Igor Tudor

Kendi sahamızdaki büyük maçları kazanmaktan başka çaremiz kalmadı Beşiktaş maçında 1 puan alınırsa muazzam olur Alanya-Akhisar-Göztepe gibi maçları almalıyız ancak öyle olursa takım kendine gelir.

Benim hiç umrumda olmadı çünkü yenemeyeceğimizi biliyordum, yenileceğimiz de çıkan kadrodan sonra belliydi. Hatta sabahında modları uyardım buralarda olun yenilmemiz olası diye.

Takıma bir süre güvendim ama Fener maçında falsolar ortaya çıktı, sahaya karakter koyamıyoruz, işler kötü gittiğinde gereksiz agresifleşip sakin kalamıyoruz, SAHADA OYUN AKLIMIZ YOK. Maçlara saçma sapan taktiklerle çıkan bir hoca var. Bu ortamda büyük maç falan kazanamayız.

3 maç üst üste aynı hatalar yapıldı ve hala tık yok.
Şimdi düşünüyorum
Daha son maç stresleri var bunun, şampiyonluğa koşarken son 5-6 hafta bilic gibi dağılması da olası.
Büyük maç olayını kaldıramayan adam o stresi nasıl kaldırsın yanlış mı düşünüyorum?

TapaTalK

Eleştirilerin hepsi haklı da göndermek çözüm değil. Üstelik gönderilrse Terim dışında çözüm önerisi de yok. Ha bir de kim olursa daha iyi olurculuk var. Aynı şey kim olsa Madrid2den 6 yemez diyerek Terim'i göndermişti, sonra kör ölür badem gözlü olur misali şimdi pohpohlanan Hamza istisnası yaşandı. O giderken de tonla laf edildi kim olsa daha kötü olmazdı Denizli ve Riekerink yapamadı. Sonra Riekerink liderden 5 puan gerideyken kim olsa bu takımı şampiyon yapar dendi Tudor yapamadı. Şimdi yine aynı şey.

Kendimi de ayırmıyorum yukarıdaki hikayeden. Ama Terim kabul etmediği an gelecek hoca yok kabul edin. Hemen herkes büyük maçlardaki durumunu nerdeyse 1 senedir söylüyor da çözümünüz nedir? Aaa ben demiştimden öte bir fikriniz var mı takım ile ilgili? Mesela sizce bu muhteşem yönetim yarın gönderse takımın başına kimi getirecek?

Şu an Galatasaray menfaatine olan şey bu yönetimin ve Tudor'un bu sezonu öyle ya da böyle götürmesidir.

Benim bildiğim birşey varsa o da Galatasaray eğer ilk Terim dönemi gibi uzun vadeli plan ve başarı istiyorsa Avcı'nın bu takıma gelmesinin önünü kesecek her hamleden kısa vadeli başarı ihtimaline rağmen uzak durmasıdır. Kaldı ki o başarı da şüpheli.

Hamza iyi oldu şimdi de :D

Adamın ne ırkçılığı kalmıştı ne de adamlığı muhtemelen aynı senaryo yaşanacak.Yönetim bundan daha kötüsünü bulup getirecek ve herkes Tudor'u aratıyor diyecek.Kalsın diyenler bu yüzden diyor işte olay bu

Yoksa hücum eksikliği ve bazı şeylerde takılı kalması konusunda hak veriyorum size.Tudor için ölüp bittiğim yok şahsen olacakları az çok tahmin ediyorum diyelim.Terim dışında kim gelirse gelsin büyük olasılıkla başarısız olacak şu düzende o kesin

Destek bir yere kadar, düne kadar destekledim kadroyu o yapti, takım lider falan da dün o kadar net ortaya çıktı ki hem taktik eksikliği hem inadı...
Çok acil çok, tazminatı verip yollayacaksın yoksa bir kaç haftaya tren kaçar..
Futbolcuların da huzuru kalmaz taraftar gibi , işte o zaman bu kadro mundar olmuş olur.
Acil yolla Dursun bunu, sen de ipini çekersin yoksa böyle kadroyu kurmuşken, herkese yazık olacak.. 1 adam yüzünden toptan mahvolacak herşey hemen önlem alınmazsa.. mal ortada...

Hayir ama oynadigin takim basaksehir , zaten 5 atmasa 3 atacak ve atiyor , adamlar buyuklere yenilmiyor ve cogunlukla da yeniyor

dedigim gibi gecen sene bjk ye 3 , bize 4 , bu sene fb ye 3 atan takim bize de 4-5 atar , garipsemeyin bu kadar
Atar
Oynarsın kaçırırsın atar
Sağlık olsun oynadık olmadı dersin
Gücün yetmedi dersin

Hangi büyük maçta adam gibi oynadık?
Fener maçında kitlenip kaldı takım
Trabzon maçında kitlendi
Antalya maçında kitlendi
Başakşehir maçında tavan yaptı

İyi mi oynadık
Hayır.

