Igor Tudor

Bu suni teknik direktör yüzünden 8 puanlık fark eridi.Allah'ın gömlek markası isimli teknik traktörü.

Hmm demek önemli bir derbiye çıkacağız, ne yapsam acaba? Bence takımın en formda iki oyuncusundan birini keseyim de yenersek bir şey biliyorum sansınlar. :red:

Seni ailene müjdeleyen ebeni öpsünler hain

Aklima geldi sinirledim renkdash uplayarak tepkimi gostermek istedim

18013459_1255176254551136_3665837995400888320_n.jpg

Duygularını kenara bırakacak biri varsa söylesin lütfen; Bu adam gittiğinden beri takımda ne değişti?

-İç saha galibiyetleri aynen devam.
-Deplasmanda mağlubiyetler aynen devam.
-Oyun olarak büyük bir fark yok.

Diyeceksiniz ki Fernando ve Ndiaye yoktu. Ben de derim ki; Nagatomo ve Feghouli yoktu Tudor'da.

Hakem derseniz; Fb ve Ts maçlarında inanılmaz bariz hatalar yapıldı, öyle %50-50 pozisyonlar da değil.. Üstelik üzerinde en ufak bir taraftar,medya baskısı da yok.

Ama sorsan biri imparator, bir stajer işte.. Ne diyelim şampiyonluğu ve bana göre geleceğimizi çaldınız. İnanın şu an en çok üzülen benim ama dert yanmak istedim.

Duygularını kenara bırakacak biri varsa söylesin lütfen; Bu adam gittiğinden beri takımda ne değişti?

-İç saha galibiyetleri aynen devam.
-Deplasmanda mağlubiyetler aynen devam.
-Oyun olarak büyük bir fark yok.

Diyeceksiniz ki Fernando ve Ndiaye yoktu. Ben de derim ki; Nagatomo ve Feghouli yoktu Tudor'da.

Hakem derseniz; Fb ve Ts maçlarında inanılmaz bariz hatalar yapıldı, öyle %50-50 pozisyonlar da değil.. Üstelik üzerinde en ufak bir taraftar,medya baskısı da yok.

Ama sorsan biri imparator, bir stajer işte.. Ne diyelim şampiyonluğu ve bana göre geleceğimizi çaldınız. İnanın şu an en çok üzülen benim ama dert yanmak istedim.

Ee değişen bir şey yok ise neden arkasından ağlayalım?

Geri
Üst Alt