Igor Tudor

Daha toplantı yapacaklar da, Tudoru toplantıda masaya yatıracaklar da, ohoooo ölme eşşeğim ölme.

Ulan 9 puan önüne geçtiğimiz fb bile devreyi bizim önümüzde bitirecek, abv sizin gibi teknik direktörün de yönetimin de.

bu adamı birgün daha takımın başında tutarsa dursun denen herif hainliğini ayan beyan açıklamış gibi olacak. hiç bir gerçek galatasaray taraftarı o çakma contenin göztepe maçına çıkmasını kabul etmeyecektir ve onu doğduğuna pişman edecektir protestosuyla dursun da nasibini alacaktır elbet bu protestodan adım kadar eminim. sabır taşalı çok oldu cinnet geçirme seviyesine geldi bu taraftar artık

bu adamı birgün daha takımın başında tutarsa dursun denen herif hainliğini ayan beyan açıklamış gibi olacak. hiç bir gerçek galatasaray taraftarı o çakma contenin göztepe maçına çıkmasını kabul etmeyecektir ve onu doğduğuna pişman edecektir protestosuyla dursun da nasibini alacaktır elbet bu protestodan adım kadar eminim. sabır taşalı çok oldu cinnet geçirme seviyesine geldi bu taraftar artık

Aslında hata bizde..başaktan 5 yedikten sonra bu işi bıraktırmalıydık..Ama arada alınan her galibiyetle bir parmak bal çaldılar taraftarın ağzına .. Bu adamla olmayacak işte göztepeye 5 atsa da olmayacak ..Galatasarayın bu ligde formasının bile maç kazanacağını bilemeyen adamın fantazileriyle uğraşıp duruyoruz

Ben olsam tek cümle açıklama yaparım kovarken.
Galatasaray etiği ve ahlakına uygun olmayan hareketleri nedeni ile tek taraflı fesh edilmiştir kontratı.

İkinci satır da Can Topsakal, Ali Narman da yönetimden istifa etmiştir. En erken tarihte seçimli genel kurula gidilecektir.

3 senede zerre akıllandıysa bu Dursun şunu yapar. Yoksa dayak yiyen ilk Başkan olacak muhtemelen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında hata bizde..başaktan 5 yedikten sonra bu işi bıraktırmalıydık..Ama arada alınan her galibiyetle bir parmak bal çaldılar taraftarın ağzına .. Bu adamla olmayacak işte göztepeye 5 atsa da olmayacak ..Galatasarayın bu ligde formasının bile maç kazanacağını bilemeyen adamın fantazileriyle uğraşıp duruyoruz
haftalardır gerçek taraftar kendini yırttı bu herifi gönderin diye bas bas bağırdı en son akhisar maçında patladı taraftar ama dün dönen ultra sucukçular taraftara protesto ettiği için saldırdı. kendi adıma geçen sezonki beşiktaş maçında sildim bu adamı .galatasaray tarihinde beşiktaştan 5 puan geride olup kendi evinde çıktığı şampiyonluk maçında savunma yaptırıp,korkak oynatan başka hiç bi hoca bulamazsın. kafa yapısı, rezil mantalitesi geçen sezon belli olmuştu zaten

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt