- 26 Eylül 2012
- 121.867
- 72.337
- 5.068
ise git can
Gitcem birazdan aga. 16:45 de evden cikacagim.
Edit: Sizin oraya göre 18:45 oluyor pardon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ise git can
Başardık can rengimCok gereksiz islerle ugrasiyorsunuz.
Tudor'a sövüyorlar diye konuya giriyorum karsilastigim seye bak. Yapmayin etmeyin yahu.
Tudor'a küfür edip gecin.
Başardık can rengim
![]()
Can duygularını alalımGün bizim günümüz zafer bizim zaferimiz kanka.
Cok bekledik bunu.
OSMde borcunu ödeBaşardık can rengim
![]()
Kanitlamam gereken hic bir sey yok, neden ceza aldigini o gün o mesaji gören herkes biliyor zaten.
Ben söyleyecegimi söyledim, bana utanmadan, karakterden bahsedecek en son kisi sensin bu dünyada.
Duracagin yeri, haddini bil.Ispatlayamadigin seyler icin bir daha iftira attigini görecek olursam yazdiklarin iftira olarak kalmaz bizzat senin üstünde denerim
Allah sana sinsi iki yüzlü yalanci ve tükürdügünü yalayan bir karakter vermis zaten,hadi simdi numarami iste küfür icin ararsin daha önce yaptigin is zaten
Veya forumu 1 saatligine birakabilirsin,yaptin daha önce .
Duracagin yeri, haddini bil.
Daha özelden derdin nedir dedigim halde bana cevap veremeyen Adam gelmis beni burada tehdit ediyor, haddini bil, duracagin yeri bil.
Bu nedir yahu, bu forumun belkide en terbiyesiz üyesi gelmis bana karakterden, utanmadan bahsediyor, yetmiyor ceza yedigi halti kanitlayamazsan diye tehditler savuruyor.
Allahtan baska kimseden korkum yok, elinden geleni ardina koyma.Hadi lan ordan sinsi
Forumu msn gibi kullanan bütün tartismalarda yer alan üyelerin üstüne oynayan (Sarper,aydin) sinsi ve iki yüzlü bir sahis mi bana haddimi bildirecek
Iftira attin ispatlayamadin,üzerinde denememi istiyorsun biliyorum
Benim de sizinle aynı görüşleri paylaştığımı biliyorsunuz.Gün bizim günümüz zafer bizim zaferimiz kanka.
Cok bekledik bunu.
Ben aşırı yazım hatası yapıyorum, bunun bir sebebi genelde yazdığımı kontrol etmeden yollamam, 2-3 kez editleyerek düzeltirim. Diğer sebebi de akademik çalışmaları hep ingilizce üzerinden yürüttüm ve kitapları da %90 ingilizce okurum. Bu sebeple Türkçe yazı dilim gelişemedi, hatta arada sırada Türkçe kelime aklıma gelmez araya sık sık ingilizce kelimeler serpiştirmek sakil duracağından şey kelimesini sık kullanırım.
Ama tabi bütün bunlar senin için bir şey ifade etmiyor sevgili Kenan. Çünkü bu açığımı kullanacak derecede Türkçe bilmiyorsun ho ho ho.
Bıraktım, alan uluslararası ilişkiler ve siyaset bilimiydi.Akademisyen olduğunu bilmiyordum abi okul, alan nedir?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
:asd22::asd22::asd22:Allah belani versin!!!!!