Can Akasra
Büyük Kaptan
Kendi sahamızdaki büyük maçları kazanmaktan başka çaremiz kalmadı Beşiktaş maçında 1 puan alınırsa muazzam olur Alanya-Akhisar-Göztepe gibi maçları almalıyız ancak öyle olursa takım kendine gelir.
Şimdi düşünüyorumBenim hiç umrumda olmadı çünkü yenemeyeceğimizi biliyordum, yenileceğimiz de çıkan kadrodan sonra belliydi. Hatta sabahında modları uyardım buralarda olun yenilmemiz olası diye.
Takıma bir süre güvendim ama Fener maçında falsolar ortaya çıktı, sahaya karakter koyamıyoruz, işler kötü gittiğinde gereksiz agresifleşip sakin kalamıyoruz, SAHADA OYUN AKLIMIZ YOK. Maçlara saçma sapan taktiklerle çıkan bir hoca var. Bu ortamda büyük maç falan kazanamayız.
3 maç üst üste aynı hatalar yapıldı ve hala tık yok.

AtarHayir ama oynadigin takim basaksehir , zaten 5 atmasa 3 atacak ve atiyor , adamlar buyuklere yenilmiyor ve cogunlukla da yeniyor
dedigim gibi gecen sene bjk ye 3 , bize 4 , bu sene fb ye 3 atan takim bize de 4-5 atar , garipsemeyin bu kadar
Eleştirilerin hepsi haklı da göndermek çözüm değil. Üstelik gönderilrse Terim dışında çözüm önerisi de yok. Ha bir de kim olursa daha iyi olurculuk var. Aynı şey kim olsa Madrid2den 6 yemez diyerek Terim'i göndermişti, sonra kör ölür badem gözlü olur misali şimdi pohpohlanan Hamza istisnası yaşandı. O giderken de tonla laf edildi kim olsa daha kötü olmazdı Denizli ve Riekerink yapamadı. Sonra Riekerink liderden 5 puan gerideyken kim olsa bu takımı şampiyon yapar dendi Tudor yapamadı. Şimdi yine aynı şey.
Kendimi de ayırmıyorum yukarıdaki hikayeden. Ama Terim kabul etmediği an gelecek hoca yok kabul edin. Hemen herkes büyük maçlardaki durumunu nerdeyse 1 senedir söylüyor da çözümünüz nedir? Aaa ben demiştimden öte bir fikriniz var mı takım ile ilgili? Mesela sizce bu muhteşem yönetim yarın gönderse takımın başına kimi getirecek?
Şu an Galatasaray menfaatine olan şey bu yönetimin ve Tudor'un bu sezonu öyle ya da böyle götürmesidir.
Benim bildiğim birşey varsa o da Galatasaray eğer ilk Terim dönemi gibi uzun vadeli plan ve başarı istiyorsa Avcı'nın bu takıma gelmesinin önünü kesecek her hamleden kısa vadeli başarı ihtimaline rağmen uzak durmasıdır. Kaldı ki o başarı da şüpheli.
Terim'in gönderilmesini ayrı tutuyorum, o saçma sapan bir şeydi ama diğer verdiğin örnekler üzerinden '' bakın ligin ortasında hoca değiştirdik ama başarısız olduk bu sebeple Tudor ile devam edilmeli '' demek doğru bir yaklaşım değil. O verdiğin örnekteki kadro ile şu anki kadro arasında dağlar kadar fark var. Kafa olarak darmadağın olmuş, kötü kadron varsa hoca değiştirsen ne olacak ? Şimdiki durum öyle değil.
Her şeyi geçtim atıyorum Denizli'nin yerine Riekerink gelmeseydi ve Denizli ile devam edilseydi daha iyi bir yerde olacağımız ne malum ? Tamam Riekerink hamlesi fayda etmedi ama Denizli ile devam edilseydi daha başarılı olunacağını kim nasıl bilebilir. Tamamen farazi çıkarımlar bunlar, oysa Tudor ile devam edilmesi halinde ne olacağını az çok kestirebiliyoruz ve buna rağmen aksiyon almamak akıllı bir iş değil.
Diyelim şampiyon olduk. Seneye şampiyonlar liginde güvenebilecek mi kalsın diyenler? Hiç sanmıyorum.
Bu adamla bu oyun mandalitesi ile Bjk maçından da puan falan alamayız. Orada liderliği kaptırıp hepten yanlış tercihlere girer.Terim ne yapıp edip ikna edilmeli Alanya maçına onunla çıkılmalıdır.