Igor Tudor

Sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak say bak saaay bak 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 hadi eyvallah

Cadının ölüsünü rahat bırakın artık

evet tecrübesizlikten gitti zaten. Gitmesi gerektiğini Bjk maçı sonrası dedim çünkü artık kafa olarak bitmiş durumdaydı. Ancak fizik olarak,kadro olarak taş gibi takım bıraktı. Hala adama laf atmalar var.

Biraz daha bu konularda tecrübe kazanırsa çok daha iyi yerlere gelecektir.

Katılıyorum. Kadro ve kondisyon konusunda çok iyi işler bıraktı. Meyvesini yiyeceğiz. Oyun okuma konusunda taktiksel anlamda kötü.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ elimde 5 parmak sol elimde 5 parmak say bak saaay bak 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 hadi eyvallah

baktım 3 kere almış ve hepsi 3-5 dakika, maç artık bittikten sonra. Ne var bunda?? Eleştirmek için eleştirmeyin. Adamın bir sürü hatası var onları söyleyin söyleyeceksiniz, böyle saçma eleştirilere gerek yok.

2 haftadır oyundan çıkıyordun ?
Maicon Roque: Geçmişte kaldı. Konuşmaya gerek duymuyorum. Bugün baştan başladık.

aldigi oyuncular bile nefret etmis heriften

eski hocasina kufur etmek 1 galatasarayliya yakismaz

1 ergene yakisir lakin
sükrücüm bunun hocalıkla alakası yokta bu durum sasirtıcı..

denizliler prandelliler manciniler geldi gitti takımı enkaz halinde bıraktılar ama bu kadar ofke almadılar bazı sahislardan

ACABA Diyorum bak acaba.. bunun bı kuyruk acısı ıle ılgısı varmıdır senın goruslerını dınlemek ısterım

2 haftadır oyundan çıkıyordun ?
Maicon Roque: Geçmişte kaldı. Konuşmaya gerek duymuyorum. Bugün baştan başladık.

aldigi oyuncular bile nefret etmis heriften

demin dediğinden vazgeçtin heralde. Terim'i sevmeyen de bir sürü oyuncu var. Guardiola,Mourinho.. her hocayı çok seven ve sevmeyen vardır. Zlatan gibi adam Pep'e "adam değil" diyor o zaman Pep kötü hoca.

sükrücüm bunun hocalıkla alakası yokta bu durum sasirtıcı..

denizliler prandelliler manciniler geldi gitti takımı enkaz halinde bıraktılar ama bu kadar ofke almadılar bazı sahislardan

ACABA Diyorum bak acaba.. bunun bı kuyruk acısı ıle ılgısı varmıdır senın goruslerını dınlemek ısterım

oyuncuyken m. gladbacha kafa golü atmis olabilir

Moderatör tarafında düzenlendi:
demin dediğinden vazgeçtin heralde. Terim'i sevmeyen de bir sürü oyuncu var. Guardiola,Mourinho.. her hocayı çok seven ve sevmeyen vardır. Zlatan gibi adam Pep'e "adam değil" diyor o zaman Pep kötü hoca.

neticede cikarmis iste. Terim ofansif oyuncu aldi yerine.

neticede cikarmis iste. Terim ofansif oyuncu aldi yerine.

offf boş işler kovalıyorsunuz vallahi. Terim'de yeri geldiğinde defansif oyuncu alıyor. Örnek mi? Süper Finalin son maçında Baros yerine Gökhan Zan girmişti. Daha aklıma gelse çok sayarım.

Gerektiğinde yine forvet çıkarıp stoper alabilir. Bu korkaklık mı olacak? Hayır.

offf boş işler kovalıyorsunuz vallahi. Terim'de yeri geldiğinde defansif oyuncu alıyor. Örnek mi? Süper Finalin son maçında Baros yerine Gökhan Zan girmişti. Daha aklıma gelse çok sayarım.

Gerektiğinde yine forvet çıkarıp stoper alabilir. Bu korkaklık mı olacak? Hayır.

Tudor bu takima ne katti? Hic birsey, Takim Tudora ne katti? Hersey. Tudorun tek yapmasi gereken sey oyunculari dogru yerlerinde oynatmakti. Herif o nu bile beceremedi, üstüne kendisini bi bok sanip takimla oynamaya calisti. En gec östersund macindan sonra tekmeyi basmamiz gerekiyordu bu herife

Geri
Üst Alt