Igor Tudor

Hadi lan Dursun ilk defa doğru birşey yap da kov şu Hırvatı.

Ondan sonra da ikinci doğru işi istifa ederek sürdürebilirsin.

sent via GSC

Hadi lan Dursun ilk defa doğru birşey yap da kov şu Hırvatı.

Ondan sonra da ikinci doğru işi istifa ederek sürdürebilirsin.

sent via GSC

Tudor'u kovması bu saatten sonra doğru bir hamle olarak görülmez aksine bol olan hata hanesine eklenir.. 5-1 Başakşehir Maçı 3-0 Bjk maçlarında vehayut daha önce ki haftalarda kovulması doğru sayılabilirdi, şimdi taraftar ve takımın durumu kovdurtacak Tudoru.. Ben buna Dursun'un doğru bir hamlesi gözüyle bakamam. Dursun Özbek bu takıma sokulmuş bir trojan virüs gibi her branşı batırdı neredeyse.

Tudor'u kovması bu saatten sonra doğru bir hamle olarak görülmez aksine bol olan hata hanesine eklenir.. 5-1 Başakşehir Maçı 3-0 Bjk maçlarında vehayut daha önce ki haftalarda kovulması doğru sayılabilirdi, şimdi taraftar ve takımın durumu kovdurtacak Tudoru.. Ben buna Dursun'un doğru bir hamlesi gözüyle bakamam. Dursun Özbek bu takıma sokulmuş bir trojan virüs gibi her branşı batırdı neredeyse.
Ben de en geç IBB maçı sonrası kovulması lazımdı diyorum zaten ama ne yapalım tuttular başımızda hainler.

sent via GSC

Yarın ki toplantının önemi yok özellikle taraftara şu hareketleri yapan bir teknik direktörü Galatasaray'dan anında gönderirler eğer ki gönderilmezse göztepe maçında ciddi tepkiler olup takımı olumsuz etkileyecektir zaten oyuncularla tudorun arası iyi değil ben şahsen yarın sürpriz beklemiyorum bal gibi de gönderecekler

Ben de en geç IBB maçı sonrası kovulması lazımdı diyorum zaten ama ne yapalım tuttular başımızda hainler.

sent via GSC

Yazık, gerçekten üzülüyorum böyle birisinin Galatasarayımın başkanı olduğuna.. Başkanlık döneminde yaptığı her iş neredeyse hatalı, bize dair pozitif bir gelişme bile olmadı Dursun Özbek döneminde, gurur da yok istifa da etmiyor şansımıza.:confused:

Son düzenleme:
Kendisini Riekerink ile kıyaslıyordum ama ayıp ediyormuşum. Bunu Prandelli ile kıyaslarım ve Prandelli'yi seçerim

Dursun bunu ko va maz. Tudor bunu kovar ama bu dursun bunu kovamaz

XPERIA X

Taraftarla dalga geçer gibi el işareti yapıp, bacak bacak üstüne atarak gevşek gevşek sırıtan bir adamla bu saatten sonra devam edileceğini sanmıyorum. Yarınki toplantı olağan ya da olağanüstü olsun hiç fark etmez bu herif elbet gidecek. Hem taraftar hem de futbolcularla arası bozulmuş bir adamı bu saatten sonra floryada tutmazlar. Tutarlarsa zaten Maicon falan döver bu herifi.

Goztepe deplasmanda en cok puan alan takimmis cantada keklik olarak gormemek gerek. Boyle giderse kayseri macinda havlu atariz bizim ‘baskan’da o zaman yollamayi secerek baskanligina tuy diker

Galatasaray teknik direktörü olarak 12 saatin kaldı. Bu utançtan kurtuluyoruz hayırlısıyla. Seni artık yağlı surat bile kurtaramaz.
Allah belanı versin senin.

Geri
Üst Alt