Igor Tudor

Sevilla'nin sag beki, Sao Paulo'nun kaptani, Man City'nin orta sahasini, Fransa liginde 20 gol atan forveti, yillardir Valencia'da banko oynayan kanat oyuncusunu, yani transfer doneminde toplam 40m gibi bir parayi transferler icin kullanirsan "basarili" olabilmek icin Tudor olmana gerek yok. Ver 40 milyonu bana, bende kendini kanitlamis oyuncular aliyim, icerde anadolu takimlarini tokatlayim ama buyuk maclarda geri adim atiyim, 3lu savunmayla oynayim beraberlik yeter bana dusuncesiyle sahaya cikiyim, nasil olur?

Yanlis anlama Tudor'u bende severim ve gelmesini istemistim tarzini begendigim icin, son 5 yilda kimsenin yapamadigi temizligi yapti hakkini yemeyelim ama malesef buyuk takim calistirmak icin dogru dusunceye sahip degil. Ben sampiyon olmak icin anadolu takimlarini yeneyim, buyuk maclarda yenilsem de olur dusuncesi Turkiye gibi bir ulkede kabul edilemez. Ha Italya'da olur, orda Juve, Milan, Inter, Napoli, Roma, Lazio var ama bizim ligde olmaz.

Kimse hikaye anlatmasin buyuk maclarda bok gibi oynatti. Basaksehir macindan sonra Belhanda fransada bir spor programina konuk oldugunda fazla uzerinde calisilmayan bir oyun anlayisi ile sahaya ciktiklarini soylemisti, yeterli mi? Her mac 4lu savunmayla oynarken fener derbisi gelince 3luye dondu. Yeterli mi?

Buyuk maclarda isik vermedi Onur, buyuk maclarda korkak oynatti. Hamza bile derbilerde bu kadar kotu oynatmiyordu. Hatta hayatimda ilk kez bir derbi macini 90 dk sessiz sakin izledim sayesinde, o da besiktas derbisi. Ilk kez bir macta ezildigimizi gordum. Sampiyonlar liginde her mac 4 yemistik ve mac sonrasi sozun bittigi yerdesin diyorlar ya, aynisini besiktas derbisinde yasatti.

Yanlis anlama bende yeni bir teknik direktor ile yeni bir duzen kurulmasini isterim ama su an dogru zaman degil. Tudor ile denedik, olmadi. Fatih hoca ile bir 10 yil daha devam etmeliyiz, sonrasinda da Allah buyuk.

Korkak oynattığı maç hangisi ya? Fener maçında net penaltı verilmedi, 25 dakika 10 kişi oynadık, buna rağmen ikinci yarı pozisyon bile vermeden bitirdik. Başak maçına korkak dediğin adam çift forvet çıkıp yanlış yaptı. Bjk maçında dengede giden maçta basit bir hata ile geri düştük ve farka gitti.

Geçen hafta Negredo o basit hatadan faydalanıp golü atsa maçı çevirebilir miydik? Zor. Üstelik deplasmandaydık o maçta.

Geçen sene ise Bjk maçının hakimi bizken frikikte baraja çarpan top girdi ve kaybettik. Golden sonra bir çok pozisyonumuz da vardı. Fener maçında maçın hakimi bizdik ama son dakika yenen golle kaybettik. Yani korkak falan oynattığı maç hatırlamıyorum.

Bu adamla akrabalığın falan mı var? Babası olsa bu kadar savunmaya üşenir insan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

AHİMİZ VAR ALLAHİN BELASİ. Sende cokeceksin

Eeee yani? Sneijder kötü oyuncu dedim ben hiçbir zaman? 2 senedir ister kabul et-ister etme rezil oynadı ve şimdi de Nice gibi takımda bile oynayamayıp Katar'a gitti.

Tudor küme düşmemeye oynuyorsa kendide Bülent Uygun'la beraber Katar'da elle yemek yiyor işte.

Ben sana Sneijder iyi futbol oynuyordu da gitti mi dedim peki? Sneijder kötü oynuyorsa, Sneijder artık takım için yeterli olmadığını düşünüyoruz der yollarsın. Parasını da almadan gittiğine göre sorun çıkartacak biri değil. Lakin yüzüne başka şeyler söyleyip arkasından başka işler yapacak kadar karaktersiz adamları savunacak kadar Sneijder düşmanlığı yapmak mantıklı değil. Ki bu adamların Galatasaray'a vermiş olduğu katkıları karşılaştırdığımızda Galatasaraylı bir insanın eğer bir taraf varsa hangi tarafta olması gerektiği çok açık.

Tudor kariyerinin daha başındayken büyük bir sıçrama ve dönem koşulu gereği Galatasaray gibi bir takımda hocalık yaşama şansı bulmuş bir isim. 6-7 ay içerisinde de o seviyede olmadığı anlaşılıp s*ktir edilmiş bir herif.

Sneijder ise 28 yaşında fiziksel olarak bittiği iddaa edildiği halde Arap futboluna 33 yaşında katılmış bir herif. Ki bu dönemde birçok kupa kazanmış, bir çok büyük maç kazanmıştı. Xavi'de yaşlandığında Barcelona'dan Katar'a gittiğine göre Sneijder'in de gitmesinde bir gariplik yoktur. Benim Sneijder konusundaki meselem neden ayrıldığı değil, NASIL ayrıldığıdır. Sneijder, Galatasaray için 2 kuruş değeri olmaması gereken adamlar tarafından düşman ilan edilerek yollanacak bir adam değildir.

Bu adamla akrabalığın falan mı var? Babası olsa bu kadar savunmaya üşenir insan.

eleştirenin nasıl kan davası yoksa benimde akrabalığım yok. Burası da serbestçe tartışılan forum olduğuna göre kimse keyfimin kahyası değil.

Korkak oynattığı maç hangisi ya? Fener maçında net penaltı verilmedi, 25 dakika 10 kişi oynadık, buna rağmen ikinci yarı pozisyon bile vermeden bitirdik. Başak maçına korkak dediğin adam çift forvet çıkıp yanlış yaptı. Bjk maçında dengede giden maçta basit bir hata ile geri düştük ve farka gitti.

Geçen hafta Negredo o basit hatadan faydalanıp golü atsa maçı çevirebilir miydik? Zor. Üstelik deplasmandaydık o maçta.

Geçen sene ise Bjk maçının hakimi bizken frikikte baraja çarpan top girdi ve kaybettik. Golden sonra bir çok pozisyonumuz da vardı. Fener maçında maçın hakimi bizdik ama son dakika yenen golle kaybettik. Yani korkak falan oynattığı maç hatırlamıyorum.

Ben buyuk takim calistirmasi icin dogru mentaliteye sahip oldugunu dusunmuyorum, bu kadar.

Ben buyuk takim calistirmasi icin dogru mentaliteye sahip oldugunu dusunmuyorum, bu kadar.

Eeee tamam işte bunu söyle bitsin. Olmayan şeyleri neden söylüyorsun ki? Adama olmayan yerden vurursan lafımı yersin işte. Düzgünce sevmiyorum dersin,bende ağzımı açmam.

Eeee tamam işte bunu söyle bitsin. Olmayan şeyleri neden söylüyorsun ki? Adama olmayan yerden vurursan lafımı yersin işte. Düzgünce sevmiyorum dersin,bende ağzımı açmam.

Yukarida yazdiklarimi okumadin galiba. Kafana gore salliyorsun. Once bir ne yazdigimi ve ne demek istedigimi anla, sonra tekrar alinti yap guzel kardesim. Ayni seyleri tekrarlattirma.

Adamın döneminde büyük sayılabilecek hiçbir maçta gol dahi atamamışız; hangi maçta korktu diyor. #nuffsaid #lul

Yukarida yazdiklarimi okumadin galiba. Kafana gore salliyorsun. Once bir ne yazdigimi ve ne demek istedigimi anla, sonra tekrar alinti yap guzel kardesim. Ayni seyleri tekrarlattirma.

Tamam işte. Sen diyorsun ki Galatasaray seviyesinde değil. Bende görüşüne saygı duydum ama korkak lafına karşı görüş koydum.

Ben illa beğeneceksiniz falan demiyorum ki zaten. Guardiola,Mourinho gibi adamları bile beğenmeyenler var sonuçta. Ancak yalan yanlış şeylere karşıyım, bu kadar basit.

Malesef bunu anlatamıyorum sizlere.

Sevilla'nin sag beki, Sao Paulo'nun kaptani, Man City'nin orta sahasini, Fransa liginde 20 gol atan forveti, yillardir Valencia'da banko oynayan kanat oyuncusunu, yani transfer doneminde toplam 40m gibi bir parayi transferler icin kullanirsan "basarili" olabilmek icin Tudor olmana gerek yok. Ver 40 milyonu bana, bende kendini kanitlamis oyuncular aliyim, icerde anadolu takimlarini tokatlayim ama buyuk maclarda geri adim atiyim, 3lu savunmayla oynayim beraberlik yeter bana dusuncesiyle sahaya cikiyim, nasil olur?

Yanlis anlama Tudor'u bende severim ve gelmesini istemistim tarzini begendigim icin, son 5 yilda kimsenin yapamadigi temizligi yapti hakkini yemeyelim ama malesef buyuk takim calistirmak icin dogru dusunceye sahip degil. Ben sampiyon olmak icin anadolu takimlarini yeneyim, buyuk maclarda yenilsem de olur dusuncesi Turkiye gibi bir ulkede kabul edilemez. Ha Italya'da olur, orda Juve, Milan, Inter, Napoli, Roma, Lazio var ama bizim ligde olmaz.

Kimse hikaye anlatmasin buyuk maclarda bok gibi oynatti. Basaksehir macindan sonra Belhanda fransada bir spor programina konuk oldugunda fazla uzerinde calisilmayan bir oyun anlayisi ile sahaya ciktiklarini soylemisti, yeterli mi? Her mac 4lu savunmayla oynarken fener derbisi gelince 3luye dondu. Yeterli mi?

Buyuk maclarda isik vermedi Onur, buyuk maclarda korkak oynatti. Hamza bile derbilerde bu kadar kotu oynatmiyordu. Hatta hayatimda ilk kez bir derbi macini 90 dk sessiz sakin izledim sayesinde, o da besiktas derbisi. Ilk kez bir macta ezildigimizi gordum. Sampiyonlar liginde her mac 4 yemistik ve mac sonrasi sozun bittigi yerdesin diyorlar ya, aynisini besiktas derbisinde yasatti.

Yanlis anlama bende yeni bir teknik direktor ile yeni bir duzen kurulmasini isterim ama su an dogru zaman degil. Tudor ile denedik, olmadi. Fatih hoca ile bir 10 yil daha devam etmeliyiz, sonrasinda da Allah buyuk.

Bencede korkak oynatmadı.
Ama takımın ezilmesine müsaade etti bazı maçlarda ki bjk a yenildiğimiz maç tarihe geçer teslim olma konusunda.

Hattalı gol yedik diye takım bu kadar teslim olmaz.

eleştirenin nasıl kan davası yoksa benimde akrabalığım yok. Burası da serbestçe tartışılan forum olduğuna göre kimse keyfimin kahyası değil.

Ne yaptığın umrumda değil, sadece bu kadar sahiplenmen garip geliyor, hepsi bu.

ne alaka? Adam geleli 2 hafta bile olmamış. Takımı 11 maç üst üste yenilmiş.. Burada yazılanları görünce ben mi saçmalıyorum, o yazanlar mı?

Takımı bu sene kümede tutsun, seneye görelim diyorum. Yanlış mı yani?

Bos yapma, okuma ozurlusu degilsin biliyorum, ben de diyorum burada yazanlar sacmaliyor. Yazdigimi tekrar oku istersen.

Ama sen demedin mi seneye sizi cildirtacak? Sen de sacmaliyorsun. Cildirtacagi ne malum?

Ama takımın ezilmesine müsaade etti bazı maçlarda ki bjk a yenildiğimiz maç tarihe geçer teslim olma konusunda.

Koskoca Fatih Terim'de Fener'den Samiyen'de 4, Kadıköy'de 6 yemişliği var. Gerets ile şampiyon olduğumuz sene Fener'den ezilerek 4 yemiştik. Bunlar kötü hoca veya korkak falan mı oluyor.

Bunu anlatamıyorum işte. Varsa yoksa derbilerde rezildi,derbilerde rezildi..

Koskoca Fatih Terim'de Fener'den Samiyen'de 4, Kadıköy'de 6 yemişliği var. Gerets ile şampiyon olduğumuz sene Fener'den ezilerek 4 yemiştik. Bunlar kötü hoca veya korkak falan mı oluyor.

Bunu anlatamıyorum işte. Varsa yoksa derbilerde rezildi,derbilerde rezildi..
Fark yediler ama asla ezilmediklerini düşünüyorum.

Hele şu meşhur 6-0 yokmu... Biz daha üstündük oyun olarak hatta ama heriflerin her atağında golü buldu yahu.

Ne yaptığın umrumda değil, sadece bu kadar sahiplenmen garip geliyor, hepsi bu.

Sevemez,beğenemez miyim arkadaş? Sanırsın terörist övüyoruz. Futbol mutlak doğruları olan bir oyun değil ki. Herkesin kendine göre görüşü olduğu bir oyun. Bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Ben hep söylüyorum kimse birini beğenmek zorunda değil ama iftira falan atmamak zorunda.

Varsa farklı görüşün söyle, ama yalan-yanlış şeyler söyleyen olursa cevap veririm.

Trabzon maçının tekrarını izle o zaman. Akhisar'ın gelip 6 attığı statta pozisyon yok şut yok. Bu kadar balık hafızalı olmayın ya. Fener karşısında kaç tane net pozisyonumuz var? O maçta pozisyon vermedik çünkü karşısında da en az kendisi kadar korkak aykut vardı. Aykuta karşı atak yapamayan, gol atamayan tek takım bizdik gelmiş pozisyon vermedik diyorsun. Penaltı verilmedi onların da golü verilmedi o zaman? Bu mu savunma? Bjk maçı dengeli gitsin ya da gitmesin gol yedikten sonra bir takım öyle dağılıyorsa bu hocadan sorulur. Başak maçı keşke korkak oynasaydı çift forvet saçmalığıyla korkaklığını da arattı. Ve en önemlisi hatalı olduğunu kabul etmiyordu.

Şimdi sırf kadroyu yeniledi diye, adama laf edenlere karşı böyle böyle yaptı hakkını veriyorum çok mu yani diyorsun, sonra Fener maçları başta olmak üzere birçok maçta kıçımızı kurtarmış, 2015'te takımı taşıyıp şampiyon yapmış, GS efsanesi olabilecek dünya yıldızı adama son 2 sene iyi oynamadı diye göbekli, Katar'da elle yemek yiyor falan diye dalga geçercesine laf ediyorsun. O kadrolarla, o hoca değişiklikleriyle iyi oynama şansı yoktu Sneijder'in. Tudor'un batırdığı maçlara bahane bulmaya uğraştığın kadar uğraşmaya gerek yok, Sneijder'in yeterince iyi oynayamaması için gayet geçerli sebepler vardı. Gitme zamanı gelmişti yine de tabi. Ama gönderilme şekli ayrı bir skandal. Ve bu skandala senin savunmaya çalıştığın çapsız hırvat imza attı.

Bir ton zırvalayıp sonra yersin lafımı böyle falan yazmışsın. Ne lafı? Saçmalıyorsun sadece. Ben de burada sana düzgün cevap vermeye üşenmeyen tek işsizim..

Galatasaraya yakışacak bi hoca değildi. Diğer takımlarda ne yaptığı pek umrumda değil. Yolu açık olsun.

Galatasaraya yakışacak bi hoca değildi. Diğer takımlarda ne yaptığı pek umrumda değil. Yolu açık olsun.

Fark yediler ama asla ezilmediklerini düşünüyorum.

Hele şu meşhur 6-0 yokmu... Biz daha üstündük oyun olarak hatta ama heriflerin her atağında golü buldu yahu.

Eeee Başak maçının istatistiklerine bakalım o zaman? Bizim 15 şutumuz var, onların 6 tane. Ama onlar atmış biz atamadık mesela.

Futbolda her şey skor değilmiş demek ki.. Bayern'de Real'den kat kat üstün oynadı ama tarihe "2018'de yarı finalde elendi" diye geçiyor.

Geri
Üst Alt