Igor Tudor

Ulan 2tor ,püüü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gitmezse 2.yari Kayseri ve Sivas deplasmanlarina da 0 puan yazalim.

maicon'un eşi ursula instagram'da gohometudor hashtagini beğenmiş!!! buradan da anlaşılacağı üzere futbolcular tudor gitsin diye ayak yapıyor!

Tudor: Şimdi taraftar sistem falan konuşacak. Analizler yapacak. Yenildiğimiz zaman popüler şeyler.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maicon'un eşi ursula instagram'da gohometudor hashtagini beğenmiş!!! buradan da anlaşılacağı üzere futbolcular tudor gitsin diye ayak yapıyor!

e ne yapalım yani 2 tane ayrı takım igor tudorla anlaşamadı. Bu sene alınan bütün oyuncularda tudorun onayı var! Yani igorla uyum sağlayacak takımı tutturacağız diye daha ne kadar para harcayacağız? Futbolcuyu hoca kazanacak.

Anca gitsin fotoğraf çekiminde şebeklik yapsın, arkadan iki kulak falan. Hangi futbolcu takar bunu Allah aşkına.

Arif Bey en çok kızdığımız şey ve asla taviz verilmemesi gereken futbolcu sabotajı. Doğrudur. Ama futbolcular haftalardır ne yaptığını bilmiyor. Her hafta bir yerde, her hafta yanında başka biriyle oynuyor. Bakın takımın en iyilerinden en iyisi dediğimiz Maicon göze batmaya başladı. Bazı noktalarda futbolcuya hak verilmeli diye düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz kovulsun,hala nasıl kovulmadı falan diyoruz da bu adamda hiç mi gurur yok kendim istifa ediyorum demiyor. 400 ü almadan gitmem diyor galiba.

Güya "we will kill everybody" diyerek sezon basinda caka satiyordu.
Biz onlari öldürecegimize rakipler bizi teker teker öldürmeye basladi.

Palavraci capsiz.

Galatasaray yönetimi, Igor Tudor'la yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın hafta içi yapılacak toplantıdan sonra açıklanması bekleniyor. #DeMarkeÖzel

Hoca falan olmasın başımızda yeter ki şunu kovun yahu çöp kutusunda görmek istiyorum bu herifi

Galatasaray yönetimi, Igor Tudor'la yolları ayırma kararı aldı. Bu kararın hafta içi yapılacak toplantıdan sonra açıklanması bekleniyor. #DeMarkeÖzel

aha yine zamana yaydılar. yarın Dursun hocamızın yanındayız, rutin toplantımızı yapacaz der :asd22:

Geri
Üst Alt