Igor Tudor

Dursun suçsuz demiyor zaten kimse ama Dursun'un gitmesi yada gitmemesi bu sene için bize hiçbirşey katmaz. Tudor gidip doğru hoca gelirse en azından bu seneyi kurtarırız.

Zaten Galatasaray'ın yönetim biçimi baştan sona yanlış, o yüzden bugün Dursun gitse yerine yine beğenmediğimiz aynı profilde birisi gelebilir.

Şu Tudor'un yaptıklarını görüpte hala savunan varsa şampiyon olmamızı istemiyordur kesin.
Ben kim gelirse gelsin şampiyon olacağımızı düşünüyorum
Oyuncularda salmış

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yoo takımın başındaydı. Ben Gerets kötüydü demedim ki adam söve söve yollandı dedim. Yönetime 5 senelik birikimden tepki vardı ama Gerets'e tepki vardı.

Hagi 2005'te 100.yılda herkes şampiyonluk isterken 3.bitirdi. 2011 yılında adamı idam etmediğimiz kaldı.
O zaman ben yanlış hatırlıyorum ama doğru hatırladığım bir şey var, oda tepkinin yönetime olduğu.

Yine Hagi, adam sonradan geldi, tam bir enkaz devraldı. Hagi'ye Fener maçı sonrası tepki oldu evet ama o sezon için Hagi'yi suçlayan var ise şaşarım doğrusu.

Bütün bunlar, Tudorun hala aynı hataları yaptığı gerçeğini, inadı yüzünden takıma zarar verdiği gerçeğini, ilk yarı sonuna gelmiş olmamıza rağmen takımın hala ne oynadığının belli olmaması gerçeğini değiştiriyor mu?

Ercana da sordum sana da soruyorum, sen hayatında sana aynı hatalar sebebi ile zarar verilmesine kaç kere müsamaha gösterirsin?

Son düzenleme:
O zaman ben yanlış hatırlıyorum ama doğru hatırladığım bir şey var, oda tepkinin yönetime olduğu.

Yine Hagi, adam sonradan geldi, tam bir enkaz devraldı. Hagi'ye Fener maçı sonrası tepki oldu evet ama o sezon için Hagi'yi suçlayan var ise şaşarım doğrusu.

ee o zaman Tudor'da suçlanmasın, yönetim suçlansın. Tudor enkaz devralmadı mı? Hagi gitti Stancu,Culio,Yekta,Zapata gibi külüstürlere 15M'den fazla para verdi. Misimovic gibi yıldızı saçma sapan nedenle kovdu.

Kazanmaktan sonra en guzel sey kaybetmektir demisler .. Kaybederken de keyif almayi bilen , ya da uzuleceksen de olcusunu tutturamayan bir toplulugun mutlu olma sansi yoktur

Bir insan sportif bir yarismada zirvede olamiyor diye hayati kendine zindan eder mi ? Hele de kendi icra etmiyor, sadece izleyip destekliyorsa

Bana bunun akla mantiga uygun tek bir detayini soyleyin
Hiç bir mantığı yok, bu yüzden buna Taraftarlık deniyor. Ama böyle olunması kişisel bir tercih, neden bunu yargılıyorsun anlamış değilim?

Kazanmaktan sonra en guzel sey kaybetmektir demisler .. Kaybederken de keyif almayi bilen , ya da uzuleceksen de olcusunu tutturamayan bir toplulugun mutlu olma sansi yoktur

Bir insan sportif bir yarismada zirvede olamiyor diye hayati kendine zindan eder mi ? Hele de kendi icra etmiyor, sadece izleyip destekliyorsa

Bana bunun akla mantiga uygun tek bir detayini soyleyin

Lisede harclıgımı biriktirir ayda bir otobüs biletimi,maç biletimi alır izmir’den istanbula maça giderdim, simdi üniversitedeyim, 3 senedir yurtdısında okuyorum, hala daha paramı biriktirip 1.5-2 ayda bir ucak biletimi maç biletimi alıp maça geliyorum. Hayatta tek zevk aldıgım, tek dusundugum sey Galatasaray. Senin bunu anlamanı beklemiyorum aptallık olarak goreceksin, zaten anlayabilsen sene başından beri gerçek galatasaraylıları çıldırtıp forumun fenomeni olmak için antipatik yorumlar yapmazdın, veya en azından besiktas mac topiklerinde birol can marşları paylazmazdın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
ee o zaman Tudor'da suçlanmasın, yönetim suçlansın. Tudor enkaz devralmadı mı? Hagi gitti Stancu,Culio,Yekta,Zapata gibi külüstürlere 15M'den fazla para verdi. Misimovic gibi yıldızı saçma sapan nedenle kovdu.
Sonra kendisi de bu hataları yüzünden başarılı olmadığı için gönderildi. Gayet doğal, normal bir durum.

