Igor Tudor

Şu herif maç öncesi oyunculara hayvan gibi koşmaları dışında ne taktik veriyor çok merak ediyorum.

Derbi maçlarında
Beğenmeyip güya taraftar grubu olan uA 'nın topa tuttuğu Roberto Mancini - 2,40 Puan
Futbol cahili ilan edilen hiçbirşey bilmediği söylenen Hamza Hamzaoğlu 1,67 Puan
Dursun' un hala inatla takımın başına getirmediği imparator Fatih Terim - 1,84 Puan

Vee hala salak gibi inatla takımın başında tuttuğumuz koskoca futbol dahisi (!) Igor Tudor - 0,17 Puan

Şu herif maç öncesi oyunculara hayvan gibi koşmaları dışında ne taktik veriyor çok merak ediyorum.

Aynen öyle renktaşım zaten gençlerbilriği-sivas-osmanlı 'ya filan karşı bizim kadromuz teknik direktör olmadan çıkıp doğaçlama oynasalarda alırlar

Bunları yendi diye adamı bir anda başımıza Diego Simeone ettiler

Fark atalım rahatyalim üstünede bir iki kadeh atarız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Derbi maçlarında
Beğenmeyip güya taraftar grubu olan uA 'nın topa tuttuğu Roberto Mancini - 2,40 Puan
Futbol cahili ilan edilen hiçbirşey bilmediği söylenen Hamza Hamzaoğlu 1,67 Puan
Dursun' un hala inatla takımın başına getirmediği imparator Fatih Terim - 1,84 Puan

Vee hala salak gibi inatla takımın başında tuttuğumuz koskoca futbol dahisi (!) Igor Tudor - 0,17 Puan

buradan bile derbi maçların gereksizliği anlaşılıyor işte. 2.4 ortalaması var ama rakibi daha 10 hafta önce şampiyonluk kutlamalarına başladı. Hamza bugün gelse yine futbol cahili derim.

"Umut yürüyene kadar oynasın" "Jem antreman tempomuzu arttırıyor" Ayrıca Melo'nun gittiği ortamda Bilal-Jem ikilisiyle Şampiyonlar Ligi maçlarına çıktı. Bu adam isterse her derbiyi 5-0 kazansın yine cahildir bu kafayla.

Tudor hatasız değil, çok hatası var ama sırf derbi maçlarını kazanamıyor diye böyle konuşmak boş. Fb,Bjk'yi yenip 3 tane Anadolu takımna kaybetse büyük hoca mı olacaktı yani? Sarri'de 3 senedir Juventus maçı kazanamadı ama adama kötü hoca mı diyeceğiz? Pochettino da aynı şekilde.

Bi 50 kere daha mı anlatmak lazım anlaman için bilmiyorum ki.

sent via GSC

Resital bekliyorum takimdan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akhisar maçında senin olmana gerek yok.Takım böyle maçları hocasızda kazanır.Korkak herif!

Ligin en bos beleş cacık tdsi. Yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt