Igor Tudor

Potansiyelli ve akıllı bir hoca olduğunu düşünmüyorum. Bu kafayla giderse iyi bir hoca olamaz.

Bu adamın hakkını forumun %80'i verene kadar savunmaya devam edeceğim. İsteyen istediğini desin.

Hocalığın ilk görevi olan insan ilişkilerinde berbat biri iyi hoca olma ihtimali yok insan ilişkilerini 40 yaşından sonra öğrenecek değil ya hele kibiri , egosu , kendini beğenmişliği aman aman Allaha şükürler olsun ki kurtulduk bu heriften

Hocalığın ilk görevi olan insan ilişkilerinde berbat biri iyi hoca olma ihtimali yok insan ilişkilerini 40 yaşından sonra öğrenecek değil ya hele kibiri , egosu , kendini beğenmişliği aman aman Allaha şükürler olsun ki kurtulduk bu heriften
evet bu konuda haklısın

Fernando cikip Koray ya da tolgayi alirdi ofansife karsi bozuntu herif.

Zihinsel olarak enkaz bir takım bıraktı.Terim gibi bir motivator olmasa bugünkü maçta da çok büyük ihtimalle puan kaybı olurdu 0-1'den sonra.Şu galibiyet o kadar önemli ki.Hocanın beyin yıkaması için önünde gayet iyi bir zaman var.Tudor virüsünün beyinlerden silinmesi zor olmayacak o yüzden.1 ay sonra kimse Tudor belasını hatırlamaz bile

Bu adamın hakkını forumun %80'i verene kadar savunmaya devam edeceğim. İsteyen istediğini desin.

Medyanın takındığı tavırları eleştirmen konusunda çok haklısın. Ben de arkandayım. Ancak hocam Tudor çok kaşındı. Koca Galatasaray şampiyonluğa oynayan takım deneysel olamaz. Oturttuğu sistemi eliyle bozdu; buna karşılık gelen eleştiriler sonrası kontrolünü kaybetti inatlaştı sonunu getirdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fernando cikip Koray ya da tolgayi alirdi ofansife karsi bozuntu herif.

al işte ondan sonra neden savundu diyorsunuz.. Bu adama defansif demek saçmalıktan öte. Ligin en çok gol atan takımı neye göre ofansife karşı oluyor? Adam 3'lüyü bile daha fazla ofansif oynatmak için yapıyordu. Kötü hoca de başka şey de ama defansif deme.

Ayrıca o hamleyi ne zaman yaptı söyler misin? Yok.

Medyanın takındığı tavırları eleştirmen konusunda çok haklısın. Ben de arkandayım. Ancak hocam Tudor çok kaşındı. Koca Galatasaray şampiyonluğa oynayan takım deneysel olamaz. Oturttuğu sistemi eliyle bozdu; buna karşılık gelen eleştiriler sonrası kontrolünü kaybetti inatlaştı sonunu getirdi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

evet tecrübesizlikten gitti zaten. Gitmesi gerektiğini Bjk maçı sonrası dedim çünkü artık kafa olarak bitmiş durumdaydı. Ancak fizik olarak,kadro olarak taş gibi takım bıraktı. Hala adama laf atmalar var.

Biraz daha bu konularda tecrübe kazanırsa çok daha iyi yerlere gelecektir.

Neyse ki kendisinden kurtulduk. Bu badici hakkında daha fazla konuşmanın anlamı yok.

Geri
Üst Alt