Igor Tudor

ilk 8 hafta tudor fenasaldı zanzi @Feramuz Kayalar

1770811452991.webp

ulan yaşamasak yutturacaksınız ha ilk 8 hafta silip süpürdük sanır insan okuyunca bunları da :asd:

temmuzda sezonu erken açtı diye ligin ilk 2-3 maçında rakipten diri gözüktük o kadar başka hiçbir olayı yok

karabük'ü falan da ite kaka yenmiştik son dk bu über 8 hafta içinde :asd:

adamın aylardır takım çalıştırdığı yok bazı arkadaşlar kendi aralarında eğlenmek için konuyu uplamış

galiba hocanın sezon başı çalıştırdığı takım olur da bizim takımı 2li eleminasyonda paspas ederse gelip konuya bir şey yazılmasın diye şimdiden ön alıyorlar

he muhtemelen kendisi okanın tatile bile zor gideceği marsilyanın başına geçecektir kısa süre içinde

Tudor torrent mancinicilerin ekseriyetle Türk hocaya düşman olması yani adamlar önce Türk düşmanı bu vatandan atılmalılar
Ardından Fatih terim ve Okan buruk gibi başarılı hocalara saydırmaları
Taktik bilmezler motivasyon cart curt
Aldıkları oksijenleri kesmeye hazırız

Ben Tudor ostersünda domalırım destekleyenim olur ama başkası puan kaybedince söveriz çünkü Tudor taktisyen 😂😂😂😂😂

Ben Tudor ostersünda domalırım destekleyenim olur ama başkası puan kaybedince söveriz çünkü Tudor taktisyen 😂😂😂😂😂
dostum bu adam eşinin tayini çıktığı için mi sürekli takım değiştiriyor anlamadım 1 yılı tamamladığı takım yok

her yerde topçular mı yiyor yoksa bu futbol profesörünü

dostum bu adam eşinin tayini çıktığı için mi sürekli takım değiştiriyor anlamadım 1 yılı tamamladığı takım yok

her yerde topçular mı yiyor yoksa bu futbol profesörünü
1- felsefesini anlayamadılar anladıkları gün gerçekler ortaya çıkacak sonuçta juvede Marsilya’da hocalık yaptı
2- dış güçler

Oyuncularla geçinemiyor... bu yüzden de her gittiği takımda sorunlar çıkıyor ve ayrılmak zorunda kalıyor...

Futboldan anlamayan italyanların dolduğu bir başlık. Siz anca pizza yiyin şarap için eşşek herifler.

most of tudors wins/draws were bcuz of individual performances he doesnt put up a good starting 11 eg openda against low blocks
he has no system

Geri
Üst Alt