Igor Tudor

Büyük rezillik. Seni de bize bu Dursunu başkan olarak reva görenleri de kahretsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İstifa et seref yoksunu,futbol düşmanı

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Korkak! Senden bu takıma td olmaz. Defol.

Sabır dedik, bu kadroyu 26 puanı aldın dedik ama bugün sinirlendim artık. Herşeyi anladım da oyuncu değiştirmeme nedir

Kovulmayı bekleme, azıcık şerefin varsa istifa et.

edit

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kendisinin biletini yönetim keser bu skordan sonra.Bu skora rağmen Tudor'u tutacaklarını hiç sanmıyorum.Acil durumlarda,bu tarz kritik anlarda olumlu hiçbir şey gösteremedi maalesef,bu da Galatasaray kariyerinin sonunu getirdi gibi duruyor.Sonradan kazanabilir miydi,belki de,ama bunu göreceğiz gibi durmuyor.Kovulacağını farzederek yazıyorum sonra alıntılamayın,keşke daha başarılı olsaydı daha farklı olsaydı.Yapacak bir şey yok,yolu açık olsun.

Simdi sovuldugune bakmayin.Alanyayi yenince fanboylari Bjk maci basliginda yapacagimiz gercekci yorumlara degisik ithamlarda bulunacaktir Fb,Ts ve Basak maclarinda oldugu gibi.

Ya gidecek ya kovulacak

Gönderilmemesi aleyhimize olur.
Beşiktaş tarihi fark atar

Hocayı eleştirenleri haksız buluyordum yalan değil ama doğruyu yapıyorlarmış. Galatasaray 5 yeyip hiçbir şey olmamış gibi devam edemez biraz yüzü varsa istifa etmeli yoksada kovulmalı bu gece her şey bitti.

Büyük maçlarda bari hari vukas hocalık yapsın

Bundan kötü olamaz

güzel tokat oldu bu maç. Bu maça ihtiyacı vardı hocanın. Skor taraftarları 3 gün önce dediğim gibi hemen istifa demeye başlamış.

Utanın da savunmayın lan, az utanın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

böyle rezaletin büyük maç küçük maç diye izahı olmaz
artık kellelerin kopma vaktidir

Bu tarz bir skorun açıklaması olamaz. Bir Tudorcu olarak. Sırf skordan dolayı istifa etmeli. Çok geçmeden FT gelsin. Kolay maçlarda puan kaybetsekte derbilerin hepsini kazanırız FT ile.

Geri
Üst Alt