Igor Tudor

İşte o biten ümitleri yeşeren kişi Tudor'dur ama kime anlatıyorum işte. Senelerdir herkes demedi mi, Sabri,Semih,Balta'lardan kurtulduğumuzda bayram yapacağım diye? Adam hepsini tak diye gönderdi. Sneijder gibi artık futbolu kafasında bitirmiş adamı çat diye attı. Selçuk gibi lobici denilen adamı tak diye yedeğe yapıştırdı.

Çok değil daha geçen sene bu isimlere neden dokunulmuyor denmiyor muydu? Ama hala bu kadro tamamlanmadı,sadece 6-7 üst düzey oyuncu var. Tudor bugün gitse de ben onu yine iyi şekilde anacağım, gerisi umrumda değil. Giderse gider.
Evet sezon öncesi hamleleri kağıt üzerinde iyiydi açıkçası ama sahada bir hiç olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ama o hamleleri herhangi bi taraftar da yapabilir, önemli olan sahadaki performansı.

Ben eğer daha fazla takımda durursa nasıl anacağımı kestiremiyorum. :)

Bu adam manyak yav. Maça ikinci yarıdaki gibi başlasan, beleş Maçtı. Salak salak işlere giriyorsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tamam bütün suçlu taraftar belhandayı da biz aldık,takım iyi giderken sistemi de biz bozduk,östersunds a da biz elendik, geçen yıl takımı da biz 4. yaptık, 3 lü savunma oynatmaya da biz kafayı taktık,bütün derbileri de biz kaybettik. mutlu oldun mu ercan bunların hepsini 90 dk tv başında veya stadda izleyerek yaptık
Tek suçlu hoca yani o gidince herşey tozpenbemi olacak diyorsun

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim taraftar macta maglup oldugunda bunu dogal karsilayip bir sonra hangi mac varsa (suanki bjk osmanli gibi) oturup onu izleyebilip yarin da isine gucune normal bir sekilde gitmeyi ogrendiginde surekli suclu arama davranisindan da kurtulur

hani diyorsunuz ya bazen , bizim haftamiz berbat oluyor , bu adamlar arabalarla , kadinlarla gununu gun edecekler diye ... evet siz de oyle yapin mutlu kalin

Kendi evinde yenemediğin kötü denilen Fenerbahçe yarın maçı kazanırsa muhtemelen aynı puanla üstümüzde yer alacak.

Sahasında gelen geçenden 4-5 gol yiyen Trabzonspor'a yenilerek moral kazandırdın.

Tamam belki deplasman maçlarıydı ama sen şampiyonluğun en büyük adayısın hatta herşeyi geçtim sen GALATASARAY'sın gidip iki rakibinden farklı mağlubiyet alıp havaya sokarsan.

Bütün rakiplerimizi Tudor sayesinde havaya soktuk.

Lideriz dediğiniz tablo da şu saydığım takımların dışında Kayseri den 2 puan, Göztepe den 5 puan öndesin ve hala eleştiri yaptığımı za ama lider takımın hocası, çok fazla eleştiriliyor gibi saçma sapan yorumlarla geliyorsunuz.

Takımın oynadığı oyun, aldığı oyuncular, aldığı sonuçlar belli bu adamla şampiyon olma ihtimalimiz sıfırdır.

Terim'i sevmem ama bu takımı kısa sürede ayağa kaldıracak tek hocadır. Sürekli her sorunda Terim'e sarılıyoruz eleştirisine katılmıyorum, her kulübün kendine has belli başlı kurtarıcıları vardır bu da çok doğaldır. Zaten Galatasaray gibi bir kulüpte, bu yönetim anlayışı ve kongre üyeleri varken kaliteli bir yabancının gelip uzun vadede başarılı olmasını beklemek hayal olur. O yüzden yol yakınken Terim ile anlaşmaları en doğrusudur.

