Igor Tudor

Bu maç için 2. yarı gerekli riskleri alıp doğru hamleler yaptığını kabul etmek lazım. Ama 1 doğru 10 yanlışı götürür mü? Hayır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zıplıyor çekirge o kadar benim bunla problemim yok sadece bundan önce yönetim gitsin tek derdim bu zaten kendisi başarısız olduğu için her şartta gidecek sadece yönetimi de götürsün giderken.

sırf yenilsin diye beklyen sözde taraftarları ve Terimci medyayı (Mayan vs. gibi) susturduğu için bile seni seviyorum hocam. Utandırma bizi şampiyon yap bizi.

Hocalık birşey yok bu maçta.0-2 geride olup sahada 3 stoper varken birisini çıkarıp hücum oyuncusu almak için hoca olmaya gerek yok.Futbolu biraz bilen adamın yapacağı iş bu.Serdar veya Maicon dışarı Rodriguez içeri yapmak dahilik değil.Bunu yapmasaydı zaten bir daha bu takımda hocalık yapamazdı.Tekmeyi yerdi kıçına
.......

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor ortada maci nasil oynatmasi gerektigini bilmiyor. Mesela maci 0-0 a kitlemeyi hic beceremiyor. Hucum yaptirilacak takima defans yaptiriyor( fenerbahce), savunmada acik verilmeyecek takima kanatsiz iki forvet cikiyor (basaksehir)

Kendinizi kandırmaya devam edin, eğer bugün taraftar sopayı göstermese bu maç dönmezdi. Hiç ama hiç iyi top oynamadık, takımın gidişatı iyi değil.

kimse zaten anadolu maçları yüzünden korkak demediki derbilerden ödü kopuyor,korkaklık kelimesi bile az kalır. anadolu maçlarında hocaya bile gerek yok altyapıdan bi hoca koy bu futbolcular yine aynı şekilde hırsla hurra hücum eder,çünkü bu kadroda karakterli oyuncu sayısı çok yüksek tek eksikleri sistemli bi şekilde organize edilmeleri büyük maçları bu yüzden kazanamıyorlar çünkü hiç bi büyük maçta 2 defansçıyı geride bırakıp hurra hücum edemezsin. kısacası tudorun vadesi çoktan doldu zamanını bekliyor sadece ilk büyük maçta yine patlayacaktır emin ol

Ben bu akşam itibari ile bir Anadolu maçı sonrası da korkak diyorum. Skoru garantiye almak varken orta sahayı geriye çekip rakibi üzerimize çekti.

Bu sene Tudor ile sampiyon olacagimizi zaten hic dusunmuyorum ben. Besiktas favori plase fenerbahce. Fenerin kadikoyde kolay kolay mac kaybedecegini dusunmuyorum bundan sonra.Bizde Tudor tartisilmaya devam edecektir.

Ancak ileride iyi bir hoca olabilecegini dusunmuyordum artik dusunuyorum. Bu kadar baski altinda kalip hala bir sekilde o koltukta oturabilmesi saygi duyulmasi gereken birsey

Derbilerde de çok kötü degil esasen. Söyle ki, takım büyük maclarda da fena baslamıyor ama yenilen sacma sapan golden sonra dagılıyoruz. Yani bir baslangıc planı var sonrası yok. Fb macı, üclü denedi. İyi basladık ve sonra Serdar sakatlandı format tekrar degisti ve reaksiyon veremedik. Basak macı, fena baslamadık ilk kez geldikleri bi pozisyon duran toptan yedik ve dagıldık. Trabzon macı, fena bir oyun yok yine Feghouli'nin atılması da hesapta yok. İkinci yarı yine bir duran toptan gol yiyoruz ve çözülüyoruz. Bjk maçı, ilk yarı boyunca bjk asla dominant bir oyun ortaya koyamamıs, mac oncesi elestiri aldıgı Denayer'i sol bek oynatma fikri de tutmus quaresma verimsizlesmis, ikinci yarı bası Muslera'nın hediye golü ve yine dağılıyoruz. Bunu çözmek lazım. Takım maçın gidişatı çerçevesinde A/B/C varyasyonlarını/planlarını harekete geçirebilmeli. Bir de "korkak oynatıyor" konusunda da bence dışarının etkisinde kaldı. "GS, Başakşehir'e de Bjk'ye de böyle olsun bak n'oluyor" gibi cümleleri ilk 8 hafta boyunca az duymadık. Bunlardan da etkilendi. Çok büyük baskı altında devam ediyor saygı duyuyorum, Asamoah'ı da getirebilirse bence ikinci yarıboyunca şans vermeliyiz.

Son düzenleme:
Bu sene Tudor ile sampiyon olacagimizi zaten hic dusunmuyorum ben. Besiktas favori plase fenerbahce. Fenerin kadikoyde kolay kolay mac kaybedecegini dusunmuyorum bundan sonra.Bizde Tudor tartisilmaya devam edecektir.

Bu sene neden şampiyon olamayalım hocam. 11 tane üst üste anadoluyu geziyoruz yada ağırlıyoruz. 1 tanesi gitti. Kaldı 10. 10 da 10 gelse. Zaten fark yine 9-10 olacak.

Allahtan karakterli bi takıma sahibiz yoksa sen hoca moca değilsin. bu takım t.direktörsüz şampiyon olabilir ama senle olamaz

Derbilerde de çok kötü degil esasen. Söyle ki, takım büyük maclarda da fena baslamıyor ama yenilen sacma sapan golden sonra dagılıyoruz. Yani bir baslangıc planı var sonrası yok. Fb macı, üclü denedi. İyi basladık ve sonra Serdar sakatlandı format tekrar degisti ve reaksiyon veremedik. Basak macı, fena baslamadık ilk kez geldikleri bi pozisyon duran toptan yedik ve dagıldık. Trabzon macı, fena bir oyun yok yine Feghouli'nin atılması da hesapta yok. İkinci yarı yine bir duran toptan gol yiyoruz ve çözülüyoruz. Bjk maçı, ilk yarı boyunca bjk asla dominant bir oyun ortaya koyamamıs, mac oncesi elestiri aldıgı Denayer'i sol bek oynatma fikri de tutmus quaresma verimsizlesmis, ikinci yarı bası Muslera'nın hediye golü ve yine dağılıyoruz. Bunu çözmek lazım. Takım maçın gidişatına A/B/C varyasyonlarını/planlarını harekete geçirebilmeli.

iyi baslamak onemli degilki. Taktik disiplinine sagdik kalmayi basarmak mesele. Tudorun takimi helva gibi dagiliyor.

Bu sene neden şampiyon olamayalım hocam. 11 tane üst üste anadoluyu geziyoruz yada ağırlıyoruz. 1 tanesi gitti. Kaldı 10. 10 da 10 gelse. Zaten fark yine 9-10 olacak.

O olmaz artık. Büyük takımların hepsi forma girdi ve kolay puan vermeyecekler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt