- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Kötü insan başarısız olmaya devam ediyor harika
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevilla'nin sag beki, Sao Paulo'nun kaptani, Man City'nin orta sahasini, Fransa liginde 20 gol atan forveti, yillardir Valencia'da banko oynayan kanat oyuncusunu, yani transfer doneminde toplam 40m gibi bir parayi transferler icin kullanirsan "basarili" olabilmek icin Tudor olmana gerek yok. Ver 40 milyonu bana, bende kendini kanitlamis oyuncular aliyim, icerde anadolu takimlarini tokatlayim ama buyuk maclarda geri adim atiyim, 3lu savunmayla oynayim beraberlik yeter bana dusuncesiyle sahaya cikiyim, nasil olur?
Yanlis anlama Tudor'u bende severim ve gelmesini istemistim tarzini begendigim icin, son 5 yilda kimsenin yapamadigi temizligi yapti hakkini yemeyelim ama malesef buyuk takim calistirmak icin dogru dusunceye sahip degil. Ben sampiyon olmak icin anadolu takimlarini yeneyim, buyuk maclarda yenilsem de olur dusuncesi Turkiye gibi bir ulkede kabul edilemez. Ha Italya'da olur, orda Juve, Milan, Inter, Napoli, Roma, Lazio var ama bizim ligde olmaz.
Kimse hikaye anlatmasin buyuk maclarda bok gibi oynatti. Basaksehir macindan sonra Belhanda fransada bir spor programina konuk oldugunda fazla uzerinde calisilmayan bir oyun anlayisi ile sahaya ciktiklarini soylemisti, yeterli mi? Her mac 4lu savunmayla oynarken fener derbisi gelince 3luye dondu. Yeterli mi?
Buyuk maclarda isik vermedi Onur, buyuk maclarda korkak oynatti. Hamza bile derbilerde bu kadar kotu oynatmiyordu. Hatta hayatimda ilk kez bir derbi macini 90 dk sessiz sakin izledim sayesinde, o da besiktas derbisi. Ilk kez bir macta ezildigimizi gordum. Sampiyonlar liginde her mac 4 yemistik ve mac sonrasi sozun bittigi yerdesin diyorlar ya, aynisini besiktas derbisinde yasatti.
Yanlis anlama bende yeni bir teknik direktor ile yeni bir duzen kurulmasini isterim ama su an dogru zaman degil. Tudor ile denedik, olmadi. Fatih hoca ile bir 10 yil daha devam etmeliyiz, sonrasinda da Allah buyuk.
Korkak oynattığı maç hangisi ya? Fener maçında net penaltı verilmedi, 25 dakika 10 kişi oynadık, buna rağmen ikinci yarı pozisyon bile vermeden bitirdik. Başak maçına korkak dediğin adam çift forvet çıkıp yanlış yaptı. Bjk maçında dengede giden maçta basit bir hata ile geri düştük ve farka gitti.
Geçen hafta Negredo o basit hatadan faydalanıp golü atsa maçı çevirebilir miydik? Zor. Üstelik deplasmandaydık o maçta.
Geçen sene ise Bjk maçının hakimi bizken frikikte baraja çarpan top girdi ve kaybettik. Golden sonra bir çok pozisyonumuz da vardı. Fener maçında maçın hakimi bizdik ama son dakika yenen golle kaybettik. Yani korkak falan oynattığı maç hatırlamıyorum.
Eeee yani? Sneijder kötü oyuncu dedim ben hiçbir zaman? 2 senedir ister kabul et-ister etme rezil oynadı ve şimdi de Nice gibi takımda bile oynayamayıp Katar'a gitti.
Tudor küme düşmemeye oynuyorsa kendide Bülent Uygun'la beraber Katar'da elle yemek yiyor işte.
Bu adamla akrabalığın falan mı var? Babası olsa bu kadar savunmaya üşenir insan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Korkak oynattığı maç hangisi ya? Fener maçında net penaltı verilmedi, 25 dakika 10 kişi oynadık, buna rağmen ikinci yarı pozisyon bile vermeden bitirdik. Başak maçına korkak dediğin adam çift forvet çıkıp yanlış yaptı. Bjk maçında dengede giden maçta basit bir hata ile geri düştük ve farka gitti.
Geçen hafta Negredo o basit hatadan faydalanıp golü atsa maçı çevirebilir miydik? Zor. Üstelik deplasmandaydık o maçta.
Geçen sene ise Bjk maçının hakimi bizken frikikte baraja çarpan top girdi ve kaybettik. Golden sonra bir çok pozisyonumuz da vardı. Fener maçında maçın hakimi bizdik ama son dakika yenen golle kaybettik. Yani korkak falan oynattığı maç hatırlamıyorum.
Ben buyuk takim calistirmasi icin dogru mentaliteye sahip oldugunu dusunmuyorum, bu kadar.
Eeee tamam işte bunu söyle bitsin. Olmayan şeyleri neden söylüyorsun ki? Adama olmayan yerden vurursan lafımı yersin işte. Düzgünce sevmiyorum dersin,bende ağzımı açmam.
Yukarida yazdiklarimi okumadin galiba. Kafana gore salliyorsun. Once bir ne yazdigimi ve ne demek istedigimi anla, sonra tekrar alinti yap guzel kardesim. Ayni seyleri tekrarlattirma.
Bencede korkak oynatmadı.Sevilla'nin sag beki, Sao Paulo'nun kaptani, Man City'nin orta sahasini, Fransa liginde 20 gol atan forveti, yillardir Valencia'da banko oynayan kanat oyuncusunu, yani transfer doneminde toplam 40m gibi bir parayi transferler icin kullanirsan "basarili" olabilmek icin Tudor olmana gerek yok. Ver 40 milyonu bana, bende kendini kanitlamis oyuncular aliyim, icerde anadolu takimlarini tokatlayim ama buyuk maclarda geri adim atiyim, 3lu savunmayla oynayim beraberlik yeter bana dusuncesiyle sahaya cikiyim, nasil olur?
Yanlis anlama Tudor'u bende severim ve gelmesini istemistim tarzini begendigim icin, son 5 yilda kimsenin yapamadigi temizligi yapti hakkini yemeyelim ama malesef buyuk takim calistirmak icin dogru dusunceye sahip degil. Ben sampiyon olmak icin anadolu takimlarini yeneyim, buyuk maclarda yenilsem de olur dusuncesi Turkiye gibi bir ulkede kabul edilemez. Ha Italya'da olur, orda Juve, Milan, Inter, Napoli, Roma, Lazio var ama bizim ligde olmaz.
Kimse hikaye anlatmasin buyuk maclarda bok gibi oynatti. Basaksehir macindan sonra Belhanda fransada bir spor programina konuk oldugunda fazla uzerinde calisilmayan bir oyun anlayisi ile sahaya ciktiklarini soylemisti, yeterli mi? Her mac 4lu savunmayla oynarken fener derbisi gelince 3luye dondu. Yeterli mi?
Buyuk maclarda isik vermedi Onur, buyuk maclarda korkak oynatti. Hamza bile derbilerde bu kadar kotu oynatmiyordu. Hatta hayatimda ilk kez bir derbi macini 90 dk sessiz sakin izledim sayesinde, o da besiktas derbisi. Ilk kez bir macta ezildigimizi gordum. Sampiyonlar liginde her mac 4 yemistik ve mac sonrasi sozun bittigi yerdesin diyorlar ya, aynisini besiktas derbisinde yasatti.
Yanlis anlama bende yeni bir teknik direktor ile yeni bir duzen kurulmasini isterim ama su an dogru zaman degil. Tudor ile denedik, olmadi. Fatih hoca ile bir 10 yil daha devam etmeliyiz, sonrasinda da Allah buyuk.
Bu adamla akrabalığın falan mı var? Babası olsa bu kadar savunmaya üşenir insan.
eleştirenin nasıl kan davası yoksa benimde akrabalığım yok. Burası da serbestçe tartışılan forum olduğuna göre kimse keyfimin kahyası değil.
ne alaka? Adam geleli 2 hafta bile olmamış. Takımı 11 maç üst üste yenilmiş.. Burada yazılanları görünce ben mi saçmalıyorum, o yazanlar mı?
Takımı bu sene kümede tutsun, seneye görelim diyorum. Yanlış mı yani?
Bencede korkak oynatmadı.
Ama takımın ezilmesine müsaade etti bazı maçlarda ki bjk a yenildiğimiz maç tarihe geçer teslim olma konusunda.
Hattalı gol yedik diye takım bu kadar teslim olmaz.
Fark yediler ama asla ezilmediklerini düşünüyorum.Bencede korkak oynatmadı.
Ama takımın ezilmesine müsaade etti bazı maçlarda ki bjk a yenildiğimiz maç tarihe geçer teslim olma konusunda.
Hattalı gol yedik diye takım bu kadar teslim olmaz.
Koskoca Fatih Terim'de Fener'den Samiyen'de 4, Kadıköy'de 6 yemişliği var. Gerets ile şampiyon olduğumuz sene Fener'den ezilerek 4 yemiştik. Bunlar kötü hoca veya korkak falan mı oluyor.
Bunu anlatamıyorum işte. Varsa yoksa derbilerde rezildi,derbilerde rezildi..
Ne yaptığın umrumda değil, sadece bu kadar sahiplenmen garip geliyor, hepsi bu.
Sevilla'nin sag beki, Sao Paulo'nun kaptani, Man City'nin orta sahasini, Fransa liginde 20 gol atan forveti, yillardir Valencia'da banko oynayan kanat oyuncusunu, yani transfer doneminde toplam 40m gibi bir parayi transferler icin kullanirsan "basarili" olabilmek icin Tudor olmana gerek yok. Ver 40 milyonu bana, bende kendini kanitlamis oyuncular aliyim, icerde anadolu takimlarini tokatlayim ama buyuk maclarda geri adim atiyim, 3lu savunmayla oynayim beraberlik yeter bana dusuncesiyle sahaya cikiyim, nasil olur?
Fark yediler ama asla ezilmediklerini düşünüyorum.
Hele şu meşhur 6-0 yokmu... Biz daha üstündük oyun olarak hatta ama heriflerin her atağında golü buldu yahu.