Ne yaptık ne oynadık kaç atak yaptık bildiğimiz Galatasaray nerde?
Bu kadar pahalı takım niye kuruldu
Başakla mücadele edesin diye, feneri içerde yenesin diye.

Bir başarısızlık var bunu kabul etmek her aklı başında Galatasaraylının söylemesi gereken bir gerçek

TapaTalK

Bu sene için yapılacka en mantıklı şeyi de söyleyim size. Cenk Ergün ve Başkan Tudor'a sene başındaki sistme dön ve bir daha takımla her maç öncesi oynama diye bastıracaklar. Başka bir çözüm şu anda görünmüyor. Zaten takımın fizik gücünde sıkıntı yok. Sene başındaki sisteme Feghouli eklenip devam edilecek. Kendiliğinden oturacaktır zaten takım.

Elbette soylenmeli ama fb ye veya bjk ye karsi soyleyebilirsin bunu , basaksehir ayri bir seviye

sifir seyirci destegi , medyasiz boyleler ...

acaba 50 senelik ligde 3 buyuklerin herhangi biri basaksehirin son 20-25 maclik 1 maglubiyetlik periyodunu yasamis midir kendi arasinda ?

gider haftaya kayseriye yenilirler bilemem

goreceksiniz bjk macinda boyle olmayacak , dengimizle oynayacagiz cunku

basaksehir organizasyon ve kadro dengesi olarak 3 buyukleri silip supurmeye devam edecek

takımı o lider yapmadı,takımı o kurmadı,hoca değil gibi saçmalıklar yerine mantıklı eleştirileri bende yapıyorum. Terim gelirse başımın üstüne ama boşta olan Ancelotti bile gelse bu takımı şu anda Tudor'dan iyi yönetemez.

Hamza dediğiniz kişi takımın affedersiniz a..koydu. 2 senemizi çaldı adam. Rezil transferleri ne çabuk unuttunuz be. Bizden Bursa'ya gitti az daha küme düşecekti takım.

Adama gömeceğim diye saçma sapan kişileri bile övüyorsunuz. Tudor en azından çöpleri gönderip,taş gibi takım yaptı.

Eleştirilerin hepsi haklı da göndermek çözüm değil. Üstelik gönderilrse Terim dışında çözüm önerisi de yok. Ha bir de kim olursa daha iyi olurculuk var. Aynı şey kim olsa Madrid2den 6 yemez diyerek Terim'i göndermişti, sonra kör ölür badem gözlü olur misali şimdi pohpohlanan Hamza istisnası yaşandı. O giderken de tonla laf edildi kim olsa daha kötü olmazdı Denizli ve Riekerink yapamadı. Sonra Riekerink liderden 5 puan gerideyken kim olsa bu takımı şampiyon yapar dendi Tudor yapamadı. Şimdi yine aynı şey.

Kendimi de ayırmıyorum yukarıdaki hikayeden. Ama Terim kabul etmediği an gelecek hoca yok kabul edin. Hemen herkes büyük maçlardaki durumunu nerdeyse 1 senedir söylüyor da çözümünüz nedir? Aaa ben demiştimden öte bir fikriniz var mı takım ile ilgili? Mesela sizce bu muhteşem yönetim yarın gönderse takımın başına kimi getirecek?

Şu an Galatasaray menfaatine olan şey bu yönetimin ve Tudor'un bu sezonu öyle ya da böyle götürmesidir.

Benim bildiğim birşey varsa o da Galatasaray eğer ilk Terim dönemi gibi uzun vadeli plan ve başarı istiyorsa Avcı'nın bu takıma gelmesinin önünü kesecek her hamleden kısa vadeli başarı ihtimaline rağmen uzak durmasıdır. Kaldı ki o başarı da şüpheli.

Terim'in gönderilmesini ayrı tutuyorum, o saçma sapan bir şeydi ama diğer verdiğin örnekler üzerinden '' bakın ligin ortasında hoca değiştirdik ama başarısız olduk bu sebeple Tudor ile devam edilmeli '' demek doğru bir yaklaşım değil. O verdiğin örnekteki kadro ile şu anki kadro arasında dağlar kadar fark var. Kafa olarak darmadağın olmuş, kötü kadron varsa hoca değiştirsen ne olacak ? Şimdiki durum öyle değil.

Her şeyi geçtim atıyorum Denizli'nin yerine Riekerink gelmeseydi ve Denizli ile devam edilseydi daha iyi bir yerde olacağımız ne malum ? Tamam Riekerink hamlesi fayda etmedi ama Denizli ile devam edilseydi daha başarılı olunacağını kim nasıl bilebilir. Tamamen farazi çıkarımlar bunlar, oysa Tudor ile devam edilmesi halinde ne olacağını az çok kestirebiliyoruz ve buna rağmen aksiyon almamak akıllı bir iş değil.

