Igor Tudor

Bu benim görüşüm. Ben hatasız demedim zaten hiç bir zaman. Sadece iki takımın planını söyledim. Lütfen biraz objektif bakalım. Aykut'un bile bir sürü hatasını sayarız burada. Hatasız hoca olamaz. Ancak takımların genel planları tam olarak buydu.

Ayrıca defansif oynadığımız tek maç Beşiktaş maçıydı. Başakşehir maçında çift forvet oynadık ve adamların her şutu gol oldu. Garip bir maçtı. Geçmişi konuşmayı bırakalım artık çünkü aynı şeyleri söylemekten bıktım. Sadece konusu geçtiğinden söylüyorum bunları.

Ben taraftar olarak bizim planımızı seviyordum ama sen Aykut'un planını seviyor olabilrsin, bu görüştür sonuçta. Haa bakarsan hem puan olarak, hem oyun zevki olarak çok daha öndeyiz. Bu da dediğim gibi seyirci rakamlarından anlaşılıyor.

Gerets'de böyle oynatıyordu takımı. Fener'den 4 yediği ve varlık gösteremediğimiz maç vardı mesela...

Aynen mesela bu çok doğru bir done.O dönemde de majör rakibimize kaybetmiştik 2 maçta da.Herkes isme bakıyor da o dönemki Bjk ile şimdiki Bjk bir değil ki.

Aynen mesela bu çok doğru bir done.O dönemde de majör rakibimize kaybetmiştik 2 maçta da.Herkes isme bakıyor da o dönemki Bjk ile şimdiki Bjk bir değil ki.

ya başakşehir maçında adamlar 5 atak yaptı hepsi gol oldu. Maçın başında Gomis'in normalde gol yapması gereken pozisyon vardı mesela. 30 maçta 1 kere olur öyle maç. Bjk maçı desen ilk yarı bizim 2 tane net pozisyonumuz vardı, onların da sadece maçın ilk anında basit hatadan pozisyonu vardı. Muslera saçma bir hata ile maçı başka noktaya götürdü.

Geçmişi konuşmaktan nefret ediyorum ama zorlar konuşturuyorlar. Aykut bize gelse 2.maçta "bu ne biçim futbol" diye kafayı yerler.

Bizim bu sene bir tane zevk almadığımız maç olmadı. Riekerink döneminde 700 pas yaptığımız ama pozisyon bulamadığımız maçlar vardı mesela. Ben bu futbolu sevmiyorum. Direkt futbolu seviyorum. Berabere kalmaktansa yenilelim ama böyle oynayalım. Bu yüzden Tudor'u sevmiştim zaten. Benim kafadandı adam.

ya başakşehir maçında adamlar 5 atak yaptı hepsi gol oldu. Maçın başında Gomis'in normalde gol yapması gereken pozisyon vardı mesela. 30 maçta 1 kere olur öyle maç. Bjk maçı desen ilk yarı bizim 2 tane net pozisyonumuz vardı, onların da sadece maçın ilk anında basit hatadan pozisyonu vardı. Muslera saçma bir hata ile maçı başka noktaya götürdü.

Geçmişi konuşmaktan nefret ediyorum ama zorlar konuşturuyorlar. Aykut bize gelse 2.maçta "bu ne biçim futbol" diye kafayı yerler.

Bizim bu sene bir tane zevk almadığımız maç olmadı. Riekerink döneminde 700 pas yaptığımız ama pozisyon bulamadığımız maçlar vardı mesela. Ben bu futbolu sevmiyorum. Direkt futbolu seviyorum. Berabere kalmaktansa yenilelim ama böyle oynayalım. Bu yüzden Tudor'u sevmiştim zaten. Benim kafadandı adam.

Lol

Sen Aykut ifadesini tamamen yanlış algılıyorsun. Bugün bize getirmeye çalışsalar ağzıma ne geliyor ise söylerim. Bu yüzden tekrar ediyorum Aykut kötü bir hoca ama Tudor hoca falan değil benim için.

Sen olaya Başakşehir tarafından bakıyorsun, beş kere geldiklerini falan yazıyorsun. Benim derdim bu değil, benim derdim bu maçlarda ortaya konan oyun mentalitesi ve bu adamın yaptığı saçma sapan işler. Sadece Başakşehir maçı değil, Beşiktaş, Fener ve Trabzon maçları. Hepsinde işleyen takım ile saçma sapan oynamalar ve sahaya kazanmak için değil, kaybetmemek için çıkmak. Misal bu kaybetmemek için çıkmayı Beşiktaş gibi bir deplasmanda anlarım ama yine Tudor yüzünden olduğu gibi Anadolu takımı gibi değil. Devamlı bir hataya takılıyorsunuz, bir oyuncunun yaptığı hataya. Ama neden ise takımın o gol sonrası bile hiç bir reaksiyon göstermemesi ile ilgilenmiyorsunuz. Başımızda bunu sağlayacak bir teknik direktör yok idi, bu yüzden takım yediği gol sonrası bile hiç bir reaksiyon gösteremedi, aksine dağıldı gitti.

Zevk almadığım maçlar ise sadece bu maçlar değildi. Konya maçı, Gençlerbirliği ilk yarı ve o maç ilk yarı 2-0 olmasa ikinci yarı olacakları düşünemiyorum. Daha doğrusu aşağı yukarı sekizinci haftadan sonra oynadığımız hemen hemen tüm maçlarda iyi değildik. Bu durum bende ilk sekiz haftanın bu adamın eseri olmadığını, daha çok rakiplerin hazır olamaması yüzünden öyle geliştiği düşüncesini güçlendiriyor.

Geçen hafta oynadığımız ve kaybettiğimiz maç. O maç işte kötü oynadığın maç ve o kötü oyuna rağmen nerede ise dönme noktasına gelen maç. Oysa Tudor yönetiminde zorluk derecesi yüksek maçlarda, maçlar değil dönme noktasına gelme, maçların hiç bir anında kazanma ihtimalimiz yok idi. Buna Tudor ile çıktığımız son deplasman maçı olan Malatya maçı dahil. Benim görüş açım işte tam da bu nokta ve bu nokta özelinde Tudor defalarca batırdı.

Son düzenleme:
Tell me my friend HA

Deyişlerini özledim Adam gibi Adam :(

"Siz Türklerin, futbola bakış açınız bu" gibi son derece normal bir söz söyledi diye adamın afedersiniz medya adamın ... koydu ama çakma filozof "İşte Türkiye bu" diyor kimseden çıt yok.

Östersunds maçı sonrası en ufak terbiyesizlik yapmadan 1 saat soru cevapladı ama Aykut soru almadan kaçtı, kimse hesap sormadı..

Alanya maçı sonrası 13 haftadır lider olan takımın hocası olmasına rağmen yerden yere vuruldu ve en ufak terbiyesizlik yapmadan isyan etti, yine eleştiri aldı.

Takımı ve büyük ihtimal kendisi aylarca para almamasına rağmen gittikten sonra bile bir kere bu konuyu gündeme getirmedi.

Başka sözüm yok. Sana yapılan haksızları her geçen daha iyi görüyorum hocam.. Bu ülkeye göre fazla adamdın.

Up'lamayın şu Hırvat hıyarının konusunu yahu. Sinirlerim tepeme çıkıyor.

sent via GSC

Aykutu sahlandiran, maca saatler kala dizilis degistiren, ali sami yende fenere can suyu olan bay tedbir bay korkak

Geri
Üst Alt