Igor Tudor

Sitem dolu ve gözleri dolarak yaptığı açıklamada Tudor şunları söyledi:

"Cadı avı bitti. Cadı yandı. Yeni hedeflere odaklanacağım. İçim rahat bir şekilde buradan ayrılıyorum. Elimden gelenin en iyisini yaptım. 16 haftanın 14'nü zirvede geçirdik. Diğer 2 hafta ise ikinci sıradaydık. Şu anda da liderin 1 puan gerisinde 2'nci sıradayız. Türkiye çok güzel ve güçlü bir ülke. Futbolu çok seven bir ülke. Umarım bu ülkenin futbolu çok daha güzel, huzurlu ve barışçıl günler görür."

Tudor strese ve baskıya dayanamadı.
O dönemde Fatih Terim boşta ise her türlü teknik direktör olurdu. Eninde sonunda herkes biliyordu

Takımı 3. Bırakmıştı bu arada 2 değil :asd:

Kalsaydı bjkye fln da geçilirdik %90

Sitem dolu ve gözleri dolarak yaptığı açıklamada Tudor şunları söyledi:

"Cadı avı bitti. Cadı yandı. Yeni hedeflere odaklanacağım. İçim rahat bir şekilde buradan ayrılıyorum. Elimden gelenin en iyisini yaptım. 16 haftanın 14'nü zirvede geçirdik. Diğer 2 hafta ise ikinci sıradaydık. Şu anda da liderin 1 puan gerisinde 2'nci sıradayız. Türkiye çok güzel ve güçlü bir ülke. Futbolu çok seven bir ülke. Umarım bu ülkenin futbolu çok daha güzel, huzurlu ve barışçıl günler görür."
Ağladım usta.

Gözleri doldu diye adam övüyorsun usta, dediğin şeyin çelişkisine patladım. Gülmekten.
Ben bu adamın çabasına, oynattığı güzel futbola, disipline vurgu yapmak için aldım o kısmı haber sitesinden. Nefret edilecek bir insan değil. Oyuncular ve medya yedi işte ne istiyorsunuz adamdan onu anlamıyorum

Daha 2. sezonu gördüğü takım yok.

Kariyer olarak baktığında yükseldi gibi gözüküyor Juventus-Marsilya-Lazio-Tottenham gibi takımlar ama hala stajyer hoca gibi takılıyor ve karakteri de hocalık yapmaya müsait değil.

Bize gelince; kısacık sürede içerde dışarda kaybetmediği derbi kalmadı, Başak'tan 5'ler 4'ler yedi, Östersund faciasını yaşattı, Jk'ye 3-0 kaybetti ama 8 yemiş kadar oldu.

Tam vaktinde gönderildi yoksa o sezon şampiyonluk gidecekti. Sanki sırf FT boşta onu alalım diye 2 beraberlikte gönderildi gibi hikayeler yazılıp çiziliyor.

Zaten gönderildiği sezondan bir önceki sezonun neredeyse ortalarında gelmişti, yeni biri değildi kulüpte.

Ben bu adamın çabasına, oynattığı güzel futbola, disipline vurgu yapmak için aldım o kısmı haber sitesinden. Nefret edilecek bir insan değil. Oyuncular ve medya yedi işte ne istiyorsunuz adamdan onu anlamıyorum
Nefret ettiğimi nereden çıkardın usta? Kaldı ki Okan Buruk için "yorum yapsam ban yerim" diyen adamsın. 3 kere şampiyon olan adama nefret duyuyorsun da, ilk 8 hafta dışında övülecek hiçbir şeyi olmayan birine duyulan nefreti mi garipsiyorsun?

Çok çelişiyorsun usta kendinle. Bilerek yaptığını düşünüyorum.

Nefret ettiğimi nereden çıkardın usta? Kaldı ki Okan Buruk için "yorum yapsam ban yerim" diyen adamsın. 3 kere şampiyon olan adama nefret duyuyorsun da, ilk 8 hafta dışında övülecek hiçbir şeyi olmayan birine duyulan nefreti mi garipsiyorsun?

Çok çelişiyorsun usta kendinle. Bilerek yaptığını düşünüyorum.
Bütün mesajlarım ortada acip bakabilirsin. Gereksiz takintilariyla, olmayacak isler yapmasiyla nefret ettiriyor. 1 günde mi nefret ettim? Taraftarla dalga geçer gibi işler yapıyor adam. Bunlari yapmasa 10 yıl daha kalsın isterim zaten. Ne çelişkisi varmış?

Bütün mesajlarım ortada acip bakabilirsin. Gereksiz takintilariyla, olmayacak isler yapmasiyla nefret ettiriyor. 1 günde mi nefret ettim? Taraftarla dalga geçer gibi işler yapıyor adam. Bunlari yapmasa 10 yıl daha kalsın isterim zaten. Ne çelişkisi varmış?
Çelişkili usta. Fikirlerine saygım sonsuz.

Helal olsun .Hiç işsiz kalmıyor.Bu nasıl bir PR dır arkadaş.Bakalım bu sefer olsun artık demekten başka birşey gelmiyor artık.

Bi adamın her hareketi mi doğru olur

Başakşehirli misin usta nasıl buna doğru hareket diyebilirsin?
1771320085060.webp

Geri
Üst Alt