Tudorun olayı daha vahim, daha fazla para harcandı, fena oyuncular alınmadı ama ilk yarı itibari ile sonuç hala aynı hatalar, ne oynadığı hala net olmayan bir takım ve rakiplerin onca izzeti ikramına rağmen kapanan onca fark.

Ee o zaman Tudorda suçlanmasın yönetim suçlansın cümlen bile senin Tudorda hiç bir hata görmediğini ele veriyor. Kaç senedir burada Yönetim suçlanıyor, bir numaralı problemin yönetim olduğu, yaptıkları yanlış seçimler olduğu söyleniyor.

Sorumu tekrar ediyorum, sen kendi hayatında sana aynı hatalar sebebi ile zarar verilmesine kaç kere müsamaha gösterirsin?

Son düzenleme:
yav surada kendi egolarını tatmin etmeye calısan aristokrat soylunun tuzagına düşmekten ne zaman vazgececeksiniz. herife cevap verdikce amacına ulasıyor. bizene agalar herifin olmayan taraftarlık anlayısından bırakın sabah kus sütünü içsin aksam pariste kahvesni yudumlasın. kaale aldıkca trollüğe devam ediyor.

Lisede harclıgımı biriktirir ayda bir otobüs biletimi,maç biletimi alır izmir’den istanbula maça giderdim, simdi üniversitedeyim, 3 senedir yurtdısında okuyorum, hala daha paramı biriktirip 1.5-2 ayda bir ucak biletimi maç biletimi alıp maça geliyorum. Hayatta tek zevk aldıgım, tek dusundugum sey Galatasaray. Senin bunu anlamanı beklemiyorum aptallık olarak goreceksin, zaten anlayabilsen sene başından beri gerçek galatasaraylıları çıldırtıp forumun fenomeni olmak için antipatik yorumlar yapmazdın, veya en azından besiktas mac topiklerinde birol can marşları paylazmazdın

Benim tarzimi saygiyla karsilayanlara hic bir donemde satasmam olmamistir, saygi bekleyen saygi duyacak . Kimse kimseye futbolda ya da yarisma kelimesinin oldugu hic bir yerde basari garantisi veremez

Yani senin verdigin ornek uzerinden gidersek , lise harcligin veya su an biriktirdigin para sana bir mutluluk verici sonucu garanti etmiyor , bu beklenti ile izlersen cogunlukla mutsuz olursun . aptallik demem . tercih derim ,ama herkes de tercihlerinin sonucunu yasar , madden ya da manen

ee arkadaş kimi istiyorsun sen? Terim'i de istemiyorsun? Ayrıca ben genelden bahsettim. Denizli gelsin tüm medya ve taraftar istemişti. 3 ay sonra "bunak" denilerek gitti. Tudor'a da çok değil 10 ay önce övgüler dizilerek getirildi.

Bak tekrar söylüyorum bugün boşta olan en kariyerli isim Ancelotti bile gelse burada neler neler denir. Rijkaard gibi 5 sene Barça'da çalışmış adam geldi, denmedik bırakılmadı. Rijkaard kötü hoca mıydı? PL kazanmış Mancini geldi, neler neler dendi. Prandelli geldi, hakaretler edilerek gitti. Tudor'da gitsin banane. Yeter ki bu zihniyet değişsin. Her şey hoca değişim sirkülasyonunda olsaydı Gençlerbirliği şimdi tüm kupaları kapmıştı.

Rijkaard kotu hoca degildi. Cok kotu hocaydi. Barcelona disinda bir tane basarisi yok.

Mustafa Sarpa guvenerek yola cikan bir hoca kotu hocadir.