Son düzenleme:
Bu adam manyak yav. Maça ikinci yarıdaki gibi başlasan, beleş Maçtı. Salak salak işlere giriyorsun.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bak buna katılırım maçı 2 0 geride gibi başlaması lazımdı
Bunları konuşalım

Bu Onur’un eski bahanelerinden biri taş gibi kadro kurdu adamdı. Cidden acayip cins bir herif bu çocuk.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu elemanın Maxwell mesajı var. Attığı mesajdan sonra yazılanları oku anlarsın elemanın ne çeşit biri olduğunu... Adamın her mesajı böyle. Futboldan anladığı da bu kadar. Dursun'un pavalı değil, beleş askeri..

# Maxwell

ne demek ne arıyor? Gerets 2.sezonunda CL'de sonucu olup elenmedi mi? Ligi 55 puanda bitirmedi mi? Sulu derbide şampiyon gelen takıma bile evinde yenilip rezil etmedi mi? Söve söve yollanmadı mı?

Hagi burada ne arıyor ne demek? Tarihin en rezil sezonunun baş mimarı değil mi? Terim dışında hepsiyle kötü ayrıldık. Hatta Terim ile bile kötü ayrıldık. Bu yüzden tüm suçlu hocalar değil diyorum işte ama anlayana.
Yahu Gerets ilk sezonunda başarılı oldu ve dolayısı ile ikinci sezon başarılı olamayınca ayrıldı. Bahsettiğin sulu derbi sezonunda, o maçta bildiğim kadarı ile takımın başında değildi. Zaten o maçta o tepki ne takıma idi ne de teknik kadroya, sadece ve sadece yönetime. Bunu herkes biliyor, buna rağmen bunu argüman olarak kullanmak nedir yahu?

Yine Hagi, 2005 sezonunda o kadro ile çok iyi top oynattı. 2011 sezonunu Hagi rezil etti demek nedir yahu?

Onur, gerçekten akıl tutulması yaşıyorsun. Tudor için, istikrar için kalmalı yemininden başka ortaya koya bildiğin bir tane argüman yok. Pardon bir tane var, Kadroyu temizledi. Düşün buna rağmen, bu derece destek veren yönetime rağmen takımın ne oynadığı belli değil. Suçu başka yerde aramak çaresizliktir, başka bir şey değil.

Arap İsmail başımızda hoca olarak gelse bundan daha iyi oynatır takımı

Bizim taraftar macta maglup oldugunda bunu dogal karsilayip bir sonra hangi mac varsa (suanki bjk osmanli gibi) oturup onu izleyebilip yarin da isine gucune normal bir sekilde gitmeyi ogrendiginde surekli suclu arama davranisindan da kurtulur

hani diyorsunuz ya bazen , bizim haftamiz berbat oluyor , bu adamlar arabalarla , kadinlarla gununu gun edecekler diye ... evet siz de oyle yapin mutlu kalin
Taraftar Sinan, kendi mesajında belirttiğin gibi taraftar. Futbol sever değil, taraftar. Ha bir şey daha var, ikide bir Avrupalılar ile karşılaştırıp duruyorsunuz ya. Nedense Türk insanının yapısını hiç hesaba katmıyorsunuz. Bu yüzden Taraftar Sinan, Futbol sever değil taraftar.

Hiç birimiz kahin değiliz ama bu Tudorun takıma zarar verdiği gerçeğini, ilk yarı sonu itibari ile takımın hiç bir şey oynamadığı gerçeğini, hatalarından ders çıkarmayan birinin başarılı olamayacağı gerçeğini değiştirmez. Suçu olmadık yerlerde aramak acizliktir, savunduğunuz, hatta uğruna kafa tuttuğunuz Tudor için argüman kalmadı, bu yüzden suçu başka yerde arıyorsunuz.

Son düzenleme:
ne demek ne arıyor? Gerets 2.sezonunda CL'de sonucu olup elenmedi mi? Ligi 55 puanda bitirmedi mi? Sulu derbide şampiyon gelen takıma bile evinde yenilip rezil etmedi mi? Söve söve yollanmadı mı?

Hagi burada ne arıyor ne demek? Tarihin en rezil sezonunun baş mimarı değil mi? Terim dışında hepsiyle kötü ayrıldık. Hatta Terim ile bile kötü ayrıldık. Bu yüzden tüm suçlu hocalar değil diyorum işte ama anlayana.

Ha?

Onu bunu bilmem biz Galatasaray isek büyük camia isen Abdullah Avcı'yı getireceksin bu kadar basit

Getiremiyorsan koltuktan ineceksin onu getirecek biri geçecek o koltuğa

Hagiymiş yok Bülentmiş Hasanmış ile filan olmaz geçsinler o işi

Yönetim istifa

Benim anlamadıpım birşey var. Bu adam her deplasmanda sistemi bozuyor ve hep kötü sonuçlar alıyor, ama birspnraki maçta yine aynı şeyi yapıp farklı ne olmasını umuyor. Ya bu adam aptal yada inatçı. Bence tudor aptal değil ama çok inatçı ve egolu. Sırf üçlü oynadığımız için yenildik fikrini kırmak için üçlü deniyor. Tek amacı basın toplantısında bakın işte kendi sistemimle başarılı oldum gördünüzmü ha ha diyebilmek. Yenilgilerde hep suçu oyunculara atıyor, rakip takımın oyuncularını övüyor, stadını övüyor vs. Bu adam çok bencil ve kompleksli. Hagide böyleydi o yüzden başarılı olamadı. Böyle insanlar asla büyük hoca olamazlar. Bu düşünce yapısı futbolcularında motivasyonunu ve inancını yok eder. Bir takımda lider olur. Onun dediği, davranışı takım oyuncularını kenetler bu da başarıyı getirir. Tudor iyibir lider de değil. Bu takımda hiçbir futbolcu onun için kendini ekstra yormaz. Tudorun bu egosunu kıracağına inanmıyorum. Üçlü defansla maç kazanana kadar bu sistem değişikliğini deneyecektir. Akıllanması mümkün değil. Ona destek olanlar bunu kabul ediyor, yani üçlüyle başarılı olacağına inanıyorlar heralde.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O gelsin bu gitsin diyor taraftar, bu taraftar doyumsuz, istikrar zart zurt diyenlere arkadaşlar gereken cevabı sorun hocaların sezon ortasında gönderilmesi değil, doğru isimlerin gelmemesi, doğru adam gelsin 20 sene kalsın diyerek vermiş. Ben de başka bir örnek vereyim bunu desteklemek için.

2 senelik başarısızlığa rağmen Frank Rijkaard giderken taraftarın en azından yarısı çok üzülmüştü, kalan %50nin en az yarısının da “Suç acaba Rijkaard’da mı, sanki onda değil, Sarp, Barış ne abi?” dediğinden eminim.

Demek istediğim 2 sene gelmeyen sportif başarıya rağmen taraftar Rijkaard’ın doğru isim olduğunu düşünüyordu, arkasındaydı. Çünkü taraftar sizin anlattığınız kadar futboldan anlamayan bir güruh değil, doyumsuz değil. Rijkaard’ın istediği futbolu oynatmak için orta sahaya Ledesma’yı, Selçuk’u istediğini biliyorsu herkes. Ama eline Bursa’dan beleşe alınan, Bülent Hoca’nın eski talebesi Sarp verildi.

Uefa’da gruptan çıkıldı,Atletico ile eşleştik, takımda forvet yok, yönetim 1 tane forvet almadı. Ona rağmen Caner’in penaltısı verilse Arda’yı forvet oynattığımız turu geçiyorduk vs vs.

Peşinen yazayım Rijkaard güzellemesi yapmıyorum. Hataları vardı onun da. En büyük hatası da Hamza gibi yönetim eline kimi verirse kabul etmesiydi. Kardeşim Barış Özbek kim ya demeliydi, demedi. Her maç sonunda daha çok çalışacağız, düzelteceğiz derdi. Anlatmak istediğim şu: taraftar adamın Barca’da oynattığı futbolu biliyordu, oynattığı futbolu seviyordu, kariyeri ortadaydı vs vs. Taraftar da arkasındaydı o yüzden herşeye rağmen. O yüzden taraftar herkesi öğütüyor, kimseyi beğenmiyor, kimsenin arkasında durmuyor demek taraftara büyük haksızlık.

Arkasında durulacak adamı görürse durur. Bu Hırvat için transfere 40-50 milyon euro harcadık hala 3lüler, Fernando’yu savunma içine gömmeler falan. Gitti Belhanda’yı aldırdı. Bunun nesini savunacaksın. Hee sen bunu kovup gidip saçma sapan bir adam getirirsen evet 1 ay sonra ona da sövülür tabiki.

bir kac ornek vermistim ,2004 ten beri neredeyse 15 senedir sampiyon olamayan arsenalli seyirciler cok mu memnun ki wenger aleyhine usuluyle protesto yapmakla yetinip orayi burayi basmiyorlar

ya da acaba bir ofsayt hatali kaldirsaydi , bizim tarik onguna attigimiz 50 tane pet sisesini bayern munih taraftari atar miydi ?

AIK stockholm baskani ile goteborg baskanlari basin uzerinden demec savasina giriyorlar midir ?

bunlari dusunurseniz kast ettiklerimi anlarsiniz

sonra da acaba bir amsterdamli ortalama vatandasin ajax kaybetti diye o hafta surekli modu dusuk gezdigini filan hayal edebiliyor musunuz ?

neden avrupalilardan ornek veriyorum ? UEFA konferederasyonuna bagliyiz .. AB ye girmeye calisiyoruz cunku .. yeterli mi ?

Yahu Gerets ilk sezonunda başarılı oldu ve dolayısı ile ikinci sezon başarılı olamayınca ayrıldı. Bahsettiğin sulu derbi sezonunda, o maçta bildiğim kadarı ile takımın başında değildi. Zaten o maçta o tepki ne takıma idi ne de teknik kadroya, sadece ve sadece yönetime. Bunu herkes biliyor, buna rağmen bunu argüman olarak kullanmak nedir yahu?

Yine Hagi, 2005 sezonunda o kadro ile çok iyi top oynattı. 2011 sezonunu Hagi rezil etti demek nedir yahu?

Onur, gerçekten akıl tutulması yaşıyorsun. Tudor için, istikrar için kalmalı yemininden başka ortaya koya bildiğin bir tane argüman yok. Pardon bir tane var, Kadroyu temizledi. Düşün buna rağmen, bu derece destek veren yönetime rağmen takımın ne oynadığı belli değil. Suçu başka yerde aramak çaresizliktir, başka bir şey değil.

yoo takımın başındaydı. Ben Gerets kötüydü demedim ki adam söve söve yollandı dedim. Yönetime 5 senelik birikimden tepki vardı ama Gerets'e tepki vardı.

Hagi 2005'te 100.yılda herkes şampiyonluk isterken 3.bitirdi. 2011 yılında adamı idam etmediğimiz kaldı.

Dursun suçsuz demiyor zaten kimse ama Dursun'un gitmesi yada gitmemesi bu sene için bize hiçbirşey katmaz. Tudor gidip doğru hoca gelirse en azından bu seneyi kurtarırız.

Zaten Galatasaray'ın yönetim biçimi baştan sona yanlış, o yüzden bugün Dursun gitse yerine yine beğenmediğimiz aynı profilde birisi gelebilir.

Şu Tudor'un yaptıklarını görüpte hala savunan varsa şampiyon olmamızı istemiyordur kesin.

Kazanmaktan sonra en guzel sey kaybetmektir demisler .. Kaybederken de keyif almayi bilen , ya da uzuleceksen de olcusunu tutturamayan bir toplulugun mutlu olma sansi yoktur

Bir insan sportif bir yarismada zirvede olamiyor diye hayati kendine zindan eder mi ? Hele de kendi icra etmiyor, sadece izleyip destekliyorsa

Bana bunun akla mantiga uygun tek bir detayini soyleyin

Geri
Üst Alt