Terim'in gönderilmesini ayrı tutuyorum, o saçma sapan bir şeydi ama diğer verdiğin örnekler üzerinden '' bakın ligin ortasında hoca değiştirdik ama başarısız olduk bu sebeple Tudor ile devam edilmeli '' demek doğru bir yaklaşım değil. O verdiğin örnekteki kadro ile şu anki kadro arasında dağlar kadar fark var. Kafa olarak darmadağın olmuş, kötü kadron varsa hoca değiştirsen ne olacak ? Şimdiki durum öyle değil.

Her şeyi geçtim atıyorum Denizli'nin yerine Riekerink gelmeseydi ve Denizli ile devam edilseydi daha iyi bir yerde olacağımız ne malum ? Tamam Riekerink hamlesi fayda etmedi ama Denizli ile devam edilseydi daha başarılı olunacağını kim nasıl bilebilir. Tamamen farazi çıkarımlar bunlar, oysa Tudor ile devam edilmesi halinde ne olacağını az çok kestirebiliyoruz ve buna rağmen aksiyon almamak akıllı bir iş değil.

Ben de o gün o kararlar alınırken hepsini destekledim. Ama görülüyor ki bunun sonu yok. Sezon içi hamlelerin sonucu büyük oranda hüsran.

Benim burda asıl derdim mevcut yönetim ve kısa vadeli çözüm arayışları. Bu adamlar geldiği günden beri bir hocayla 6 ay çalışmadıalr nerdeyse. Şimdi bunlara güvenip yeniden maceraya girişeceğiz ya büyük tazminatlı hocalar getirip göndermek için para bayılacağız ya da bir tane geçici yerli koyup takımdaki çıban başlarını yeniden sahneye çıkaracğaız. Bunun böyle olacağı o kadar açık ki. Ben de diyorum ki Tudor kadro olarak da fizik olarak da arkasında enkaz bırakmayacak. Başarısız olsa bile bu böyle. Bu nedenle bu sezonu geçirelim başarılı olamazsa zaten yeni yönetim ve ekibi gelecek. Şu takıma 3-4 takviye ve sene başı gelecek adam akıllı bir hoca(ki uzun süredir benim için bu isim Avcı'dan başkası değil) ile sezona girelim. AKsi takdirde aynı çöplükte debelenip duracağız.

Şu kurulan kadronun Başakşehir'den 5 yeme lüksü yok. İdrak edin. Bu utanç verici hadisenin müsebbibi derhal kovulmalıydı.

İgor'u o koltukta tutan Başkan, Galatasaray'a ihanet içindedir.

Adam Galatasaray 'ın başında 7. büyük maçına çıktı 6. mağlubiyetini aldı tamamına yakınında gol bile atamadık

O 1 maçta belkide tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşayan fb 'yi kendi evimizde yenemediğimiz maç ...

Daha bana kimse bu hocayı savunmasın öyle kayseri-sivas 'ı yenerek büyük takım hocası olunmuyor ...

Diyelim şampiyon olduk. Seneye şampiyonlar liginde güvenebilecek mi kalsın diyenler? Hiç sanmıyorum.

Bu adamla bu oyun mandalitesi ile Bjk maçından da puan falan alamayız. Orada liderliği kaptırıp hepten yanlış tercihlere girer.Terim ne yapıp edip ikna edilmeli Alanya maçına onunla çıkılmalıdır.

Diyelim şampiyon olduk. Seneye şampiyonlar liginde güvenebilecek mi kalsın diyenler? Hiç sanmıyorum.

Önemli bir noktaya parmak basmışsın. Real, Barca veya ne bileyim Bayern'e karşı başımızda Tudor varken oynamamızın hayali bile insanın içini ürpertiyor.

Bu adamla bu oyun mandalitesi ile Bjk maçından da puan falan alamayız. Orada liderliği kaptırıp hepten yanlış tercihlere girer.Terim ne yapıp edip ikna edilmeli Alanya maçına onunla çıkılmalıdır.

Herhangi bir derbide herhangi bir büyük maçta puan alamıycaz 7 maça çıktık 6 sını kaybetti daha ne yüzle savunuyorlar bu adamı

Sezon ortasinda hoca degistirmek buyuk risk dogru ama Prandelli'nin yerine Hamza gelmese 3 kupa,Denizli'nin yerine Riekerink gelmese 2 kupa alamazdik bu da bir gercek.Bazen de riske girip degistirmek gerekiyor.Terim olur,Ersun olur,Okan olur bir seyler denemek lazim.Tudor'u yeterince denedik.

Bjk macindan 1 puan aliriz diyen var mi?

Bana birisi anlatabilir mi.. Trabzon ve Başakşehir'i büyükten sayıp Bursa'yı saymamanızdaki sebebi? Ben eminim Bursa'yı yenemeseydik onları da büyüklerden sayacaktınız.

Bursa konum olarak Trabzon'dan iyi, Başakşehir daha şampiyon bile olamamış. Bursa neden sayılmıyor,gerçekten merak ediyorum???

Geri
Üst Alt