Bunun istifası yada kovulması yetmez. Dursunda beraber gitsin. Arkasında değilmiydi. Arkasından gitsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim tarzimi saygiyla karsilayanlara hic bir donemde satasmam olmamistir, saygi bekleyen saygi duyacak . Kimse kimseye futbolda ya da yarisma kelimesinin oldugu hic bir yerde basari garantisi veremez

Yani senin verdigin ornek uzerinden gidersek , lise harcligin veya su an biriktirdigin para sana bir mutluluk verici sonucu garanti etmiyor , bu beklenti ile izlersen cogunlukla mutsuz olursun . aptallik demem . tercih derim ,ama herkes de tercihlerinin sonucunu yasar , madden ya da manen

Hicbir sey mutlulugu garanti etmez hayatta, ben en azından elimden geleni yaptıgım icin mutlu oluyorum, bu bile yetiyor. Geçen sene arena 5000-6000’e oynarken bile maça geliyordum, sonuc ilgilendirmiyor beni ben her sekilde mutluyum. Benim sinirim senin gibi kendini galatasaraylı goren adamların fenomenlik ugruna yaptıgı dangalak yorumlara. Forumda pek yazan biri değilim ama sık sık okurum, giriyorum bakıyorum sene başından beri herkesle zıt taraftasın, fenerli arkadaslarım bile senin kadar delirtmiyor beni

Evet Beyler, özellikle suçu bugüne kadar Taraftarda gören Arkadaşlar.

Çok net bir soru, kendi hayatınızda aynı hatalar yüzünden size zarar veren ve size yabancı olan birine, örnek iş arkadaşı, kaç kere müsamaha gösterirsiniz?

Bu soruya tüm samimiyetiniz ile sınırı yok derseniz size bundan sonra bir sözüm yok, ama bir, bilemedin iki kere derseniz lütfen suçu başka yerde, özellikle taraftarda aramaktan vazgeçin.

Son düzenleme:
Hicbir sey mutlulugu garanti etmez hayatta, ben en azından elimden geleni yaptıgım icin mutlu oluyorum, bu bile yetiyor. Geçen sene arena 5000-6000’e oynarken bile maça geliyordum, sonuc ilgilendirmiyor beni ben her sekilde mutluyum. Benim sinirim senin gibi kendini galatasaraylı goren adamların fenomenlik ugruna yaptıgı dangalak yorumlara. Forumda pek yazan biri değilim ama sık sık okurum, giriyorum bakıyorum sene başından beri herkesle zıt taraftasın, fenerli arkadaslarım bile senin kadar delirtmiyor beni

valla benim stilim bu , talep etmeyen engelleyip okumaz , sahsi tercihinizdir . maclara ben de eksiksiz gidiyorum , cok sukur 20 senedir kombineliyiz ..

valla benim stilim bu , talep etmeyen engelleyip okumaz , sahsi tercihinizdir . maclara ben de eksiksiz gidiyorum , cok sukur 20 senedir kombineliyiz ..
Bir saniye, madem stilin bu, yani taraftar değil futbol sever olmak, o zaman taraftar olanı sorgulayıp yargılamayacaksın. Hele hele bunu taraf olduğunu ayan beyan ortaya koyan bir Platformda yapmayacaksın.

Bunu yapmak fikir ve ifade özgürlüğü değildir, taraf olduğu aşikar olan bir yerde yapıldığı için provokasyondur. Engelleyip okumassınız ile kendini aklayamazsın.

Son düzenleme:
Evet Beyler, özellikle suçu bugüne kadar Taraftarda gören Arkadaşlar.

Çok net bir soru, kendi hayatınızda aynı hatalar yüzünden size zarar veren ve size yabancı olan birine, örnek iş arkadaşı, kaç kere müsamaha gösterirsiniz?

Bu soruya tüm samimiyetiniz ile sınırı yok derseniz size bundan sonra bir sözüm yok, ama bir, bilemedin iki kere derseniz lütfen suçu başka yerde, özellikle taraftarda aramaktan vazgeçin.

Bu soruya verilecek cevap cok basit , ama guzel bir soru ... Kendim talep etti isem laf etme haddi bulmam , bastan beri karsiysam ona ragmen basima musallat olduysa kurtulmak icin her seyi yapmak isterim

hep de bu yuzden tudor u zamaninda istemis olanlar sussun ,riyakarlik yapmasin , ya da biz de istedik payimiz var deyip gunah cikarsin

ama o gun de karsi olanlar ne dese haklilar . cunku savunduklarina itibar edilmemis fakat zaman onlari hakli cikarmistir

Galatasaray bir çıkmaza girmiş bunu hocada arayanlar var hala

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt