Igor Tudor

İlk 8 haftada oynattığı topu son 26 senede kimse oynatamadı. Kafasına göre oynayan kuzey afrikalilarla; iğrenç medyanin kurbanı olmasa bizdeki gelecegi ne olurdu merak ediyorum. Bu adamı sırf büyük maçlarda aldığı yenilgilerle yargılayıp kötüleyen/nefret eden insanlarla aynı takımı tuttuguma inanamıyorum.

Cadi avı bitti ve cadı yandı!
Merak etmeyin her zaman is bulur kendisi. Bize gelmez bir daha kaygilanmayin

İlk 8 haftada oynattığı topu son 26 senede kimse oynatamadı. Kafasına göre oynayan kuzey afrikalilarla; iğrenç medyanin kurbanı olmasa bizdeki gelecegi ne olurdu merak ediyorum. Bu adamı sırf büyük maçlarda aldığı yenilgilerle yargılayıp kötüleyen/nefret eden insanlarla aynı takımı tuttuguma inanamıyorum.

Tamam dostum ilk 8 hafta şampiyonluk kupasını tudor ve şürekasına veriyoruz tebrikler

adamın aylardır takım çalıştırdığı yok bazı arkadaşlar kendi aralarında eğlenmek için konuyu uplamış

galiba hocanın sezon başı çalıştırdığı takım olur da bizim takımı 2li eleminasyonda paspas ederse gelip konuya bir şey yazılmasın diye şimdiden ön alıyorlar

he muhtemelen kendisi okanın tatile bile zor gideceği marsilyanın başına geçecektir kısa süre içinde

pardon tottenhammış

Bugün takımın başına gelse muhtemelen yine aynı hikaye yaşanır. Gittiği her kulüpte benzer sorunlar yaşıyor. İsterse dünyanın en iyi taktisyeni olsun oyuncuyla anlaşamayan insandan iyi TD olmuyor maalesef

Kendisi eminim iyi bir kondisyon antrenörü olur

Bugün takımın başına gelse muhtemelen yine aynı hikaye yaşanır. Gittiği her kulüpte benzer sorunlar yaşıyor. İsterse dünyanın en iyi taktisyeni olsun oyuncuyla anlaşamayan insandan iyi TD olmuyor maalesef

Kendisi eminim iyi bir kondisyon antrenörü olur
Şımarık z kuşağı futbolcularin dilinden anlamadığı için üzgünüm. Çok potansiyeli vardı eger 2000-2010larda hoca olsa

Muhteşem bir başlangıç yapmıştı bizde ligde ilk 8-10 maçtaki oynattığı oyunu en son 11/12 sezonunda İmparator ile görmüştüm inanılmaz keyif veriyordu

bu arada avrupanın kemal özdeşi olmak da pek iyi bir şey değil sezon sonuna kadar çalıştırıp sezon sonu yine işsiz kalacak

boktan bir kariyer planı

Ilk 3 ay iyi top oynatir yine tottenham da da sonrasi leşliğe geçis. Adamin kariyer özeti bu

Evlilik öncesi vakit geçirilen kadın gibi oldu.
Yazın kadroyu kurar Ekim gibi ayrılırlar

Geri
Üst Alt