler yine imparatudor demeye başlar
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bulunur bol miktarda.İlk defa duydum. Ben çok marka bilen biri değilim. Türkiye’de bulunur mu bu?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Derbi maçlarında
Beğenmeyip güya taraftar grubu olan uA 'nın topa tuttuğu Roberto Mancini - 2,40 Puan
Futbol cahili ilan edilen hiçbirşey bilmediği söylenen Hamza Hamzaoğlu 1,67 Puan
Dursun' un hala inatla takımın başına getirmediği imparator Fatih Terim - 1,84 Puan
Vee hala salak gibi inatla takımın başında tuttuğumuz koskoca futbol dahisi (!) Igor Tudor - 0,17 Puan
Bi 50 kere daha mı anlatmak lazım anlaman için bilmiyorum ki.
sent via GSC
Valla en son hangi maçta koştular bir anket yapsak kimse bilemezŞu herif maç öncesi oyunculara hayvan gibi koşmaları dışında ne taktik veriyor çok merak ediyorum.