malesef. Haddinden fazla üzerine gidildi. Yılların çöplerini yollayıp,bambaşka kadro kuruldu ama bütçe yüzünden daha tamamlanmamıştı kadro. Östersunds maçı sonrası hakaretlere rağmen 1 saat soru cevapladı ve söylediklerinin çoğunu yaptı. Bunca hakaret ve küfüre rağmen 1 puan geride ve fikstür avantajlı bir takım bıraktı. 3-4 transferle bu takım taş gibi olur.
Vasıfsız yönetim bu sonun en büyük nedenidir. Aziz Yıldırım gibi çıkıp Mayıs'taki seçime kadar hocamız Tudor'dur. Başarısız olursak da beraber oluruz deseydi bu noktaya gelinmezdi.
Neyse umarım daha iyi yerlerde görürüz kendisini.
Simdi onur , tudor olayini veya tudor un sahsen olmasa da bu teknik direktor kiyimini ben de elestirdim ama sen de az abarttin
yani tudor hakikaten cok abartili derecede kayip yasadi ve oyuncularla problemleri de cabasi
belki tek fizik kondusyon acisindan elestirilemez ama gecen sene halen sansimiz varken bjk ve basaksehir maclarini , fb macini hatirlayin
eger sezon basi gelmis olsaydi bence de erkendi ama tam neredeyse 1 sezon gecirdi , yarim yarim da olsa
ve bu sene de herkese yenildi , ben ona ragmen son bir kirmizi cizgi cizdim , madem guclu takimlara gucun yetmiyor , ulkede sampiyonluk kucuk maclardan gecer , o zaman kucuklerden hic istisnasiz 3-3-3-3 alacaksin
ama dun onu da alamadi , artik sifiri tuketti o yuzden , daha da arkasinda durulamazdi
ayrica vurguladigin ostersund maci da var , su an o gruplara kalinabilseydi yine kredisi olurdu , zorlasa turkiye kupasindan da elenecektik belki de , ilk mac uzun sure 3-1 gitti falan filan