Igor Tudor

Cok gereksiz islerle ugrasiyorsunuz.

Tudor'a sövüyorlar diye konuya giriyorum karsilastigim seye bak. Yapmayin etmeyin yahu.

Tudor'a küfür edip gecin.
Başardık can rengim

f0ec4b2cb8e4fecabb0b6e5c0974e3ed.jpg

Defol git köyünde 3-1-4-2 oynat allahın sığırı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanitlamam gereken hic bir sey yok, neden ceza aldigini o gün o mesaji gören herkes biliyor zaten.
Ben söyleyecegimi söyledim, bana utanmadan, karakterden bahsedecek en son kisi sensin bu dünyada.

Ispatlayamadigin seyler icin bir daha iftira attigini görecek olursam yazdiklarin iftira olarak kalmaz bizzat senin üstünde denerim

Allah sana sinsi iki yüzlü yalanci ve tükürdügünü yalayan bir karakter vermis zaten,hadi simdi numarami iste küfür icin ararsin daha önce yaptigin is zaten

Veya forumu 1 saatligine birakabilirsin,yaptin daha önce .

Ispatlayamadigin seyler icin bir daha iftira attigini görecek olursam yazdiklarin iftira olarak kalmaz bizzat senin üstünde denerim

Allah sana sinsi iki yüzlü yalanci ve tükürdügünü yalayan bir karakter vermis zaten,hadi simdi numarami iste küfür icin ararsin daha önce yaptigin is zaten

Veya forumu 1 saatligine birakabilirsin,yaptin daha önce .
Duracagin yeri, haddini bil.
Daha özelden derdin nedir dedigim halde bana cevap veremeyen Adam gelmis beni burada tehdit ediyor, haddini bil, duracagin yeri bil.
Bu nedir yahu, bu forumun belkide en terbiyesiz üyesi gelmis bana karakterden, utanmadan bahsediyor, yetmiyor ceza yedigi halti kanitlayamazsan diye tehditler savuruyor.

Duracagin yeri, haddini bil.
Daha özelden derdin nedir dedigim halde bana cevap veremeyen Adam gelmis beni burada tehdit ediyor, haddini bil, duracagin yeri bil.
Bu nedir yahu, bu forumun belkide en terbiyesiz üyesi gelmis bana karakterden, utanmadan bahsediyor, yetmiyor ceza yedigi halti kanitlayamazsan diye tehditler savuruyor.

Hadi lan ordan sinsi

Forumu msn gibi kullanan bütün tartismalarda yer alan üyelerin üstüne oynayan (Sarper,aydin) sinsi ve iki yüzlü bir sahis mi bana haddimi bildirecek

Iftira attin ispatlayamadin,üzerinde denememi istiyorsun biliyorum

Hadi lan ordan sinsi

Forumu msn gibi kullanan bütün tartismalarda yer alan üyelerin üstüne oynayan (Sarper,aydin) sinsi ve iki yüzlü bir sahis mi bana haddimi bildirecek

Iftira attin ispatlayamadin,üzerinde denememi istiyorsun biliyorum
Allahtan baska kimseden korkum yok, elinden geleni ardina koyma.

bu hırboğlu hırdavat için boşa inat ederek kaosa sürüklediniz koca kulübü, değdi mi

Ben aşırı yazım hatası yapıyorum, bunun bir sebebi genelde yazdığımı kontrol etmeden yollamam, 2-3 kez editleyerek düzeltirim. Diğer sebebi de akademik çalışmaları hep ingilizce üzerinden yürüttüm ve kitapları da %90 ingilizce okurum. Bu sebeple Türkçe yazı dilim gelişemedi, hatta arada sırada Türkçe kelime aklıma gelmez araya sık sık ingilizce kelimeler serpiştirmek sakil duracağından şey kelimesini sık kullanırım.

Ama tabi bütün bunlar senin için bir şey ifade etmiyor sevgili Kenan. Çünkü bu açığımı kullanacak derecede Türkçe bilmiyorsun ho ho ho.

Akademisyen olduğunu bilmiyordum abi okul, alan nedir?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başlığın Igor Kondisyon | Tudoryoner şeklinde revize edilmesinin bereketli olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt