- 4 Ağustos 2009
- 90.095
- 70.983
- 5.188
Tudor adli futbol zircahili hirvat comari yüzünden alkolik olup çıktın be renkdaş.He şöyle bi keyif yapalım![]()
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor adli futbol zircahili hirvat comari yüzünden alkolik olup çıktın be renkdaş.He şöyle bi keyif yapalım![]()
maç fazlasıyla lideriz yine rtş. başşak puan bırakır mı ne diyorsun bu hususta.
Cok basit Talha. Soyunma odasina girip sakin sekilde kafalarini toparladilar, belli ki Tudor tepki gösterdi. Sonra zaten ilk yari basinda taraftar biraz gaz verdi, sonra yine islikladi. Diyorum ya taraftar ne yaptigini bilmiyor diye.Hakan bak ciddi soru soracağım. Oyuncular ilk yarıda adım atmaya korkarken 2. yarıda taraftar 10 kat fazla tepki gösterirken nasıl bu performansı ortaya koyabildiler? Ciddi soruyorum laf sokma cart curt falan yok.
Hiç çıkartmadık ki dostumYine tshirtlerimizi giyme zamani gelmistir kanka.
![]()
kimle oynadigini unuttum
ins koyarlar bsheire
Tudor değilde Galatasaray diyelimTudor adli futbol zircahili hirvat comari yüzünden alkolik olup çıktın be renkdaş.
Sivas deplasmanındalar
Mariano sakatlanmasaydi maçı evire çevire alacaktıkHakan bak ciddi soru soracağım. Oyuncular ilk yarıda adım atmaya korkarken 2. yarıda taraftar 10 kat fazla tepki gösterirken nasıl bu performansı ortaya koyabildiler? Ciddi soruyorum laf sokma cart curt falan yok.
Akhisar karşısında bile skoru garantiye almadan orta sahayı geri çekip, rakibin orta sahayı rahat rahat geçmesini, böylece üzerimize gelmesini sağlayan korkak bir Teknik Direktör.
Muhtemelen öyle olurdu da Hakanla farklı bi mesele konuşuyorduk maç konusunda, onun devamı sayılır bu.Mariano sakatlanmasaydi maçı evire çevire alacaktık
Ikıncı husus muslera gibi bir isim maçı nelere getirdi
Tudorun geri cektigini sanmiyorum. Takim psikolojik olarak skoru koruma altina almak istedi.
Burda bu gollere ne yapabilir hocaMuhtemelen öyle olurdu da Hakanla farklı bi mesele konuşuyorduk maç konusunda, onun devamı sayılır bu.
Yalnız bir Mariano sakatlığının maçı buralara getirmesi düşündürücü. Yediğimiz goller de komik tabi orası ayrı mesele.
Kenancim bu aralar seni zevkle takip ettiğimi bilmeni isterim.Akhisar karşısında bile skoru garantiye almadan orta sahayı geri çekip, rakibin orta sahayı rahat rahat geçmesini, böylece üzerimize gelmesini sağlayan korkak bir Teknik Direktör.