GSCimbom
Igor Tudor
M

Igor Tudor Sayfa 16

Melih Açıkgöz ·

Cevap
6,5K
Okunma
266,1K
Sayfa
16/324
Büyük rezillik. Seni de bize bu Dursunu başkan olarak reva görenleri de kahretsin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kendisinin biletini yönetim keser bu skordan sonra.Bu skora rağmen Tudor'u tutacaklarını hiç sanmıyorum.Acil durumlarda,bu tarz kritik anlarda olumlu hiçbir şey gösteremedi maalesef,bu da Galatasaray kariyerinin sonunu getirdi gibi duruyor.Sonradan kazanabilir miydi,belki de,ama bunu göreceğiz gibi durmuyor.Kovulacağını farzederek yazıyorum sonra alıntılamayın,keşke daha başarılı olsaydı daha farklı olsaydı.Yapacak bir şey yok,yolu açık olsun.

Simdi sovuldugune bakmayin.Alanyayi yenince fanboylari Bjk maci basliginda yapacagimiz gercekci yorumlara degisik ithamlarda bulunacaktir Fb,Ts ve Basak maclarinda oldugu gibi.

Hocayı eleştirenleri haksız buluyordum yalan değil ama doğruyu yapıyorlarmış. Galatasaray 5 yeyip hiçbir şey olmamış gibi devam edemez biraz yüzü varsa istifa etmeli yoksada kovulmalı bu gece her şey bitti.

güzel tokat oldu bu maç. Bu maça ihtiyacı vardı hocanın. Skor taraftarları 3 gün önce dediğim gibi hemen istifa demeye başlamış.

Bu tarz bir skorun açıklaması olamaz. Bir Tudorcu olarak. Sırf skordan dolayı istifa etmeli. Çok geçmeden FT gelsin. Kolay maçlarda puan kaybetsekte derbilerin hepsini kazanırız FT ile.

Geri
Üst Alt