Igor Tudor

He şöyle bi keyif yapalım
5c97041eea066e00a2eed2c90c34c1d8.jpg

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tudor adli futbol zircahili hirvat comari yüzünden alkolik olup çıktın be renkdaş.

Muslera'nın hatalarını konuşmayıp Tudor'a bam bam bam vuranlar şu an yüzleri kıpkırmızı şekilde kaldılar :) Şampiyon olunca dışarı bile çıkamayacaksınız üzüntüden. :)

Hakan bak ciddi soru soracağım. Oyuncular ilk yarıda adım atmaya korkarken 2. yarıda taraftar 10 kat fazla tepki gösterirken nasıl bu performansı ortaya koyabildiler? Ciddi soruyorum laf sokma cart curt falan yok.
Cok basit Talha. Soyunma odasina girip sakin sekilde kafalarini toparladilar, belli ki Tudor tepki gösterdi. Sonra zaten ilk yari basinda taraftar biraz gaz verdi, sonra yine islikladi. Diyorum ya taraftar ne yaptigini bilmiyor diye.

Bak benim demek istedigim su: Bir taraftar grubu her olumsuzlukta istifa istemez, oyuncu göndermez vsvs. Bu liste uzar gider. Bizim en ufak kötü gidise tahammülümüz yok adeta. Tamamen realite kayibi yasiyor taraftar. Eger taraftar kötü günlerde takima destek olacagina, yaraya tuz basacaksa, cekip gitsinler stada dahi gelmesinler Leipzig gibi rahat rahat takilalim.

Oyunu eleştirebilirsiniz ama bugün tudorluk bi durum yoktu hakikaten.konuşulacak bi konu varsa o da hakem denen mahluktur

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Tudor ilginc gercekten bazen dogru seyleri en zor zamanlarda yapiyor bazen sacmaliyor. Ben sampiyon olamayacagimizi dusunuyorum ama Tudoru itin gotune sokan bir uye olarak bu mac takdir ettim.

Hakan bak ciddi soru soracağım. Oyuncular ilk yarıda adım atmaya korkarken 2. yarıda taraftar 10 kat fazla tepki gösterirken nasıl bu performansı ortaya koyabildiler? Ciddi soruyorum laf sokma cart curt falan yok.
Mariano sakatlanmasaydi maçı evire çevire alacaktık
Ikıncı husus muslera gibi bir isim maçı nelere getirdi

Akhisar karşısında bile skoru garantiye almadan orta sahayı geri çekip, rakibin orta sahayı rahat rahat geçmesini, böylece üzerimize gelmesini sağlayan korkak bir Teknik Direktör.

Akhisar karşısında bile skoru garantiye almadan orta sahayı geri çekip, rakibin orta sahayı rahat rahat geçmesini, böylece üzerimize gelmesini sağlayan korkak bir Teknik Direktör.

Tudorun geri cektigini sanmiyorum. Takim psikolojik olarak skoru koruma altina almak istedi.

Mariano sakatlanmasaydi maçı evire çevire alacaktık
Ikıncı husus muslera gibi bir isim maçı nelere getirdi

Muhtemelen öyle olurdu da Hakanla farklı bi mesele konuşuyorduk maç konusunda, onun devamı sayılır bu.

Yalnız bir Mariano sakatlığının maçı buralara getirmesi düşündürücü. Yediğimiz goller de komik tabi orası ayrı mesele.

Fernandonun ayaklarini öp. Berbere bile kalsak yolcuydu abbas

Tudorun geri cektigini sanmiyorum. Takim psikolojik olarak skoru koruma altina almak istedi.

Yahu hocam ne psikolojisi gümbür gümbür oynuyorlardı. Hem Ndiayeyi hem Fernandoyu geri çekti, Belhandayı yine ileri attı, yani ilk yarıda ki düzene geri döndü. Sonucu yine kötü oluyordu , adamlar rahat rahat orta sahayı geçip üzerimize geldiler.

Muhtemelen öyle olurdu da Hakanla farklı bi mesele konuşuyorduk maç konusunda, onun devamı sayılır bu.

Yalnız bir Mariano sakatlığının maçı buralara getirmesi düşündürücü. Yediğimiz goller de komik tabi orası ayrı mesele.
Burda bu gollere ne yapabilir hoca
Hele ikinci golü amatör kaleci yemez

Kenancim bu aralar seni zevkle takip ettiğimi bilmeni isterim.

Geri
Üst Alt